NYOMTATÁS

Kiváló minőség, alacsony költségek, nagy mennyiség: ismerd meg a PIXMA G640 és G540 MegaTank nyomtatót

Merülj el az új PIXMA MegaTank nyomtatók rejtelmeiben, és tudd meg, miért jelentenek ideális megoldást a vállalkozók számára, illetve miért tökéletesek akár az otthoni munkavégzéshez is.
Egy Canon PIXMA G540 nyomtató, körülötte színes 10x15cm-es nyomtatott fotókkal.

Akár fotókioszkot, akár fotóstúdiót, akár grafikai tervezőirodát működtetsz, a magas képminőség és az alacsony nyomtatási költségek egyaránt rendkívül fontosak a vállalkozásod szempontjából. A legújabb Canon PIXMA MegaTank nyomtatók – a PIXMA G640 és a PIXMA G540 – részletgazdag, időtálló nyomatok előállítására képesek. A lenyűgöző tintapatron-kapacitás révén megtakarítható pénz pedig ugyanolyan vonzerővel bír, mint maguk a nyomatok. Kalkulátorunkkal megtudhatod, mennyit költesz a nyomtatásra.

Mindkét nyomtató egy vadonatúj, hat színből álló ChromaLife100 festékalapú tintakészlettel büszkélkedhet, amelyet úgy állítottak össze, hogy kiállja az idő próbáját: Canon Plus Glossy II PP-201 papírra nyomtatva a fényképek akár 100 évig is tökéletes állapotban díszelegnek majd a fotóalbumban. Akár az ügyfeleid számára, akár a személyes fotóalbumodba nyomtatsz, biztos lehetsz a fényképek időtálló minőségében.

A színminőség terén jelentős szintlépésnek bizonyuló PIXMA G640 és PIXMA G540 tintakészlet speciális piros és szürke festéket foglal magában, amelyek még élénkebb színekkel ruházzák fel a nyomatokat. A piros tinta egy gazdagabb tónusokat felfedő, rendkívül széles színskálát biztosít, míg a szürke tinta a sötétebb területek színeit fokozza az erősebb kontraszt és az élethűbb megjelenés érdekében. A speciális szürke tintapatron egy másik előnye, hogy a színek nagyobb stabilitással jelennek meg, így az egységes eredmény különböző fotópapírok esetén is garantált – a vállalkozás tehát merészebb nyomatok előállítására képes.

Egyetlen tartállyal akár 3800 db 10×15 cm méretű fényképet tudsz kinyomtatni

Egy Canon PIXMA G640 készülék, tetején fényképezővel, fotónyomatokkal körülvéve.

A hozzáadott piros és szürke tinta szélesíti a színskálát, így gazdagabb, dinamikusabb fotónyomatok állíthatók elő, mint egy négyszínű tintakészlettel.

A PIXMA G640 és a PIXMA G540 nagy kapacitású, újratölthető tintatartályokkal rendelkezik, így sokkal kényelmesebb és költséghatékonyabb nyomtatást garantál, mint ha állandóan egyszer használatos tintapatronokat kellene rendelned és cserélgetned. Ráadásul a PIXMA G650 és a PIXMA G550 fotónyomtató egyaránt rendkívül hatékony, és elképesztő mennyiségű nyomat elkészítésére képes – egyetlen tintapalackkészlettel akár 38001 db 10×15 cm méretű fényképet nyomtathatsz ki.

A tartályok újratöltése szinte gyerekjáték. A palackok és a tintatartályok sapkája színkódolt, a bemenetek formáját pedig úgy alakítottuk ki, hogy csak a megfelelő tintapalackokat lehessen beléjük helyezni – ez hibátlan újratöltést biztosít. Nem kell összenyomnod a palackokat, és ha a tartály megtelik, a tintaadagolás automatikusan leáll – még a tintatartályok sapkáját is úgy terveztük meg, hogy könnyű legyen őket kézben tartani. Mindez maszatmentes karbantartást tesz lehetővé, és a kezed bepiszkolódásától sem kell tartanod.

Egy kéz egy paradicsomokat ábrázoló képet emel fel, amelyet éppen most nyomtatott ki egy PIXMA G sorozatú nyomtató.

A PIXMA G640 és a PIXMA G540 készülékek hatszínű vízbázisú tintakészlete a ChromaLife100 formulának köszönhetően magas minőségű képeket és tartós nyomatokat ad.

Egy kéz egy üveg piros tintát önt a PIXMA G sorozatú nyomtatóba, ami mellett egyéb üvegek is láthatóak.

A PIXMA G640 és a PIXMA G540 nyomtatókat egyszerű karbantartani: a tinta feltöltés stresszmentes, a tinta karbantartó kazetta cserefolyamata pedig magától értetődő.

