NYOMTATÁSI TIPPEK

Öt ok, amiért a PIXMA TR150 tökéletes az út közbeni nyomtatáshoz

Otthonodtól vagy irodádtól távol dolgozol? A bárhol használható nyomtató profi hozzáállást sugároz – és segíthet több ügyfelet szerezni.
Két építőmunkás dokumentumokat nyomtat a Canon PIXMA TR150 nyomtatóval. Mellettük az asztalon egy narancssárga munkavédelmi sisak látható.

A mobil munkavégzés során fontos, hogy minden kínálkozó alkalmat megragadjunk. Az e-mail ígérete helyett a leendő ügyfél kezébe adott, kinyomtatott árajánlat, vagy akár egy aláírandó szerződés nagyszerű módja az üzlet bebiztosításának.

A helyszíni nyomtatás képessége számos helyzetben hasznos lehet. A személyi edzők és a gyógytornászok gyakorlatsorokat és diagramokat adhatnak ügyfeleiknek, akik így később egyedül is a megfelelő mozdulatsorokat végezhetik el. Az oktatók pedig jól olvasható óravázlatokkal, jegyzetekkel és ismétlőanyagokkal segíthetik diákjaik munkáját.

A kompakt és hordozható PIXMA TR150 és az akkumulátoros PIXMA TR150 kiváló nyomtatók azok számára, akik az otthonuktól vagy az irodájuktól távol szeretnének nyomtatni. Íme öt ok, ami miatt ez az eszköz hatékonyabb munkavégzést tesz lehetővé.

1. Remek hordozhatóság

Egy férfi autót vezet, mellette, az utasülésen pedig a PIXMA TR150 nyomtató foglal helyet.

A Canon PIXMA TR150 azok számára ideális, akiknek az otthonuktól vagy az irodától távol, útközben kell nyomtatniuk.

Egy láthatósági kabátot viselő férfi, aki egy PIXMA TR150 nyomtatót visz a hóna alatt.

A Canon PIXMA TR150 elég kicsi és könnyű ahhoz, hogy magával vigye.

A PIXMA TR150 tökéletes, ha olyan kisméretű nyomtatóra van szükséged, amely elfér a már amúgy is zsúfolt íróasztalodon, vagy ha távoli irodákból dolgozol, esetleg ügyfeleket és helyszíneket látogatsz meg, ahol van hálózati áram. Dobd be a táskádba és vidd magaddal, zárd el egy fiókba, vagy használj egy kompatibilis lopásgátló zárat, hogy biztonságban tudhasd. Ha rendszeresen dolgozol a szabad ég alatt, vagy az autódat vagy egy helyi kávézót használsz irodaként, az akkumulátoros PIXMA TR150 egyszerűen csatlakoztatható akkumulátorával akár 330 oldalt is kinyomtathatsz egy teljes feltöltéssel1.

A főegységhez csatlakoztatott akkumulátor feltöltése a hálózati adapteren keresztül két órát és 20 percet vesz igénybe. Az akkumulátor egy mobil akkumulátoregységgel vagy az autó elektromos aljzatán keresztül is feltölthető a mellékelt USB-C kábelt használva. Tartsd szemmel az akkumulátor töltöttségjelző LED-jét, hogy mindig nyomtathass, amikor épp szükséged van rá.

2. Egyszerű csatlakozás

A man in a high-vis jacket prints out documents from his smartphone on a Canon PIXMA TR150 printer.
Egy otthonról dolgozó nő okostelefonja segítségével nyomtat a Canon PIXMA TR150 nyomtatóval.

A vezeték nélküli nyomtatás lehetővé teszi, hogy okostelefonja fotótárából nyomtathasson. A Wireless Direct (Közvetlen vezeték nélküli) mód használatával Wi-Fi nélkül nyomtathat.

A PIXMA TR150 és az akkumulátoros PIXMA TR150 jellemzője a vezeték nélküli csatlakoztathatóság, és mindkettő kompatibilis az AirPrint (iOS), Mopria (Android) és Windows mobiltelefonok rendszereivel, így alkalmazás nélkül nyomtathatsz az okoseszközöd operációs rendszerén keresztül. Mindkét nyomtató okostelefonnal is vezérelhető az ingyenes Canon PRINT alkalmazással, amelyet használva kinyomtathatod az eszközödön vagy a felhőalapú szolgáltatásokban, például a Google Drive, a Dropbox, a OneDrive és a Google Classroom szolgáltatásokban tárolt képeket és dokumentumokat a PIXMA Cloud Link segítségével. A Canon PRINT alkalmazás segítségével az okostelefon kameráját használva beolvashatod dokumentumaidat. Csak válaszd ki a Smartphone Copy funkciót a gyors és egyszerű másolatkészítéshez, amelyet aztán kinyomtathatsz, elmenthetsz vagy elküldhetsz e-mailben közvetlenül az okostelefonodról.

Mindkét nyomtató támogatja a 2,4 GHz-es és az 5 GHz-es2 Wi-Fi-sávokat, így a megbízhatóbb kapcsolat érdekében átválthatsz a kevésbé forgalmas Wi-Fi-hálózatokra. Ha pedig a semmi közepén vagy útválasztó vagy használható Wi-Fi-jel nélkül, a Wireless Direct (Közvetlen vezeték nélküli) mód használatával vezeték nélkül készíthetsz nyomatokat közvetlenül az okostelefonodról, táblagépedről vagy laptopodról. Mindez azt jelenti, hogy ott dolgozhatsz, ahová épp a munkád visz, és bárhol elkészítheted a fontos nyomatokat ügyfeleid (vagy főnököd) megelégedésére.

