The Full Frame Advantage
alt text goes here

A teljes képmező előnyei

A 26,2 megapixeles, teljes képmezős CMOS-érzékelővel és a DIGIC 7 képfeldolgozó egységgel rendelkező EOS 6D Mark II a kezdetektől fogva úgy lett tervezve, hogy professzionális eredményeket nyújtson

Dinamikatartomány

Az EOS 6D Mark II legújabb CMOS-érzékelője széles dinamikatartománnyal rendelkezik, amely megőrzi a fényes világos részek és sötét árnyékok részleteit a valódi látványért és hangulatért. A nagy expozíciótartomány lehetővé teszi, hogy még többet kihozhass a képeidből és videóidból az utómunkálatok során.

Alacsony zajszint rossz fényviszonyok között

A rossz fényviszonyok között készült képek alacsony zajszintűek és nagy tisztaságúak – fényképezz akár ISO 40000 (ISO 102400-ig bővíthető) érzékenységgel. Az EOS 6D Mark II CMOS-érzékelője a lehető legtöbb fényt rögzíti, a DIGIC 7 processzor pedig minimalizálja az olyan anomáliákat, mint a digitális zaj.

Még jobb képfeldolgozás

A beépített Objektívtorzítás-korrekció a diffrakciót, a torzítást és a kromatikus aberrációt ellensúlyozva javítja az optikai teljesítményt. Az eredmény egy olyan kép, amely már a fényképezőgépen is láthatóan jobban néz ki.

Next level image processing
Powerful portraits

Magukkal ragadó portrék

A teljes képmezős EOS 6D Mark II eredendően kis mélységélességet biztosít a kisebb érzékelővel rendelkező fényképezőgépekkel szemben, éppen ezért kiváló eszköz a professzionális portréfotózáshoz. Emeld ki a témát egy lágyan elmosódott háttérből, és a lágy fokúszhatásért próbálj fotózni olyan széles rekeszértékű objektívvel, mint az EF 85mm f/1.2L II USM.