Canon EOS RP Wi-Fi and Connectivity

EOS RP

Rugalmas felvételkészítés és problémamentes csatlakozás

A Canon EOS RP készüléket arra tervezték, hogy halk téma üzemmódja révén gyorsan és halkan, kiváló képminőséget biztosítva tudjon felvételeket készíteni. Az utcai fotózás és az érzékeny környezetekben történő portrékészítés során a csendes zár páratlan előny.

A Canon EOS RP villódzásészlelő technológiájának köszönhetően lenyűgöző képeket készít még fénycsöves megvilágítás esetén is. Érzékeli a villódzás frekvenciáját és a legnagyobb fényerőnél készíti el a képet a villódzás hatásainak minimalizálása érdekében. Ha a készülék villódzást érzékel, automatikusan bekapcsol a villódzásmentes felvétel.

Távolról történő fényképezésnél is nálad az irányítás

A Canon EOS RP Wi-Fi- és Bluetooth-funkcióval is el van látva a kompatibilis okoskészülékekhez történő problémamentes csatlakozás érdekében. E technológiának köszönhetően a rögzített felvételeket közvetlenül okostelefonra lehet küldeni, vagy automatikus szinkronizálást lehet alkalmazni olyankor, amikor gyors adatátvitel szükséges. Ezenkívül a fényképezőgép a Canon Camera Connect alkalmazáson keresztül távolról vezérelhető, a Wi-Fi kapcsolat pedig számos új lehetőséget kínál, főleg olyan esetekben, mikor utazik, és rögtön meg szeretné osztani a munkáját.

wireless image review Canon EOS RP

További ajánlatok
Canon EOS RP image quality

EOS RP

Új mércét állít fel a teljes képmezős képminőségben

Canon EOS RP eos design and handling

EOS RP

EOS-típusú kezelés kompromisszumok nélkül

Canon EOS RP Autofocus

EOS RP

Fókuszálj bármire egy pillanat alatt

A következő is érdekelhet