EOS 80D

Lenyűgöző sebességének, könnyű kezelhetőségének és innovatív technológiai megoldásainak köszönhetően ez a sokoldalú wifis DSLR ideális társ a fotózás új területeinek felfedezéséhez és lenyűgöző, kreatív munkák készítéséhez.

Előnyök

 • Jól reagáló fényképezőgép, mellyel lépést tarthatsz az eseményekkel
 • Lenyűgöző fotó- és videominőség a feltételek széles körén
 • Minden, amire szükséged van fotós ismereteid fejlesztéséhez
 • Ideális választás kreatív videofelvételekhez
 • Az egyszerű csatlakoztatásnak köszönhetően könnyen elkészíthetők és megoszthatók a fotók és videók

Termékjellemzők

Ismerd meg jobban a következőt: Canon EOS 80D

Engedd szabadjára kreativitásodat


A gyors, egyszerűen vezérelhető kezelőelemekkel és az innovatív technológiai megoldásokkal gyorsan fejlesztheted fotós és videós képességeidet. A másodperc törtrészének eseményei is rögzíthetők a 7 kép/mp sebességű folyamatos felvételkészítés és a jól reagáló 45 pontos kereszt típusú AF-rendszer segítségével, amely nagy pontosságot biztosít a különféle fényviszonyok és objektívek széles választéka esetén.

Lenyűgöző minőség


A 24,2 MP-es APS-C CMOS-érzékelő és a pontos expozíciókat biztosító 7560 képpontos RGB+IR fénymérő érzékelő minden helyzetben hangulatos, élettel teli és részletgazdag képek készítését teszi lehetővé. A nagy, ISO 100–16 000 érzékenységi tartomány és a villódzásérzékelés kitűnő eredményeket biztosít kedvezőtlen fényviszonyok mellett, valamint egyenletes expozíciót villódzó mesterséges fényforrások esetén.

Vedd át az irányítást, és fejleszd fotós képességeidet


A 100%-os képkocka-lefedettséget biztosító intelligens keresőn keresztül a teljes felvételedet láthatod a kép beállítása során, és azonnal megjelennek a felvételkészítési beállítások. A 7,7 cm-es változtatható szögű LCD-érintőképernyővel kreatív felvételkészítési szögeket fedezhetsz fel, valamint 5 kép/mp sebesség és folyamatos autofókusz mellett megkomponálhatod és elkészítheted rajta a felvételeket Élőképes nézetben.

Tökéletesítsd filmjeidet


Full HD 60p minőségű filmeket, gördülékeny akciójeleneteket és MP4 formátumú lassított felvételeket készíthetsz a különféle képkockasebességek mellett. A Dual Pixel CMOS AF nagy teljesítményű autofókusz-rendszere ideális a mozgásban lévő téma követéséhez, míg a Timelapse videó, a HDR és a kreatív szűrők segítségével különleges effekteket hozhatsz létre a fényképezőgépen.

Egyszerű megosztás, távvezérelt felvételkészítés


Az NFC* és a Wi-Fi* egyszerű csatlakoztatást tesz lehetővé. A kompatibilis okostelefonokra és táblagépekre telepített Camera Connect App segítségével egyszerűen vezérelhető a fényképezőgép, és távirányítással készíthetők fotók és videók. A távvezérlésű felvételkészítéshez alternatív megoldásként az EOS Utility szoftver is használható Mac vagy Windows esetében. A Wi-Fi és NFC használatával lehetőség van a Canon Connect Stationre való átvitelre, illetve a kompatibilis nyomtatókon kinyomtathatók a képek.

*Kompatibilis eszközökkel való használat esetén

A termék műszaki adatai

Tudj meg még többet a Canon EOS 80D funkcióiról és képességeiről.

Engedd szabadjára kreativitásodat

Nagy teljesítményű, sokoldalú és gyors reagálású fényképezőgép kreativitásod felfedezéséhez. A bármilyen helyzetben lenyűgöző eredmények elérését lehetővé tévő innovatív technológiáknak köszönhetően az EOS 80D a sport-, portré-, tájkép-, utcai, úti és gyenge megvilágítás mellett történő fotózáshoz egyaránt alkalmas – csakúgy mint a komoly filmezéshez.

