Canon EOS RP Design and Handling

EOS RP

EOS-típusú kialakítás és kezelés kompromisszumok nélkül

A Canon EOS RP a fényképezés során egész napon át kényelmet biztosító kézi fogantyú révén az EOS-felhasználóknak rögtön ismerős lesz. Az opcionális markolattoldat fokozza a kényelmet, míg a kompakt és kifogástalan kivitelezésű, akkumulátorral és memóriakártyával együtt mindössze 485 grammot nyomó magnéziumötvözet háznak köszönhetően a fényképezőgép könnyen utaztatható. Az USB töltési funkció révén a készülék útközben is tölthető.

Canon EOS RP and Canon 6D comparison image
Gergo shooting with Canon EOS RP

Egy pillantás a jövőbe

A Canon EOS RP 7,5 cm-es/3,0 hüvelykes változtatható szögű, 1 040 000 képpontból álló LCD-érintőképernyője megdől és elfordul a kreatív szögek érdekében, ezenkívül egy 0,39 hüvelykes, 2,36 millió képpontból álló OLED elektronikus kereső személyre szabható információkkal segít az objektumot kompozícióba helyezni és bármilyen szögből vizualizálni. Az UHS-II kártyanyílás kompatibilis meglévő SD-kártyáiddal, és hozzáférést biztosít az UHS-II szabványhoz, nagyobb írási sebességet és 4K videofelvételt lehetővé téve, miközben a gombokat és tárcsákat a saját felvételkészítési stílusodhoz igazíthatod.

Canon EOS RP EVF
Gergo shooting with Canon EOS RP vari angle

Támogat a kreativitásod kibontakoztatásában

A Canon EOS RP kezelésekor az irányítás Te kezedben van – a könnyen elérhető vezérlők, gombok és menürendszer révén a teljes figyelmedet a kompozícióra fordíthatod. Az irányított kezelőfelület, a kreatív jelenet üzemmódok, a rugalmas előválasztás (FV) és a manuális üzemmódok extra önbizalmat adnak és segítenek, hogy kiaknázhasd a kreativitásod.

Gergo holding Canon EOS RP

További ajánlatok
Canon EOS RP image quality

EOS RP

Új mércét állít fel a teljes képmezős képminőségben

Canon EOS RP Autofocus

EOS RP

Fókuszálj bármire egy pillanat alatt

Canon EOS RP Wi-Fi and connectivity

EOS RP

Rugalmas felvételkészítés és problémamentes csatlakozás

A következő is érdekelhet