Az állásidő csökkentése érdekében a PIXMA G640 és a PIXMA G540 fotónyomtatók pontosabb lapadagolást, valamint magas, akár 100 A4-es papírkapacitást biztosítanak. A nyomtatókhoz emellett felhasználó által cserélhető nyomtatófejek2, valamint tintakarbantartó kazetták is tartoznak. A modellek továbbá teljes képpontos LCD-kijelzővel is rendelkeznek, így a karbantartó kazetta felügyeletére, a nyomtatási beállítások módosítására és az esetleges nyomtatási hibák azonosítására is lehetőséged nyílik – biztos lehetsz abban, hogy a nyomtatási folyamat mindig problémamentesen megy végbe.

A PIXMA G640 és a PIXMA G540 nyomtatókat arra terveztük, hogy a használatuk éppen olyan egyszerű legyen, mint a karbantartásuk – számtalan eszközről biztosítanak vezeték nélküli nyomtatást, emellett a Canon PRINT alkalmazással, valamint a Mopria Print Service® és az Apple AirPrint® szolgáltatással is kompatibilisek.

Egy multifunkciós nyomtató

Egy PIXMA G640 egy képet fénymásol.

A PIXMA G640 készülékben beépített fénymásolási és szkennelési funkciók is vannak, így minden home office-igényt kielégítenek.

Egy PIXMA G sorozatú gép egy okostelefonos képet nyomtat.

A PIXMA G640 és a PIXMA G540 vezeték nélkül aktiválhatóak a nyomtatási utasításokkal, a feladat teljesítése után pedig automatikusan kikapcsolnak.

Habár mindkét modell ugyanazokat a kiváló minőséget és nagy mennyiséget biztosító nyomtatási funkciókat foglalja magában, a PIXMA G640 fénymásoló funkcióval és egy 600×1200 dpi felbontású szkennerrel is büszkélkedhet – tökéletes multifunkciós nyomtató, amely a munkahelyi rendszerbe vagy az otthoni munkavégzés során használt eszközökbe is egyszerűen integrálható. A PIXMA G640 és a PIXMA G540 modell emellett automatikus be- és kikapcsolási funkcióval is rendelkezik. Ez az energiatakarékos funkció lehetővé teszi, hogy akár a laptopodról, telefonodról vagy Wi-Fi-képes fényképezőgépedről is átküldhesd a nyomtatási feladatokat, miközben egy másik helyen tartózkodsz, a feladatok pedig ott várnak majd rád a nyomtatón, amikor visszatérsz. A PIXMA Cloud Link szolgáltatással való kompatibilitásnak köszönhetően közösségi oldalakon vagy fényképmegosztó oldalakon közzétett fényképeket és dokumentumokat is kinyomtathatsz.

A PIXMA G640 és a PIXMA G540 az A4-es normál papír esetében is hasonlóan magas szintű hatékonyságot garantál, mint a 15×10 cm-es fotónyomatoknál – egyetlen színes tintapalackkészlettel 8000 db A4-es lapot nyomtathatsz. Használatukkal az A4-es lapokra 1200 mm-es szórólapokat és posztereket is nyomtathatsz – ehhez töltsd le a Microsoft Windows operációs rendszerre elérhető ingyenes Canon PosterArtist Lite szoftvert.

A rendkívül sokoldalú PIXMA G650 és PIXMA G550 segítségével a kisvállalkozók számtalan különböző nyomtatási szolgáltatást biztosíthatnak ügyfeleiknek, mindezt elérhető áron. Tökéletes megoldást nyújtanak azon fotóautomata-kezelők és azonosítószolgáltatók vagy marketingszakemberek számára, akiknek nagyobb mennyiségű posztert, hajtott szórólapot és egyéb reklámanyagot kell előállítaniuk. Ha olyan nyomtatót keresel, amely a képminőség romlása nélkül biztosít megfelelő kapacitást, kényelmet és alacsony költségű nyomtatást, a Canon MegaTank termékcsaládjának legújabb tagjait semmiképp ne hagyd ki.

Szerző: Marcus Hawkins

  1. Az oldalkapacitás a Canon egyedi tesztelési eljárásán alapuló érték, amely az ISO/IEC 29103 táblázat alapján, a kezdeti beállítást követően a cserével végzett folyamatos nyomtatás mellett kerül meghatározásra.
  2. Elérhetősége régiónként változik.

Kapcsolódó termékek

Kapcsolódó cikkek

  • NYOMTATÁSI TIPPEK

    MegaTank nyomtatók és előnyeik

    Fedezz fel hat okot, amiért szükséged van egy MegaTank nyomtatóra.

  • NYOMTATÁS

    A legjobb nyomtatók dizájnereknek

    A nyomtatók a dizájnerek nélkülözhetetlen eszközei – mi segítünk az igényeidnek megfelelő modell kiválasztásában.

  • NYOMTATÁS

    Tintasugaras vagy lézer: melyik a megfelelő a számodra?

    Ismerd meg a Canon tintasugaras és lézernyomtatói közötti különbségeket, és találd meg az igényeidhez legmegfelelőbbet.

  • NYOMTATÁS

    Vezeték nélküli nyomtató használata

    Okos módszerek, amelyekkel a legtöbbet hozhatod ki vezeték nélküli nyomtatódból.