Canon PowerShot PX

Kompakt digitális

Canon PowerShot PX

Dokumentáld életed fontos pillanatait automatikusan. Ez az ügyes kompakt fényképezőgép intelligensen komponálja meg és veszi fel az állóképeket és videókat, míg te szabadon élvezheted a pillanatot.

Már elérhető az új készülékszoftver, amely továbbfejlesztett követési segéd funkcióval, valamint számos más hasznos funkcióval bővült. Töltsd le a támogatási oldalról.

Nézd meg a PowerShot PX fényképezőgépet működés közben

Eimear fiatal családjával együtt használja a PowerShot PX fényképezőgépet. Nézd meg, hogy a fényképezőgép hogyan készít fényképeket és videókat úgy, hogy közben Eimear is szerepelhet a képeken.
Canon PowerShot PX

TECHNOLÓGIA

Örökítsd meg a pillanatot! Élvezd a pillanatot

Használd bizalommal a PowerShot PX fényképezőgépet az emberek és a pillanatok megörökítésére, pásztázó és dönthető objektívje révén pedig automatikusan meg tudja komponálni a képeket és videókat, míg te élőben megélheted a pillanatot.

Canon PowerShot PX

Mindenki szerepel a képen – beleértve Téged is

 • Okostelefonnal készült

  A családi fényképek készítésekor egyvalaki mindig hiányozni fog a képekről – mégpedig a fotós. Ha ez éppen Te vagy, akkor van rá megoldás, hogy mégis szerepelj a képeken?

 • PowerShot PX fényképezőgéppel készült

  Élvezd a családoddal töltött időt, és készíts rengeteg képet a PowerShot PX fényképezőgéppel – mindet automatikusan, így lesz alkalmad megélni a pillanatokat.

Kompakt, hordozható kialakítás

A PowerShot PX gépet bárhova magaddal viheted az USB-C-n keresztüli töltésének, illetve a Wi-Fi-kompatibilitásának köszönhetően, amellyel egyszerűen összekapcsolhatod okoseszközöddel. Szeretnéd még jobban kezedbe venni az irányítást? Csak mondd ki – hanggal is aktiválható. Csak mondd ki, hogy „Hello Pixie, take a picture”, és kész is – az ujjadat sem kellett megmozdítani! A négy hangutasítás közé olyan hasznos funkciók tartoznak, mint a videó készítése vagy másik rögzítendő személyek keresése.****

Canon PowerShot PX

Mosolyok. Nevetések. Szeretteid összes érzelme.

Nem mindig a beállított képek a legjobbak, bár mindig azok a legnépszerűbbek. A PowerShot PX rengeteg tekintetet és értékes reakciókat rögzít, amelyeket nem biztos, hogy Te megörökítenél.
Canon PowerShot PX

ALKALMAZÁS

Az okostelefonos alkalmazással zökkenőmentesen működik.

Hagyd, hogy a Mini PTZ Cam Connect alkalmazása felajánlja a legjobb képeket és videókat. Elvégzi a kemény munkát: végignézi az összes remek és kevésbé nagyszerű képet, így neked már nem kell.
Canon PowerShot PX

FUNKCIÓ

Használd vezeték nélküli webkameraként

A PowerShot PX webkameraként is remekül működik – a rendkívül hasznos Wireless Webcam Utility for Mini PTZ Cam alkalmazás ilyen esetben is megkönnyíti a dolgod.


*Csak Windows 10 rendszerű számítógépekhez érhető el

Canon PowerShot PX
Photographer looking down view finder

A Canon célja, hogy az üzleti tevékenységeiből származó, nettó széndioxid-kibocsátás értéke nulla legyen 2050-re.

Ezt terveink szerint úgy érjük el, hogy termékenként átlagosan évi 3%-os javulást érünk el az életciklusra vonatkozó CO2-kibocsátás-csökkentési mutatók tekintetében. Amelyet, ha fenntartunk, hozzávetőlegesen 50%-os csökkentést érhetünk el 2030-ra a 2008-as mutatókhoz viszonyítva. Mindezt a párizsi egyezményben megcélzott csökkentések elismeréseként kívánjuk megvalósítani.