0%
  Whats in the box

  Jól reagáló fényképezőgép, mellyel lépést tarthatsz az eseményekkel

   

  EOS 80D

  Fedezd fel a fotózás új területeit

  Reagálj a pillanatra ösztönösen, és örökíts meg gyorsan mozgó sport- vagy természetben zajló eseményeket a nagy teljesítményű AF-rendszernek, a maximum 7 kép/mp-es sorozatfelvételi sebességnek és a testre szabható vezérlőelemeknek köszönhetően.

  EOS 80D

  45 pontos kereszt típusú AF-rendszer

  Örökíts meg sporteseményeket a másodperc törtrészén belül még reflektorok alatt is rendkívül éles képeken a kimagaslóan érzékeny és pontos autofókusz-rendszerrel, amely rendkívül kedvezőtlen (akár -3 Fé) fényviszonyok mellett is működőképes.  A 45 pontos kereszt típusú AF-rendszerrel szabadon kiválaszthatod a kompozíciódnak leginkább megfelelő AF-pontot vagy -területet, és lenyűgöző eredményeket érhetsz el a szélesebb fókuszterületen alkalmazható nagyobb precízió és szabályozhatóság révén, függetlenül attól, a témád a keret mely részében található.

  7 kép/mp-es sorozatfelvétel

  A 7 kép/mp-es sorozatfelvételi sebbességnek köszönhetően teljes felbontásban van lehetőséged a múló pillanatok megörökítésére. Spontán sport- és természetfelvételek készítéséhez ideális.

  0%
   EOS 80D

   27 f/8 kompatibilis AF-pont

   Az f/8 értéknél történő fókuszálást támogató 27 AF-pont révén különböző objektív- és extenderkombinációk használata esetén is éles képeket készíthetsz az autofókusz-rendszerrel.

   Testre szabható vezérlőelemek

   A testre szabható vezérlőelemeknek köszönhetően a középkategóriás EOS-váz szabályozhatósága és rugalmassága egyaránt megtapasztalható, a felső paneles LCD és az élőképes kijelzővel pedig könnyedén megtekintheted és a saját igényeidhez szabhatod a fényképezőgép beállításait.

   EOS 80D

   Lenyűgöző fotó- és videominőség a feltételek széles körén

   Készíts felvételeket a kreativitásodnak kijáró minőségben. Az EOS 80D lenyűgöző képeket garantál számos fényviszony mellett. Az azonnal szerkesztésre és megjelenítésre készen álló, részletekkel, színekkel és hangulatokkal teli fotókról a 24,2 megapixeles APS-C CMOS-érzékelő és a DIGIC 6 processzor gondoskodik.

   EOS 80D

   7560 pixeles RGB+IR fénymérés-érzékelő

   Az infravörös és látható fény érzékelésére képes, 7560 pixeles RGB+IR fénymérő érzékelő a különféle helyzetek széles körében biztosít pontos és konzisztens expozíciót.

   EOS 80D
   EOS 80D

   Természetes felvételek gyenge megvilágítás mellett

   A nagy, ISO 100–16 000 (H: 25 600) érzékenységnek köszönhetően természetes hangulatú képeket készíthetsz akkor is, amikor a fényerősség szintje csökken, így kiküszöbölheted a vaku használatát, és gyorsabb záridővel, rugalmasan készíthetsz fevételeket.

   Villódzásészlelés

   A villódzásérzékelés egyenletes expozíciót és színt tesz lehetővé villogó mesterséges fény alatt készített folyamatos sorozatok esetén.

   0%

    Minden, ami a teljes körű irányításhoz és a fotós ismereteid fejlesztéséhez szükséges

    Intelligens kereső

    Az intelligens kereső kb. 100%-os képkocka-lefedettsége lehetővé teszi a teljes képkocka és a felvételkészítési beállítások azonnali megtekintését. Rögzíts képeket diszkrétebben a 3 kép/mp-es csendes sorozatfelvételi mód segítségével.

    EOS 80D
    EOS 80D

    Változtatható képszögű LCD élő nézettel

    A 7,7 cm-es változtatható szögű Clear View LCD II érintőképernyőn kreatív felvételkészítési szögekkel és egyszerűen használható vezérlőelemekkel kísérletezhetsz. A Dual Pixel CMOS AF az Élőkép nézetben 5 kép/mp sebességű sorozatfelvétel mellett lehetővé teszi, hogy a kép komponálása közben egy eltérő szemszögből készíts felvételt az eseményekről.

