EOS 80D

Lenyűgöző sebességének, könnyű kezelhetőségének és innovatív technológiai megoldásainak köszönhetően ez a sokoldalú wifis DSLR ideális társ a fotózás új területeinek felfedezéséhez és lenyűgöző, kreatív munkák készítéséhez.

Előnyök

 • Jól reagáló fényképezőgép, mellyel lépést tarthatsz az eseményekkel
 • Lenyűgöző fotó- és videominőség a feltételek széles körén
 • Minden, amire szükséged van fotós ismereteid fejlesztéséhez
 • Ideális választás kreatív videofelvételekhez
 • Az egyszerű csatlakoztatásnak köszönhetően könnyen elkészíthetők és megoszthatók a fotók és videók

Termékjellemzők

A(z) Canon EOS 80D részletesebb megtekintése

A termék műszaki adatai

Tudj meg még többet a Canon EOS 80D készülékről, annak funkcióiról és képességeiről.

EOS 80D Értékelések

Engedd szabadjára kreativitásodat

Nagy teljesítményű, sokoldalú és gyors reagálású fényképezőgép kreativitásod felfedezéséhez. A bármilyen helyzetben lenyűgöző eredmények elérését lehetővé tévő innovatív technológiáknak köszönhetően az EOS 80D a sport-, portré-, tájkép-, utcai, úti és gyenge megvilágítás mellett történő fotózáshoz egyaránt alkalmas – csakúgy mint a komoly filmezéshez.

0%
  Whats in the box

  Film áttekintése

  Jól reagáló fényképezőgép, mellyel lépést tarthatsz az eseményekkel

   

  EOS 80D

  Fedezd fel a fotózás új területeit

  Reagálj a pillanatra ösztönösen, és örökíts meg gyorsan mozgó sport- vagy természetben zajló eseményeket a nagy teljesítményű AF-rendszernek, a maximum 7 kép/mp-es sorozatfelvételi sebességnek és a testre szabható vezérlőelemeknek köszönhetően.

  EOS 80D

  45 pontos kereszt típusú AF-rendszer

  Örökíts meg sporteseményeket a másodperc törtrészén belül még reflektorok alatt is rendkívül éles képeken a kimagaslóan érzékeny és pontos autofókusz-rendszerrel, amely rendkívül kedvezőtlen (akár -3 Fé) fényviszonyok mellett is működőképes.  A 45 pontos kereszt típusú AF-rendszerrel szabadon kiválaszthatod a kompozíciódnak leginkább megfelelő AF-pontot vagy -területet, és lenyűgöző eredményeket érhetsz el a szélesebb fókuszterületen alkalmazható nagyobb precízió és szabályozhatóság révén, függetlenül attól, a témád a keret mely részében található.

  7 kép/mp-es sorozatfelvétel

  A 7 kép/mp-es sorozatfelvételi sebbességnek köszönhetően teljes felbontásban van lehetőséged a múló pillanatok megörökítésére. Spontán sport- és természetfelvételek készítéséhez ideális.

  0%
   EOS 80D

   27 f/8 kompatibilis AF-pont

   Az f/8 értéknél történő fókuszálást támogató 27 AF-pont révén különböző objektív- és extenderkombinációk használata esetén is éles képeket készíthetsz az autofókusz-rendszerrel.

   Testre szabható vezérlőelemek

   A testre szabható vezérlőelemeknek köszönhetően a középkategóriás EOS-váz szabályozhatósága és rugalmassága egyaránt megtapasztalható, a felső paneles LCD és az élőképes kijelzővel pedig könnyedén megtekintheted és a saját igényeidhez szabhatod a fényképezőgép beállításait.

   EOS 80D

   Lenyűgöző fotó- és videominőség a feltételek széles körén

   Készíts felvételeket a kreativitásodnak kijáró minőségben. Az EOS 80D lenyűgöző képeket garantál számos fényviszony mellett. Az azonnal szerkesztésre és megjelenítésre készen álló, részletekkel, színekkel és hangulatokkal teli fotókról a 24,2 megapixeles APS-C CMOS-érzékelő és a DIGIC 6 processzor gondoskodik.

   EOS 80D

   7560 pixeles RGB+IR fénymérés-érzékelő

   Az infravörös és látható fény érzékelésére képes, 7560 pixeles RGB+IR fénymérő érzékelő a különféle helyzetek széles körében biztosít pontos és konzisztens expozíciót.