Folytatjuk a célok hosszú távú felülvizsgálatát, hogy ellenőrizzük az alacsony szén-dioxid-kibocsátású társadalom megvalósításához való hozzájárulásunkat.

Műszaki adatok

 • Svenkelést lehetővé tevő és dönthető zoomobjektív

  A 340˚-ban svenkelő, 110˚-ban dönthető és 19–57 mm-es (megegyező) tartományú zoomobjektív pontosan követi az eseményeket, és nagyszerű fényképeket, illetve videókat komponál automatikusan

 • Készíts 11,7 megapixeles képeket és 60p Full HD videókat

  A nagyszerű minőségű tartalomért, amelyre évekkel később is boldogan fogsz visszaemlékezni

 • Beépített Wi-Fi

  Bármilyen otthoni Wi-Fi-hálózattal és okoseszközzel összekapcsolható

 • USB-C-töltés

  A problémamentes töltésért, bármerre is járj

 • Alanyfelismerés

  Egyes arcok előnyben részesítése

 • Aktiválás hanggal

  Olyan pillanatokhoz, amikor fontos, hogy mikor készüljön el a kép – ideális csoportképekhez

 • A digitális életstílusodhoz csatlakozik

  A Wi-Fi- és Bluetooth®-kapcsolattal egyszerűen csatlakoztatható okostelefonokhoz és táblagépekhez. Alkalmazásunk minden képet és videót megjelenít, továbbá kategorizálja is őket

Canon PowerShot PX
Canon PowerShot PX

A doboz tartalma

Ismerkedj meg a PowerShot PX fényképezőgéppel egyszerűen. Valószínűleg már rendelkezel kompatibilis töltővel***, ezért segíts nekünk a környezet megóvásában.

 • PowerShot PX

 • Csatlakozókábel

 • Felhasználói kézikönyv

  *A nélkülözhetetlen készlet része (nem minden régióban elérhető): tápellátást és töltés biztosító töltő, illetve egy 16 GB-os microSD-kártya.

Kapcsolódó cikkek

Olvass el egy történetet arról, hogy a PowerShot PX miként segít rengeteg képet és videót rögzíteni, miközben a család minden tagja élvezheti az együtt töltött időt.

 • CSALÁDI FOTÓZÁS

  Örökítsd meg könnyedén a pillanatokat

  A Canon PowerShot PX fényképezőgéppel könnyedén megörökítheted a mindennapi pillanatokat.

 • PORTRÉFOTÓZÁS

  Csoportportré-fotózás

  A Canon négy nagykövete megosztja tanácsait, hogy Te is lenyűgöző csoportképeket tudj készíteni.

 • VÁSÁRLÁSI ÚTMUTATÓ

  A Canon karácsonyi ajándékötletei

  Találd meg a tökéletes ajándékokat a családtagjaidnak és a barátoknak ebben az ajándékozási időszakban!

 • Kapcsolódó termékek

  1. * A Bluetooth® márkanév és logók a Bluetooth SIG, Inc. tulajdonában álló bejegyzett védjegyek, amelyeket a Canon Inc. licenc alapján használ. Minden más terméknév és kereskedelmi név azok tulajdonosainak védjegye.
  2. **4.0 (vagy újabb) verziójú Bluetooth funkcióval rendelkező okoseszközre van szükség. Ezen kívül iOS 8.4 (vagy újabb) vagy Android 5.0 (vagy újabb) operációs rendszert használó okoseszközre is szükség van.
  3. *** A töltéshez legalább 5 V/1,5 A teljesítményű, a felvételkészítéshez szükséges folyamatos tápellátáshoz pedig 9 V/2 A teljesítményű C típusú USB-csatlakozóra van szükség.
  4. **** A hangaktiválás nem minden nyelven érhető el. 4 hangutasítást is tartalmaz specifikus szavakkal.