3. Speciális papírok támogatása

Egy kávézóban üldögélő férfi laptopon keresztül nyomtat dokumentumokat a Canon PIXMA TR150 nyomtatóval.

Bár a Canon PIXMA TR150 kicsi, akár 50 normál papír is elfér benne, és számos különböző papírtípust tud kezelni.

A sima papír esetén 50 lapos kapacitással nem lesz szükség a PIXMA TR150 gyakori utántöltésére a munkanapok során. Ez remek hír, ha egy nagyobb adag kérdőívet, egy osztálynyi dolgozatot vagy több, hosszabb szerződést kell kinyomtatnod.

Mindkét nyomtató kompatibilis borítékokkal és speciális papírokkal is, mint amilyen a Canon High Resolution Paper, a Matte Photo Paper, a Double-sided Matte Paper és a Magnetic Photo Paper. Ennek a sokoldalúságnak köszönhetően kiválaszthatod az igényeidnek megfelelő papírt, és a profibb levelezés érdekében közvetlenül a borítékokra nyomtathatod a címeket. Akár logóddal és telefonszámoddal díszített hűtőmágnest is nyomtathatsz, amelyet ügyfeleidnek ajándékozhatsz. Vagy, ha tanár vagy, személyre szabott pirospontokat nyomtathatsz a jól tanuló diákoknak.

4. Egyedi sablonok

A Canon PIXMA TR150 printer on a table next to a man with a laptop.
Egy férfi laptopon keresztül nyomtat dokumentumokat a Canon PIXMA TR150 nyomtatóval.

Ha gyakran nyomtatja ugyanazokat az űrlapokat, a PIXMA TR150 és az akkumulátoros PIXMA TR150 nyomtatóval akár öt sablont is elmenthet.

Rendszeresen kell ugyanazokat a dokumentumokat kinyomtatnod? A PIXMA TR150 és az akkumulátoros PIXMA TR150 akár öt, pillanatok alatt nyomtatásra kész sablont is képes tárolni, így nem kell a laptopodon, okostelefonodon vagy táblagépeden keresgélni a fájlok között. A Windows Driver3 segítségével űrlapok, szerződések, kérdőívek és brosúrák is tárolhatók a nyomtatón, amelyek a 1,44 hüvelykes OLED képernyőn keresztül gyorsan kinyomtathatók.

5. Éles, gyönyörű nyomatok

Egy íróasztalnál ülő férfi épp egy ünnepi brosúrát mutat táblagépén. Egy színes nyomat tűnik elő mellette az asztalon lévő Canon PIXMA TR150 nyomtatóból.

Készítsen éles nyomatokat kiváló minőségben a sötétebb területeken is. A speciális pigmentfekete tintával rendelkező hibrid tinta éles szöveget eredményez, míg a festékalapú színek élénk nyomatokat biztosítanak.

A két nyomtató hibrid tintarendszert használ, amely fekete pigmenttintát kombinál egy 4 színű, festékalapú színes kazettával. Ennek köszönhetően a fontos dokumentumok szövege jól olvasható lesz, a színes fényképek és diagramok pedig élénkek és teltek lesznek. A Canon ChromaLife100 technológiájával nyugodt lehetsz afelől, hogy a kinyomtatott fényképek egy életen át élvezhetők maradnak4.

Az egyszerűség kedvéért a nyomtatókban két kazetta kap helyet, az egyik a fekete pigmenttintát tartalmazza, a másik pedig a színes tintákat. Annak biztosítására pedig, hogy soha ne fogyj ki a festékből egy fontos munka közepén, kilométerekre a legközelebbi üzlettől, a képernyőn egyszerűen ellenőrizheted a festékek szintjét.

A kompakt, csöndes és egyszerűen kezelhető PIXMA TR150 és az akkumulátoros PIXMA TR150 használatával mindig diszkrét és profi lehetsz. Akármerre is visz a munkád, a TR150 hasznos társad lesz.

Írta: Angela Nicholson

 1. USB-kapcsolaton keresztül nyomtatva, Wi-Fi kapcsolat nélkül.
 2. Az 5 GHz támogatása csak adott régiókban érhető el.
 3. A sablonokat a Canon nyomtató-illesztőprogramon keresztül kell betölteni a nyomtatóba, kizárólag Windows rendszerű számítógépen.
 4. A Canon által végzett gyorsított vizsgálat alapján, amely sötétben, szabályozott hőmérséklet, páratartalom és gázok melletti tárolás során történik, a műanyag borítós albumokban való tárolást szimulálva. A Canon nem tudja garantálni a nyomatok hosszú élettartamát; az eredmények a nyomtatott képtől, a száradási időtől, a kirakás/tárolás körülményeitől és a környezeti tényezőktől függően eltérők lehetnek.

Kapcsolódó termékek

Kapcsolódó cikkek

 • NYOMTATÁS

  A legjobb nyomtatók dizájnereknek

  A nyomtatók a dizájnerek nélkülözhetetlen eszközei – mi segítünk az igényeidnek megfelelő modell kiválasztásában.

 • NYOMTATÁS

  Vezeték nélküli nyomtató használata

  Okos módszerek, amelyekkel a legtöbbet hozhatod ki vezeték nélküli nyomtatódból.

 • NYOMTATÁS

  A számodra megfelelő Canon Print alkalmazás

  Éld ki kreativitásod, és tarts rendet a Canon nyomtatási alkalmazásaival – minden projekthez megtalálod a megfelelőt.

 • NYOMTATÁS

  A legjobb nyomtatók otthoni irodákba

  A Canon PIXMA és MAXIFY nyomtatókkal zökkenőmentessé teheted az otthoni munkavégzést.