   EOS 80D
   EOS 80D

   Természetes felvételek gyenge megvilágítás mellett

   A nagy, ISO 100–16 000 (H: 25 600) érzékenységnek köszönhetően természetes hangulatú képeket készíthetsz akkor is, amikor a fényerősség szintje csökken, így kiküszöbölheted a vaku használatát, és gyorsabb záridővel, rugalmasan készíthetsz fevételeket.

   Villódzásészlelés

   A villódzásérzékelés egyenletes expozíciót és színt tesz lehetővé villogó mesterséges fény alatt készített folyamatos sorozatok esetén.

   0%

    Minden, ami a teljes körű irányításhoz és a fotós ismereteid fejlesztéséhez szükséges

    Intelligens kereső

    Az intelligens kereső kb. 100%-os képkocka-lefedettsége lehetővé teszi a teljes képkocka és a felvételkészítési beállítások azonnali megtekintését. Rögzíts képeket diszkrétebben a 3 kép/mp-es csendes sorozatfelvételi mód segítségével.

    EOS 80D
    EOS 80D

    Változtatható képszögű LCD élő nézettel

    A 7,7 cm-es változtatható szögű Clear View LCD II érintőképernyőn kreatív felvételkészítési szögekkel és egyszerűen használható vezérlőelemekkel kísérletezhetsz. A Dual Pixel CMOS AF az Élőkép nézetben 5 kép/mp sebességű sorozatfelvétel mellett lehetővé teszi, hogy a kép komponálása közben egy eltérő szemszögből készíts felvételt az eseményekről.

    Integrált Speedlite adó

    Fedezz fel kreatív megvilágítási lehetőségeket Canon Speedlite külső vakukkal, amelyeket az EOS 80D integrált Speedlite adóval vezérelhetsz.

    EOS 80D
    EOS 80D

    EOS rendszer

    Az EF objektíveket és tartozékokat tartalmazó kiterjedt EOS rendszerrel új, kreatív lehetőségeket fedezhetsz fel.

    Ideális választás kreatív videofelvételekhez

    Készíts profi videókat a nagy teljesítményű Dual Pixel CMOS AF-fel, amely sokoldalú autofókusz-rendszerrel gondoskodik a pontos fókuszkövetésről és az egyenletes fókuszátmenetekről.

    Kreatív fókuszvezérlés

    EOS 80D

    Kreatív fókuszvezérlés

    A videók esetében a Dual Pixel CMOS AF érzékenységének és sebességének szabályozásával a felvételkészítési feltételekhez igazíthatod a beállításokat, és lassú, természetes vagy gyors hatást keltő videókat hozhatsz létre.

    Videó megtekintése

    Egyenletes 60p videók

    EOS 80D

    Egyenletes 60p videók

    Mozifilmhatású, Full HD 60p minőségű filmeket készíthetsz a Dual Pixel CMOS AF-fel, és lehetőséged van gördülékeny akciójelenetek vagy lassított felvételek készítésére.

    Videó megtekintése

    Kreatív effektusok a fényképezőgépben

    EOS 80D

    Kreatív effektusok a fényképezőgépben

    Érj el kiemelkedő, különleges effektusokat a fényképezőgépben olyan funkciókkal, mint a time-lapse videó, amellyel egyszerűen örökíthetsz meg az idő múlását bemutató videosorozatokat, valamint a HDR, amely két különböző képkocka különböző expozíciónál történő rögzítésével több tónus megörökítését teszi lehetővé nagy kontrasztú fényviszonyok esetén. A Régi filmek, Drámai fekete-fehér, Álomszerű és Dioráma effektushoz hasonló kreatív szűrők használatával készíts egyedi megjelenésű és hatást keltő videókat.

    Videó megtekintése

    EOS 80D

    EOS 80D

    Profi minőségű hang
    A fényképezőgép menüjéből teljes mértékben szabályozhatod a hangszinteket, valamint a fejhallgató- és mikrofonbemenetekkel professzionális minőségű hangot rögzíthetsz.

    Választható fájlformátumok
    Az egyszerű szerkesztéshez és tároláshoz MP4 és MOV fájlformátumban rögzítheted videóidat, és képkockasebességek, valamint kodekek széles köréből választhatsz.

