Egy kézben tartott okostelefon, amelynek a képernyőjén a Canon Photo Companion alkalmazás, a háttérben az asztalon pedig egy fényképezőgép látható.

FOTÓALKALMAZÁS

CANON

PHOTO COMPANION

Saját kísérőd a történetmesélés útján

CANON

PHOTO COMPANION

Vágj bele a kalandba!

A fotózás elsajátítása során mindvégig segítséget nyújtó, személyre szabott tartalmakat, szakmai ismereteket és ihletet adó Photo Companion alkalmazásunk tökéletes társa lehet minden vizuális történetmesélőnek, legyen szó kezdő vagy profi fotósról.

VIDEÓ

Keltsd életre a történetedet

A Canon használatának kezdő lépései
Canon Camera

Előnyök

Tudd meg, hogyan használd a fényképezőgéped és bővítsd a fotózással kapcsolatos ismereteidet a Canon Camera alkalmazással, amelynek segítségével kibontakoztathatod kreativitásod.

 • Képernyőkép, amely a Photo Companion alkalmazás Saját fényképezőgép című részét mutatja.

  Az én fényképezőgépem

  Örömmel végigvezetünk lépésről lépésre a fényképezőgéped beállításain, jellemzőin és funkcióin.

 • Képernyőkép, amely a Photo Companion alkalmazás Képességek című részét mutatja.

  Készségek

  Tudd meg, hogyan készíts jobb képeket gyakorlófeladataink, oktatóvideóink és fotózási tippjeink segítségével.

 • Képernyőkép, amely a Photo Companion alkalmazás Számológépek című részét mutatja.

  Számológépek

  Számítsd ki objektíved hiperfokális távolságát, mélységélességét és effektív fókusztávolságát.

 • Képernyőkép, amely a Photo Companion alkalmazás Objektívek című részét mutatja.

  Objektívválasztó

  Válaszd ki a legjobb objektívet Canon DSLR vagy tükör nélküli fényképezőgépedhez.

Ismerd meg a fényképezőgépedet, és adj teret a kreativitásodnak!

Az alkalmazás személyre szabott tartalmakat kínál a Canon EOS fényképezőgépek többségéhez*, így könnyedén elsajátíthatod a fotózáshoz szükséges alapvető ismereteket, és a fényképezőgép használatával kapcsolatos tudnivalók birtokában igazán szabadjára engedheted a benned rejlő kreativitást.

*A kompatibilitási adatokat lásd alább.

Egy nő, aki az egyik kezében egy okostelefont tart a Canon Photo Companion alkalmazással a képernyőn, a másik kezében pedig egy Canon fényképezőgépet.
Egy férfi az egyik kezében egy okostelefont tart, a másik kezében pedig egy Canon fényképezőgépet, melyen az LCD-kijelzőt nézi.

Tanulj útközben, bármerre is járj!

Az alkalmazás segítségével az apró, egyszerűen használható tartalmakhoz és kalkulátorokhoz bárhonnan, bármikor hozzáférhetsz, amikor a leginkább szükséged van rá. Mintha csak egy saját digitális fotóssegéded lenne.

Nézz személyre szabott tartalmakat és oktatóvideókat

A kifejezetten a fényképezőgép-modelledre és a képességi szintedre szabott gyakorlófeladatokkal, fotózással kapcsolatos szakértői oktatóvideókkal és tippekkel olyan új fotózási technikákat sajátíthatsz el, amelyeket alkalmazva büszke lehetsz majd a fotóidra.

Egy fényképész, aki Canon fényképezőgéppel fényképez egy modellt.

A Canon Photo Companion alkalmazás letöltése

A Photo Companion egy ingyenes Canon alkalmazás Android/iOS rendszerekhez. Csak keresd fel az App Store vagy Google Play áruházat, majd keress rá a „Canon Photo Companion” kifejezésre.

A Photo Companion alkalmazás kompatibilitásával kapcsolatos információk

Ez az alkalmazás jelenleg az összes EOS R rendszerű fényképezőgéphez (kivéve az R3 és R5 C modellt), a 2013 után piacra került összes EOS DSLR fényképezőgéphez (kivéve a 70D és 1D sorozatot), az összes EOS M sorozatú fényképezőgéphez, valamint a PowerShot G7 X Mark III, PowerShot G5 X Mark II és PowerShot G1 X Mark III modellekhez kínál személyre szabott tartalmakat.

Minden egyéb EOS fényképezőgép esetén a hozzá leginkább hasonló fényképezőgép-modellhez kínált tartalmakat biztosítjuk számodra, így te is élvezheted az alkalmazás nyújtotta előnyöket.

Nyelvek

Nyelvek: arab, cseh, dán, holland, angol, finn, francia, német, magyar, olasz, norvég, lengyel, portugál, orosz, szlovák, spanyol, svéd, török.

Támogatás

Illesztőprogramokat, készülékszoftvert vagy kézikönyveket keresel Canon termékedhez?
Keresés

Kapcsolódó cikkek