Objektívek DSLR fényképezőgépekhez

Canon EF-S 18-135mm f/3.5-5.6 IS USM

A Nano USM technológiával rendelkező, hihetetlenül sokoldalú zoomobjektív nagy sebességű akciófotózáshoz és videofelvételekhez jelent ideális megoldást.

EF-S 18–135mm nagy látószögű zoomobjektív forradalmi Nano USM technológiával

Fényképek és videók készítésére egyaránt alkalmas sokoldalú EF-S objektív
Kitűnő sokoldalúságra tehetsz szert egy olyan objektívvel, amely az új Nano USM technológiának köszönhetően a fotózás és a filmkészítés során egyaránt minőségi teljesítményt nyújt, így biztosan felszerelésed állandó része lesz. Az EF-S 18-135mm f/3.5-5.6 IS USM sebessége és egyenletes fókusza lenyűgöző spontán felvételeket eredményez, a csendes motor pedig gondoskodik arról, hogy a filmek hangsávjában ne maradjon nyoma a fókuszálás zajának.

Az EF-S 18-135mm f/3.5-5.6 IS USM kiváló objektív

 • Tájkép

  Pirkadattól napnyugtáig elsöprő látképeket fotózhatsz – mindenhol. Hegyoldalaktól tengertájakig, nevezetes helyektől városképekig.

 • Portré

  Tökéletes módja a barátok és családtagok arcának rögzítésére; ideális esküvőkhöz, partikhoz és más társas eseményekhez.

 • Utazás

  Az utazások fotózása nem csak a világjárók asztala – útra fel! A városnézés, a lusta napok és a spontán miniszünetek mind értékes emlékek.

 • Szabadtéri sportok

  Keltsd azt az illúziót, hogy az események kellős közepén vagy. A tökéletes szervákat, a lehetetlen gólokat és a gólörömöket is rögzítheted.

Nagy teljesítményű, kompakt objektív a kiváló fotókhoz és videókhoz

A fotók és videók alapvető objektívjeként az EF-S 18-135mm f/3.5-5.6 IS USM rögzítésspecifikus, dedikált IS módokkal rendelkezik, biztosítva a stabil eredményeket. A Nano USM technológia gyors fókuszálást tesz lehetővé, amely megfelelően egyenletes és csendes a filmkészítéshez is.

Kompakt, könnyű kialakítása tökéletes objektívvé teszi a kompromisszummentes utazáshoz – kitűnő színeket és kontrasztvisszaadást nyújtva. Az UD- és aszferikus lencsetagok bővíthető fókusztartománya a videók és a képek esetében is csökkentik a kromatikus aberrációt.

Nano USM technológia – egyenletes, gyors, csendes

Soha ne maradj le a tökéletes pillanatról

Az EF-S 18-135mm f/3.5-5.6 IS USM objektív Nano USM technológiájával rendkívüli sebességgel fókuszálhatsz. A széles fókusztartománnyal kombinálva drámai hatású tájképeket, gyönyörű portrékat és villámgyors akcióképeket is készíthetsz.

Canon Camera
Canon Camera

Professzionális minőségű videók – egyszerűen

A Nano USM fókusztechnológia természetes megjelenésű videókat eredményez, kivételesen egyenletes autofókusszal a mozgó témák követésekor. Természetesen az érzékeny manuális fókuszgyűrűvel magad is bármikor átveheted az irányítást.

Fedezd fel, mi teszi lehetővé a Nano USM-et

A Nano USM egységben egy rugalmas fémtest, egy kerámia-feszültségelem és egy meghajtóelem található. A kerámiaelemet érő feszültség és annak mértéke határozza meg a meghajtás irányát és sebességét. Az eredmény egy olyan fókuszrendszer, amely gyors vezérléssel biztosít egyenletes fókuszt.