    EOS 80D

    Videók nagy teljesítményű kombinációja

    A tökéletes videofelvételi megoldáshoz kombináld EOS 80D készülékedet Nano USM-mel rendelkező, rugalmas, nagy teljesítményű EF-S 18-135mm f/3.5-5.6 IS USM objektívvel, amely egyenletes, csendes fókuszálást tesz lehetővé videók, és rendkívül gyors autofókuszt állóképek esetén. Az opcionális PZ-E1 nagy teljesítményű zoomadapterrel együtt pedig pontos zoomvezérlés érhető el videofelvétel közben.

    Vezeték nélküli vezérlés és megosztás

    EOS 80D

    Vezeték nélküli vezérlés és megosztás

    Vezeték nélküli kapcsolaton keresztül készíthetsz fotókat és videókat egy kompatibilis okoseszközről, amelyen valós időben láthatod az eseményeket, és teljes mértékben szabályozhatod a beállításokat. Az ingyenes Canon Camera Connect alkalmazással gyorsan értékelheted és átviheted teljes felbontású JPEG-képeidet és MP4-videóidat okoseszközeidre, ahonnan könnyedén megoszthatod őket út közben is.

    Videó megtekintése

    Azonnali NFC-kapcsolat

    EOS 80D

    Azonnali NFC-kapcsolat

    Az NFC technológiának köszönhetően a fényképezőgépet egyetlen érintéssel, azonnal összekapcsolhatod kompatibilis androidos eszközökkel*. Egy Wi-Fi-kulcs segítségével egyéb eszközökről is egyszerűen csatlakozhatsz. *Kompatibilis androidos eszközökkel való használat esetén

    Közvetlen megosztás

    EOS 80D

    Közvetlen megosztás

    A fényképezőgépedről otthoni Wi-Fi hálózaton keresztül közvetlenül megoszthatsz a közösségi oldalakon vagy felhőalapú szolgáltatásokban, például az iristán, valamint vezeték nélkül nyomtathatsz a kompatibilis nyomtatókon. A kompatibilis eszközökön a fényképezőgépek közötti megosztás is lehetséges.

    Canon Connect Station

    EOS 80D

    Canon Connect Station

    NFC-n keresztül csak érintsd az EOS 80D készüléket a Connect Stationhöz, és tárold fotóidat és videóidat könnyedén, vagy oszd meg őket másokkal HDTV-n, közösségi oldalakon vagy online albumokban.

    EOS Utility szoftver

    EOS 80D

    EOS Utility szoftver

    Csatlakoztasd Windows vagy Mac számítógépedet a fényképezőgéphez bárhonnan, és az EOS Utility szoftverrel egyszerűen átviheted képeidet, valamint távolról kezelheted a gépet.

    Canon Photo Companion alkalmazás

    Canon Photo Companion alkalmazás

    Photo Companion alkalmazásunk a vizuális történetmesélők tökéletes kiegészítője. Személyre szabott, szakértői tudásbázis – amikor a legnagyobb szükséged van rá. Így valóban életre keltheted a történeteidet.

    További információk

    A Canon Photo Companion alkalmazás letöltése (iTunes)
    A Canon Photo Companion alkalmazás letöltése Androidra

    Értékelések

    Műszaki adatok

    f1_8–2_8

    Készíts remek minőségű, finom részletességű fényképeket.

    1,0 típusú CMOS ikonja

    Nagy teljesítményű DIGIC feldolgozás a gyors reagálású teljesítmény és a pontos színvisszaadás érdekében.

    DIGIC 7

    Örökíts meg minden eseményt legfeljebb 7 kép/mp felvételi sebességgel

    Full HD 60p

    Fókuszálj a témára, és kövesd végig a képkockán

    vari-angle_KF

    Készíts felvételeket magas és alacsony látószögből.

    EOS_movie_KF

    Készíts videókat akár 1080p felbontással és 60 kép/mp sebességgel.

    Dual Pixel AF

    Használd ki a sima és folyamatos fókuszálás nyújtotta előnyöket, amikor Élő módban készítesz videókat vagy fényképeket.

    Wi-Fi NFC

    Egyszerű csatlakozás és megosztás

    inteligent viewfinder

    A felvételi és fókuszálási információk a felvételkészítés közben a téma fölött jelennek meg

    Awards

    EISA Awards 2016

    Ajánlatok neked