KÉSZÜLÉKSZOFTVER-FRISSÍTÉS

Legújabb készülékszoftver a PowerShot G7 X Mark III fényképezőgéphez

Ismerd meg, hogy a legújabb készülékszoftver által nyújtott új funkciókat a videofelvételeid számára, és a számos fejlesztést a videók és vlogok létrehozásához.
TÖLTSD LE A KÉSZÜLÉKSZOFTVERT

Új videó mód és használhatósági fejlesztések

A hasznos visszajelzéseket követően, amelyeket elkötelezett ügyfeleinktől kaptunk, akik már a PowerShot G7 X Mark III készüléket használják a közösségi oldalakon tárolt videotartalmaik rögzítésére, a készülékszoftver-frissítéssel egy új mód is elérhetővé vált a videóblogok rögzítéséhez.


A Videóblog felvételi mód egy teljesen automatikus videóbeállítás, amellyel felvételt rögzíthetsz a kamerádra. Tartsd kartávolságban a G7 X Mark III fényképezőgépet, és az természetesen és finoman fog reagálni a mozdulataidra, hogy világosan és pontosan a megfelelő hangsúllyal mondhasd el a történetedet.


Az arc AF ebben az üzemmódban gyorsan és pontosan rögzíti az arcodat, és amikor a nézőpont a felvételen új témára vált, az automatikus élességállítás gyorsan és érzékenyen alkalmazkodik. Az expozíció beállítása ugyanígy gyors, egyenletes és természetes. Az utazó vloggerek számára különösen hasznos ez a funkció, amikor a kamerába beszélnek, majd megörökítik a környező tájat. Az arc és a környezet élessége és expozíciója gyorsan alkalmazkodik az élesség és a természetes, élénk színek megőrzése érdekében.

Zebra kijelző

A zebra kijelző egy olyan hasznos funkció, amely általában professzionális videokamerákban található, és az expozíció változásainak megjelenítésére szolgáló grafikus felületet jelenti. Ez általában arra szolgál, hogy figyelmeztessen a jelenet esetleges túlexponálására, így a felvételek kiváló minőségének megőrzése érdekében módosításokat végezhetsz.

Videóképarány-jelző

Ha szeretnéd megkönnyíteni a videók megkomponálását a különböző közösségi médiaplatformokra, kapcsold be a videóképarány-jelzőt, és máris láthatod a 16:9, 5:4 vagy akár a 2,39:1 képaránynak megfelelő képkockákat.

Továbbfejlesztett felvételjelzés

A vörös pont és a felvételjelző mellett mostantól továbbfejlesztett felvételjelzést is választhatsz a PowerShot G7 X Mark III fényképezőgéppel történő videófelvétel esetén. A felvétel során egy jól látható piros keret jelenik meg a képernyőn. Természetesen ez a piros keret nem jelenik meg a végleges felvételen.

Szintjelző arckövetés üzemmódban

Mostantól lehetőség van az elektronikus szintjelző megjelenítésére a képernyőn, miközben az arckövetés be van kapcsolva, hogy több információ álljon rendelkezésre fényképezés közben.

Ez a készülékszoftver-frissítés már elérhető.

A PowerShot G7 X Mark III készüléken elérhető kivételes képminőség és nagy teljesítményű képstabilizátor mellett a készülékszoftver-frissítésnek köszönhetően nagyszerű új funkciókat is kihasználhatsz videóid készítése közben.

ALIG HITTEM A SZEMEMNEK, AMIKOR BEÁLLÍTOTTAM A FÉNYKÉPEZŐGÉPET AZ ONLINE ÓRÁKHOZ, ÉS MEGLÁTTAM, MENNYIRE MÁS A MINŐSÉG

Kapcsolódó cikkek

 • ÉTELEK FOTÓZÁSA

  A siker receptje: bemutatkozik a Canon EOS M50 Mark II

  Matt Adlard, az autodidakta cukrász és közösségimédia-sztár belekóstol az EOS M50 Mark II világába.

 • VLOGOLÁS

  Hogyan legyél vlogger

  Vágj bele, és készíts minőségi vlogokat a kezdőknek szóló vlogolási tippjeinkkel.

 • KREATÍV NYOMTATÁS

  Stíluskollázs nyomtatása azonnal

  Emeld új szintre kreatív projektjeidet, és ismerkedj meg a stíluskollázsok készítésének rejtelmeivel.

 • VLOGOLÁS

  Kreatív vlogok készítése a PowerShot G7 X Mark III géppel

  MikeVisuals, a YouTube sztárja megmutatja, hogyan készít lenyűgöző vlogokat a kompakt Canon PowerShot G7 X Mark III géppel, valamint megosztja legjobb tippjeit.