Canon EOS RP Autofocus

EOS RP

Fókuszálj bármire egy pillanat alatt

Az innovatív, legmodernebb funkciókkal ellátott Canon EOS RP a kivételesen gyors, 0,05 másodperces1 autofókusszal. Legyen szó akár úti, tájkép, portré fényképezésről vagy videózásról, az EOS RP gyenge fényviszonyok melletti tulajdonsága, sebessége és tárgykövetése a megnövelt AF-terület rugalmasságával együtt teszi lehetővé a történetmesélés kiterjesztését, így a Canon EOS RP fényképezőgéppel olyan képeket készíthetsz, amelyekkel kibontakoztathatod kreativitásod.

Gergo shootin wth Canon EOS RP
Canon EOS RP sample mountain landscape

A vörös vonal a teljes kép kerete által lefedett terület aránya kb. 88% (vízszintes) x 100% (függőleges).

Támogatott objektívek: RF objektívek és EF objektívek (a legtöbb meglévő objektív, néhány kivétellel).

A kék legfeljebb 4779 AF pozíciót jelöl

További ajánlatok
Canon EOS RP image quality

EOS RP

Új mércét állít fel a teljes képmezős képminőségben

Canon EOS RP eos design and handling

EOS RP

EOS-típusú kezelés kompromisszumok nélkül

Canon EOS RP Wi-Fi and connectivity

EOS RP

Rugalmas felvételkészítés és problémamentes csatlakozás

Canon EOS RP capturing a bee

Látványos portrék

A Canon EOS RP fényképezőgépbe épített szem AF különleges portréképeket eredményez. A Dual Pixel CMOS AF technológiának köszönhetően fotóalanyod tekintetét szuperéles fókuszban tarthatod az Arcérzékeléses üzemmód használatakor, és borotvaéles minőségű portréképeket készíthetsz. A szem AF az Canon EOS RP géppel One-Shot AF, Servo AF és Movie Servo AF üzemmódban használható a mozdulatlan és mozgó alanyok szemének minden esetben éles megörökítésére. Az érintéssel vezérelhető autofókusz megkönnyíti a fókuszpozíció változtatását.

Pixels which enable both phase different AF and imaging
Pixels which enable both phase different AF and imaging

Nagyszerű mélységélesség

Amikor egy képen fontos a maximális mélységélesség – mint például a makroképek esetében –, a fókuszsorozat tökéletes élességet biztosít. A Canon EOS RP az exponálógomb egyetlen lenyomásával folyamatosan a kezdeti pozíciótól a kívánt háttérig terjedő fókusztávolság automatikusan beállított értékével készíti el a felvételeket. Ezt követően a Canon Digital Photo Professional szoftverében kompozit kép készül, amely hiánytalan élességű képet hoz létre.

Canon EOS RP focus bracketing flower

2019. február 13-tól a cserélhető objektíveken túl a tükör nélküli, digitális fényképezőgépek 35 mm-es, teljes képmezőssel megegyező képérzékelőt kínálnak kontrasztérzékelő AF-fel és a képsíkon fázisérzékelő AF-fel. A mért AF-sebesség eredményeiből kiszámítva, a CIPA irányelvek alapján (a felvételkészítés körülményeitől és a felhasznált objektívtől függően eltér). Belső módszerekkel kiszámítva. Mérési körülmények: EV12 (környezeti hőmérséklet/ISO 100), kézi üzemmód, az RF 24-105 mm F4L IS USM használatával (24 mm-es fókusztávolság mellett), a következő beállításokkal: zárkioldás az exponálógomb használatával, egypontos AF (középső AF), One-Shot AF

A következő is érdekelhet