Warranty_Page_Image

Canon távoli PTZ kamerákra vonatkozó európai jótállás

 

GYIKKérdés: Milyen garancia vonatkozik az Európa területén vásárolt Canon távoli PTZ termékekre?

Válasz: A következő országok területén vásárolt termékekre a Canon általában a távoli PTZ kamerákra vonatkozó európai jótállását alkalmazza: Ausztria, Belgium, Bulgária, Ciprus, Csehország, Dánia, Észtország, Finnország, Franciaország, Németország, Görögország, Magyarország, Izland, Írország, Olaszország, Lettország, Litvánia, Luxemburg, Málta, Norvégia, Lengyelország, Portugália, Románia, Szlovákia, Szlovénia, Spanyolország, Svédország, Svájc, Hollandia és az Egyesült Királyság. Kérjük, tekintse meg a jótállásra vonatkozó teljes Felhasználási feltételeket.

Kérdés: Canon termék vásárlása esetén a doboz milyen jótállásra vonatkozó információkat tartalmaz?

Válasz: A távoli PTZ kamerákra vonatkozó jótállásban részt vevő európai országokban általában minden termék doboza tartalmaz egy távoli PTZ kamerákra vonatkozó európai jótállási jegyet. Ez az alábbi példában láthatóhoz hasonlít:

 

Kérdés: Európai jótállásom regisztrálásához ki kell-e töltenem és vissza kell-e küldenem valamilyen dokumentumot a Canonnak?

Válasz: A távoli PTZ kamerákra vonatkozó európai jótállás rendszerébe való regisztráláshoz nincs szükség semmilyen dokumentum visszaküldésére. Amennyiben jótállási javítást igényel a távoli PTZ kamerákra vonatkozó európai jótállás hatálya alatt, be kell mutatnia a Canonnak a termék vásárlását igazoló eredeti bizonylatot (amely tartalmazza a vásárlás eredeti dátumát).

Kérdés: Milyen dokumentumokra van szükség a távoli PTZ kamerákra vonatkozó európai jótállás keretében történő javítás igényléséhez?

Válasz: Amennyiben jótállási javítást igényel a távoli PTZ kamerákra vonatkozó európai jótállás hatálya alatt, be kell mutatnia a Canonnak az adott távoli PTZ termék vásárlását igazoló eredeti bizonylatot (amely tartalmazza a vásárlás eredeti dátumát). A promóciós jótállási ajánlatok további követelményeket tartalmazhatnak, ezért ezzel kapcsolatban tekintse meg az adott promóciós ajánlat részletes szerződési feltételeit (ha van ilyen).

Kérdés: Általában mennyi ideig érvényes egy Canon távoli PTZ kamerákra vonatkozó európai jótállás?

A: A Canon távoli PTZ termékekre általában 1 év jótállási idő vonatkozik.

Kérdés: A Canon távoli PTZ termékemre akkor is érvényes a távoli PTZ kamerákra vonatkozó európai jótállás, ha azt egy olyan országban vásároltam, amelyben a Canon nem kínálja a távoli PTZ kamerákra vonatkozó európai jótállást, de én magam a távoli PTZ kamerákra vonatkozó európai jótállásban részt vevő országok valamelyikének a lakosa vagyok?

Válasz: A termékekre általában az adott eladási régióban érvényes jótállás vonatkozik, a vásárlóknak pedig ebbe a régióba kell visszaküldeniük a jótállási javítást igénylő termékeket. A Canon általában nem nyújt általános jótállást, kivéve, ha egy adott termék/régió esetében ezt külön említik.

További ajánlatok…

Feedback