    Integrált Speedlite adó

    Fedezz fel kreatív megvilágítási lehetőségeket Canon Speedlite külső vakukkal, amelyeket az EOS 80D integrált Speedlite adóval vezérelhetsz.

    EOS 80D
    EOS 80D

    EOS rendszer

    Az EF objektíveket és tartozékokat tartalmazó kiterjedt EOS rendszerrel új, kreatív lehetőségeket fedezhetsz fel.

    EOS 80D

    EOS 80D

    Profi minőségű hang
    A fényképezőgép menüjéből teljes mértékben szabályozhatod a hangszinteket, valamint a fejhallgató- és mikrofonbemenetekkel professzionális minőségű hangot rögzíthetsz.

    Választható fájlformátumok
    Az egyszerű szerkesztéshez és tároláshoz MP4 és MOV fájlformátumban rögzítheted videóidat, és képkockasebességek, valamint kodekek széles köréből választhatsz.

    EOS 80D

    Videók nagy teljesítményű kombinációja

    A tökéletes videofelvételi megoldáshoz kombináld EOS 80D készülékedet Nano USM-mel rendelkező, rugalmas, nagy teljesítményű EF-S 18-135mm f/3.5-5.6 IS USM objektívvel, amely egyenletes, csendes fókuszálást tesz lehetővé videók, és rendkívül gyors autofókuszt állóképek esetén. Az opcionális PZ-E1 nagy teljesítményű zoomadapterrel együtt pedig pontos zoomvezérlés érhető el videofelvétel közben.

    Azonnali NFC-kapcsolat

    EOS 80D

    Azonnali NFC-kapcsolat

    Az NFC technológiának köszönhetően a fényképezőgépet egyetlen érintéssel, azonnal összekapcsolhatod kompatibilis androidos eszközökkel*. Egy Wi-Fi-kulcs segítségével egyéb eszközökről is egyszerűen csatlakozhatsz. *Kompatibilis androidos eszközökkel való használat esetén

    Canon Connect Station

    EOS 80D

    Canon Connect Station

    NFC-n keresztül csak érintsd az EOS 80D készüléket a Connect Stationhöz, és tárold fotóidat és videóidat könnyedén, vagy oszd meg őket másokkal HDTV-n, közösségi oldalakon vagy online albumokban.

    EOS Utility szoftver

    EOS 80D

    EOS Utility szoftver

    Csatlakoztasd Windows vagy Mac számítógépedet a fényképezőgéphez bárhonnan, és az EOS Utility szoftverrel egyszerűen átviheted képeidet, valamint távolról kezelheted a gépet.

    Canon Photo Companion alkalmazás

    Canon Photo Companion alkalmazás

    Photo Companion alkalmazásunk a vizuális történetmesélők tökéletes kiegészítője. Személyre szabott, szakértői tudásbázis – amikor a legnagyobb szükséged van rá. Így valóban életre keltheted a történeteidet.

    További információk

    A Canon Photo Companion alkalmazás letöltése (iTunes)
    A Canon Photo Companion alkalmazás letöltése Androidra

    Értékelések

    Műszaki adatok

    f1_8–2_8

    Készíts remek minőségű, finom részletességű fényképeket.

    1,0 típusú CMOS ikonja

    Nagy teljesítményű DIGIC feldolgozás a gyors reagálású teljesítmény és a pontos színvisszaadás érdekében.

    DIGIC 7

    Örökíts meg minden eseményt legfeljebb 7 kép/mp felvételi sebességgel

    Full HD 60p

    Fókuszálj a témára, és kövesd végig a képkockán

    vari-angle_KF

    Készíts felvételeket magas és alacsony látószögből.

    EOS_movie_KF

    Készíts videókat akár 1080p felbontással és 60 kép/mp sebességgel.

    Dual Pixel AF

    Használd ki a sima és folyamatos fókuszálás nyújtotta előnyöket, amikor Élő módban készítesz videókat vagy fényképeket.

    Wi-Fi NFC

    Egyszerű csatlakozás és megosztás

    inteligent viewfinder

    A felvételi és fókuszálási információk a felvételkészítés közben a téma fölött jelennek meg

    Awards

    EISA Awards 2016

    Ajánlatok neked