Canon_Photo_Companion_App_Sunset_Family
alt text goes here


CANON

PHOTO COMPANION

Saját kísérőd a történetmesélés útján

Letöltés iOS-re

Letöltés Androidra

Vágj bele a kalandba!

A fotós utazásod során végig a segítségedre lévő, személyre szabott tartalmak, kihívások és inspiráció révén Photo Companion alkalmazásunk tökéletes társa lehet minden vizuális történetmesélőnek.

Személyre szabott gyakorlatok, útmutatók és tanácsok

A fényképezőgéped típusához, a tudásod szintjéhez és az érdeklődésedhez szabott gyakorlatok, útmutatók és tippek segítségével megtanulhatod, hogyan készíthetsz olyan képeket, amelyekre büszke lehetsz – így valóban életre keltheted a történeteidet.

Tutorials_Tips_Lady

Kövesd nyomon a fejlődésedet!

Mindegy, hogy csak most ismerkedsz a fényképezéssel vagy tapasztalt fotós vagy, mindig van hova fejlődni. Kövesd nyomon a fejlődésedet, és próbáld ki az újabb és újabb gyakorlatokat és tippeket! Így a tanulás még izgalmasabb folyamat lesz.

Track your progress as you improve

Tanulj útközben, bármerre is járj!

Az alkalmazás segítségével az apró, egyszerűen használható tartalmakhoz és videókhoz útközben bármikor hozzáférhetsz, amikor csak szükséged van rá. Ez olyan, mintha saját fotóasszisztensed lenne.

Learn on the go, wherever you are

Meríts ihletet az új ötletekből és kihívásokból!

Új tartalmak, kihívások és ötletek rendszeres hozzáadásával segítünk kreativitásod kibontakoztatásában. Emellett profiktól és hozzád hasonló fotósoktól is tanulhatsz – így folyamatosan fejlesztheted a látásmódodat.

Be inspired by new ideas and challenges

Ismerd meg a fényképezőgépedet, és adj teret a kreativitásodnak!

Az alkalmazás személyre szabott tartalmakat és videókat kínál valamennyi újabb Canon EOS fényképezőgéphez*, így könnyedén elsajátíthatod a használatához szükséges tudást, és szabadjára engedheted a benned rejlő kreativitást.

*A kompatibilitási adatokat lásd alább.

Unleash your creativity with your camera know-how

A Photo Companion alkalmazás kompatibilitásával kapcsolatos információk

Az alkalmazás jelenleg az PowerShot G1 X Mark III, EOS 4000D, EOS 2000D, EOS 1200D, EOS 1300D, EOS 100D, EOS 200D, EOS 700D, EOS 750D, EOS 760D, EOS 800D, EOS 77D, EOS 80D, EOS 5D Mark IV, EOS 6D Mark II, EOS 7D Mark II, EOS R, EOS M100, EOS M50, EOS M10, EOS M3, EOS M5 & és EOS M6 fényképezőgépekkel kompatibilis.

Ha régebbi típusú fényképezőgéppel rendelkezel, akkor is megfelelő tartalmakat biztosítunk számodra, így te is élvezheted az alkalmazás nyújtotta előnyöket.

Nyelvek

Angol, arab, cseh, dán, finn, francia, holland, lengyel, magyar, német, norvég, olasz, orosz, portugál, spanyol, svéd, szlovák és török nyelven érhető el.

Stories are all around us

A minket körülvevő történetek

Kövesd Holly-t, amint kedvenc helyeit az általa megismert embereken keresztül örökíti meg – és ismerd meg a történetét.

Videó megtekintése

A történeteid, ahogyan te meséled el

Tölts fel fotókat és videókat minden eszközről, és kezeld mindet egyetlen helyen!