Objektívek DSLR fényképezőgépekhez

Canon EF 50mm f/1.8 STM

Gyors f/1,8-es rekesszel rendelkező, megfizethető árú, léptetőmotoros objektív általános célú, gyenge megvilágítás mellett történő és portréfotózáshoz.

Egy nagy rekesznyílású objektív kiváló minőségű portrékhoz és gyenge megvilágítás mellett készített fényképekhez

Az EF 50mm f/1.8 STM objektív a témára való éles fókuszról gondoskodó f/1,8-es, nagy rekesznyílásnak köszönhetően még művészibb és hatásosabb fotók készítését és káprázatosan elmosódott háttereket tesz lehetővé.


Az EF 50mm f/1.8 STM objektív a következőhöz nagyszerű:

 • Portré

  Tökéletes módja a barátok és családtagok arcának rögzítésére; ideális esküvőkhöz, partikhoz és más társas eseményekhez.

 • Gyenge megvilágítás

  Tökéletes, amikor sötétebb környezetben találod magad éjszakai képek, tűzijátékok vagy belső terek megörökítésekor.

 • Mindennapok

  Örökítsd meg az előtted zajló életet a városod utcáitól az események hangulatáig.

Művészi és hatásos fényképezés

Az EF 50mm f/1.8 STM nagy, f/1,8-es rekesznyílása képessé tesz a témád éles fókuszban tartására és a háttér elmosására. A fotósok „kis mélységélességként” szoktak erre utalni, és ez emeli ki a témádat, ami remek a portrékhoz, mivel egyértelműen az emberek lesznek a felvételed fókuszában.
8f669a16ae6611c17a438832606df7cdc3d9d749

Engedj be több fényt

Az f/1,8-es értékű nagy rekesznyílás több mint nyolcszor annyi fényt enged be, mint az EOS fényképezőgépedhez járó általános zoomobjektív*. Ez élesebb és kevésbé elmosódott képeket eredményez, valamint csökkenti a vaku használatának szükségességét a rosszul megvilágított helyeken, így könnyedén megragadhatod a gyenge megvilágítású környezet hangulatát.

EF 50mm f/1.8 STM
EF 50mm f/1.8 STM

Portrékhoz és mindennapi használatra

Az 50 mm-es fókusztávolság lehetővé teszi, hogy kényelmes távolságból töltsd be a képet a témáddal, ami által ez az objektív remekül használható portrékhoz. Az emberi szemhez hasonló perspektívát nyújtó EF 50mm f/1.8 STM kompakt méretekkel rendelkezik, és egy nagyszerű, mindennapi használatra szánt objektív, melyet mindig az EOS fényképezőgéped mellett tarthatsz.

Éles fókusz fényképekhez és videókhoz

A szinte hangtalan STM (léptetőmotoros) technológia hihetetlen gyorsasággal fókuszál fényképezés közben, hogy a gyorsabb reakcióidőnek köszönhetően megörökíthesd a tovaszálló pillanatokat. Könnyen készíthetsz kiváló minőségű videofilmeket az STM-mel: mivel stabil és csendes folyamatos fókuszálást tesz lehetővé, videóid egyenletesek lesznek, hangfelvételeiden pedig csak a környezet hallatszik, a fókuszáló motor zaja nem.

EF 50mm f/1.8 STM

Egy újjászületett klasszikus

Az EF 50mm f/1.8 STM váltja fel a népszerű EF 50mm f/1.8 II objektívet, mely arról volt ismert, hogy megengedhető áron nyújtott kiemelkedő képminőséget. Ez a legújabb változat ugyanolyan káprázatos fényképminőséget biztosít, de az árát meghazudtoló gyors, csaknem hangtalan fókuszmotorral rendelkezik, és robusztusabb a kialakítása is.

Kapcsolódó tartozékok

 • Objektívtartozékok

  Lens Hood ES-68

  A napellenző megakadályozza a diffúz fény behatolását az objektívbe, így fényképeiden nem látható nemkívánatos tükröződés.

 • Objektívtartozékok

  LP1014 objektívtáska

  Puha védőtok adott EF objektívekhez.
 • Objektívtartozékok

  Lens Cap E-49

  Megóvja Canon objektívedet, amikor nem használod.

 • Objektívtartozékok

  E objektív védősapka

  Megóvja Canon objektívedet, amikor nem használod.
 • Canon EF 50mm f/1.8 STM
  Értékelések

  További ajánlatok…

  Objektívszakértőink négy alternatív objektívet választottak ki az EF 50mm f/1.8 STM helyett.