sharp image low light
alt text goes here

Nagy pontosságú fókuszálás

Akár az élő nézet használatával készítesz stúdióban készült portrékat, akár a keresőn keresztül vársz egy meghatározó pillanatra, az EOS 6D Mark II gyorsan és pontosan fókuszál a tűéles eredményekért.

focus in low light

Fókuszálj magabiztosan gyenge megvilágítás mellett is

Az EOS 6D Mark II 45 AF-pontjának mindegyike kereszt típusú a különleges érzékenységért és pontosságért. A középen elhelyezkedő két kereszt típusú pont még a hold fényénél (-3 Fé) is képes fókuszálni, így biztos lehetsz a kimagasló élességben, amikor az a legfontosabb.

Ez az érzékenység lehetővé teszi az autofókuszálást (akár 27 pontig) f/8 maximális rekeszérték mellett is, amely hasznos például telekonverterrel rendelkező szuper teleobjektív használatakor.

Nagy területet lefedő, 45 pontos fókuszálás és 6,5 kép/mp-es sorozatfelvétel

Az EOS 6D Mark II keresőjén 45 darab, széles területet lefedő mintázatban elszórt kereszt típusú AF-pont található, melyek tűéles pontossággal fókuszálnak. A mozgó tárgyak még akkor is élesek maradnak, amikor 6,5 kép/másodperces sebességgel rögzítesz mozgalmas eseményeket vagy gyors akciójeleneteket.

canon wide area focusing

Gyors fókuszálás élő nézettel is

Élő nézet módban történő felvételkészítés esetén és az EOS 6D Mark II változtatható képszögű kijelzőjének használatával a Dual Pixel CMOS AF lélegzetelállító gyorsasággal és pontossággal fókuszál. Érintsd meg a téma kiválasztásához, így a gép követi és éles fókuszban tartja a mozgását a keretben.

fast focusing shooting in live view