Stabilitás akció közben is

A 4 fokozatú optikai képstabilizátorral rendkívül egyszerűen készíthetsz tűéles fotókat. Ellensúlyozza a fényképezőgép rázkódását, kiváló minőségű felvételeket eredményezve rossz fényviszonyok között és zoomolás közben is, a speciális Pásztázás mód pedig automatikusan észleli, ha mozgó témát követsz.

A dinamikus képstabilizátor biztosítja, hogy a videofelvétel kézben tartott fényképezőgéppel, teljes nagyítással és mozgás közben is stabil legyen.

Canon Camera

Hihetetlen sokoldalúság a teljes fókusztartományban

Az EF-S 18-135mm f/3.5-5.6 IS USM a széles fókusztartománynak hála számtalan témát kényelmesen rögzít. A legrövidebb fókusztávolsággal tájképjeleneteket örökíthetsz meg. A leghosszabb távolsággal pedig közelebb kerülhetsz az eseményekhez a telefotós funkciók és a gyors autofókusz révén. A 4 fokozatú optikai képstabilizátor éles képeket készít még maximális zoommal, rossz fényviszonyok között és videofelvétel készítésekor is.

Kerülj közelebb a részletekhez az EF-S 18-135mm f/3.5-5.6 IS USM objektívvel

Professzionális minőségű videokészítés egyszerűen, az új PZ-E1 nagy teljesítményű zoomadapterrel

Az új nagy teljesítményű zoomadapter gond nélkül illeszthető az EF-S 18-135mm f/3.5-5.6 IS USM objektív alján lévő elektromos érintkezőkhöz, a zoomot egyetlen karral irányíthatóvá téve (vagy Wi-Fi-vel, kompatibilis EOS fényképezőgép esetén) – folyamatosan precíz, egyenletes zoomkezelést biztosítva a professzionális filmkészítéshez.

Egyszerű használhatósága és könnyű súlya a professzionális minőségű filmkészítés tökéletes tartozékává teszi, bárhol legyél is: akár az akciót kövesd, akár dokumentumfilm-szerű anyagot készíts, akár a kreatív hatás érdekében zoomolj.

Távolról is az események középpontjában maradhatsz

A PZ-E1 nagy teljesítményű zoomadapter hozzáadásával az EF-S 18-135mm f/3.5-5.6 IS USM sokoldalúsága tovább bővül, lehetővé téve a zoom távoli vezérlését. 

Párosítsd EF-S 18-135mm f/3.5-5.6 IS USM objektívedet és a PZ-E1 nagy teljesítményű zoomadaptert egy kompatibilis wifis EOS fényképezőgéppel, hogy a Canon Camera Connect alkalmazással kábelek nélkül, okoseszközödről vezérelhesd a zoomot.**

Kapcsolódó tartozékok

 • Objektívtartozékok

  Lens Hood EW-73B

  Megakadályozza a közvetlen fény bejutását az objektívbe, így fényképeiden nem látható nemkívánatos tükröződés.

 • Objektívtartozékok

  LP1116 puha objektívtartó tok

  Protective soft case for selected EF lenses.
 • Objektívtartozékok

  PL-C B 67 mm-es cirkuláris polárszűrő

  Objektívekhez való polarizációs szűrő 67 mm átmérőjű szűrőmenettel.
 • Objektívtartozékok

  67 mm-es objektív-védőszűrő

  Megvédi az objektív elülső lencsetagját a szennyeződésektől és a sérülésektől. Az objektívhez 67 mm-es szűrőmenettel illeszkedik.
 • Canon EF-S 18-135mm f/3.5-5.6 IS USM
  Értékelések

  További ajánlatok…

  Négy, objektívszakértőink által választott alternatív lencse az EF-S 18-135mm f/3.5-5.6 IS USM objektívhez.

  1. *A Canon a gyártási értékekkel tesztelt; a tényleges működési sebesség függ a fényképezőgéptől és a felvételi viszonyoktól. Végtelenből a minimális fókusztávolságra zoomolva.

   **A részleteket lásd a műszaki adatok között.