The perfect blend of handling and great design

EOS R

A kezelhetőség és a nagyszerű kialakítás tökéletes keveréke

A EOS R kompakt, könnyű fényképezőgép, amely kisebb méretű, mint más EOS teljes képmezős (full-frame) DSLR fényképezőgépek. Ergonomikus kialakításának köszönhetően álomszerű a használata. Tartalmazza az összes elvárható, kiváló minőségű EOS-funkciót, de további izgalmas újdonságokat is kínál, amelyek szintén hozzáadnak a fényképezésélményhez.

Kompakt, ergonomikus kialakítás

Ahogy kézbe veszed a EOS Rt, azonnal érezni fogod, hogy mennyire jól illik a kezedbe. Az EOS-család tagjaként ugyanazzal a stílussal és markolattal rendelkezik, mint a DSLR modellek. Továbbá az LCD-s képernyő intuitív menürendszere is ismerős lehet az EOS-felhasználóknak. Könnyen hozzáférhető vezérlés, ugyanakkor a funkciók könnyedén, rugalmasan személyre szabhatók az egyéni igényeknek megfelelően. A EOS R pontosan az a fényképezőgép, amire szükséged van.

Compact, ergonomic design
Compact, ergonomic design

Változtatható képszögű érintőképernyő

A EOS R világos, 8 cm-es (3,15”) méretű, változtatható képszögű érintőképernyője hihetetlen számú, 2,1 millió képpontos nagy felbontással hívja életre a képeket és a rögzített felvételeket, amelyek így lenyűgözően élesek és tiszták. A változtatható képszögnek köszönhetően még a nehezen hozzáférhető témákat is könnyebb megörökíteni, míg a Canon Clear View II technológiája jelentősen csökkenti a képernyő tükröződését. Az LCD-képernyő szintén változtatható színárnyalatával olyan színben láthatod a világot, amilyenben csak akarod.

További ajánlatok
Related connect upload

EOS R

Csatlakozz a nethez, tölts fel és ossz meg képeket, bárhol is vagy

Related tell your stories

EOS R

Mondd el történeteidet 4K videóban, és töltsd meg a képernyőt a részletek sokaságával

Vari-angle touch screen

Kereső, kicsit másképp

A EOS R 3,69 millió képpontos elektronikus keresőjén (EVF) keresztül a jelenet 100%-át láthatod, miközben a hagyományos fényképezésélményt erősíti, hogy a készüléket a szemedhez kell tartani. Számos további előnnyel is rendelkezik, amellyel egy hagyományos optikai kereső nem: megnézheted, hogyan fog kinézni valós időben a végleges kép, ráadásul sötétedéskor is tisztán láthatod a témát. Ha a keresőt nem tartod a szemedhez, az akkumulátor energiatakarékossági szempontjai miatt a beépített érzékelő automatikusan a képernyőre kapcsolja a képet. Erős fény mellett a kereső videofelvételekhez is ideális választás, mert így sokkal könnyebben lehet állóképről videofelvételre váltani.

Fókuszfunkciók

Az EVF funkció érintéses fókuszpont áthúzásával gyorsan és pontosan választhatod ki az AF-területet. A funkció segítségével hatékonyan használhatod érintőpadként az érintőképernyőt, miközben a keresőbe nézel. Ha a téma pedig inkább a kézi fókuszbeállítást igényli, a EOS R fókusznagyító vagy fókuszkiemelő funkciója segít az élességhez igazított nagyobb pontosságban.

Focusing features

Személyre szabható multifunkciós érintősáv

Ez a különleges, multifunkciós sáv is a EOS R innovatív megoldásai közé tartozik. Az érintésvezérléssel működő vezérlőfelületen funkciók egész sorát lehet az egyéni beállításokra szabni: az AF-vezérléstől az ISO-sebességen át a fehéregyensúlyig. Ez hasonlít az EOS vezérlőtárcsájához, de működése csöndesebb, és az időjárásnak is jobban ellenáll.

Customisable multi-function bar

Tartós, strapabíró, időjárásálló váz

A EOS R strapabíró magnéziumötvözet váza elsőosztályú védelmet nyújt. Kiválóan ellenáll a pornak és nedvességnek, ezzel pedig jelenleg a Canon legjobb időjárásálló tükör nélküli fényképezőgépe.

A következő is érdekelhet