EOS 1300D Lifestyle-

Canon Photo Companion

Ismerj meg új fotózási technikákat, és hozd ki a legtöbbet új fényképezőgépedből.

Vágj bele a kalandba

Photo Companion alkalmazásunk felváltja aktuális útmutató alkalmazásainkat, és személyre szabott cikkekkel és útmutatásokkal segít bővíteni a fotózással kapcsolatos tudásodat. Töltsd le most, regisztrálj a Canonnál, és készítsd el a tökéletes felvételt.

Mi az a Photo Companion alkalmazás?

Lépj be a fotózás világába az expozíció beállításától kezdve egészen a profi szintű tippekig és technikákig.

Személyre szabott profil

A letöltést követően válaszd ki fényképezőgépedet és a felvételkészítés módját, mi pedig cikkeket és videókat válogatunk össze neked. Végezd el a tanulási gyakorlatokat, fogadd meg a tippeket, és új, még nehezebbek jelennek meg, amíg el nem éred a legmagasabb szintet.

Kövesd nyomon fejlődésedet, és módosítsd beállításaidat a profiloldalon.

Mobile

Inspirálódj

Használd útikalauzainkat, és fotózz olyan városokat, mint London vagy Amszterdam, úgy, ahogyan még soha nem láttad.

Tudd meg, a Canon nagykövetek és felfedezők hogyan találták meg számításaikat a fotózás világában, nézd meg, mit töltöttek fel más Canon-felhasználók a Fotótárba, és meríts inspirációt az újdonságok kipróbálásához.
kép készítője: Brent Stirton, Canon nagykövet

Brent Stirton, Canon Ambassador

Fotós technikák

Olvasd el a kompozícióra vonatkozó tippjeinket a téma kiemeléséről, és készíts lenyűgöző time-lapse felvételeket videoútmutatóink segítségével.

Mobile Photography Techniques
Compatibility

Kompatibilitás

Az alkalmazás jelenleg nem kompatibilis a 80D, 1300D, 1200D, 100D, 750D, 760D, 7D Mark II, 700D, M3, M5, M6 és M10 fényképezőgépekkel, azonban hamarosan új gépek várnak elérhetővé.

Vágj bele a kalandba

Photo Companion alkalmazásunk felváltja aktuális útmutató alkalmazásainkat, és személyre szabott cikkekkel és útmutatásokkal segít bővíteni a fényképezőgépekkel kapcsolatos tudásodat. Töltsd le most, és készítsd el a tökéletes felvételt.