Canon EOS RP Image Quality

EOS RP

Új mércét állít fel a teljes képmezős képminőségben

A Canon EOS RP alapja a páratlan, teljes képmezős, 26,2 megapixeles Dual Pixel CMOS AF érzékelő. A részletgazdagság és a gyenge fényviszonyok mellett is hihetetlenül megbízható teljesítmény tökéletes egyensúlyát biztosítja – minden egyes pixelt kihasznál a képalkotáshoz és az automatikus fókuszhoz is, így rendkívüli élességet biztosít a teljes keretben. Ennek eredményeképp a kifejezetten az EOS R rendszerhez tervezett Canon RF objektívekhez hasonlóan olyan új mércét állít fel, amellyel továbbfejlesztheted és kibővítheted kreatív elképzeléseidet.

Dual Pixel CMOS AF
Canon EOS RP sample night_sky
Készült:
  • f/2.0
  • 15.0
  • 3200

Készíts felvételt bárhol, bármikor a hihetetlen ISO-nak köszönhetően

A teljes képmezős érzékelőre váltás jobb vezérlést biztosít a mélységélesség felett, és általa gyenge fényviszonyok mellett is kiváló képeket készíthetsz. A 40 000-es maximum ISO-érték lehetővé teszi a vaku nélküli, mégis minden részletet és színárnyalatot megőrző felvételkészítést. A Canon EOS RP készülék objektívvezérlő gyűrűjével vagy testreszabható tárcsáival az ISO-érték könnyedén módosítható, így intuitívabban készítheted el képeidet.

Gyorsabb képfeldolgozás a DIGIC 8 processzornak köszönhetően.

A DIGIC 8 a Canon legújabb képalkotó motorja, amely képes a képek minden eddiginél gyorsabb feldolgozására, így gyorsabb reagálást és rugalmas működést biztosít, hogy kevesebb időt kelljen szánnod az utómunkálatokra és már magával a fényképezőgéppel jobb minőségű képet készíthess.

Canon EOS R high speed communication

A DLO hatása a képrögzítés pillanatában

A digitális objektív-optimalizálás (DLO) a fényképezőgép aluláteresztő szűrője által okozott optikai hibákat és bármely felbontásveszteséget is ki tud javítani azáltal, hogy minden felvételre egy inverz funkciót alkalmaz, így a képet oly közel hozza, mint amilyennek a jelenet szabad szemmel tűnik. Ezáltal részletgazdag, kiváló minőségű képek hozhatók létre kezelhető fájlméretben, a fényképészeknek maximális képminőséget és fokozott rugalmasságot biztosítva. A Canon EOS RP képes megszerezni az objektívprofil-adatokat közvetlenül az RF objektívről, és azokat a fényképezőgépben felhasználva valós időben optimalizál már a kép elkészítésekor.

Canon EOS RP with DLO on of water landscape

Teljes nézet

full view shot of Canon EOS RP with DLO on water

100%-os részletesség

A képstabilizálás új szintjei

Az 5 tengelyes stabilizálás és a kettős érzékelésű IS nagy teljesítményű stabilizálást biztosít a felvételekhez, csökkenti a képbemozdulást és a kompromisszumok nélküli, minőségi alkotás szabadságát nyújtja. A kettős rendszerben a stabilitás biztosítása érdekében az objektív és a fényképezőgép az objektívfoglalat kommunikációs rendszerén keresztül valós időben együttműködik (kettős érzékelés).

Canon EOS RP shooting night cityscape
Canon EOS RP sample night lights
Készült:
  • f/4
  • 1/8
  • 5000

Készíts RAW-képeket és ragadj meg többet

A Canon EOS RP által, 14 bites technológiával készített RAW-fájlok gazdag színárnyalatú, kiváló minőségű képeket eredményeznek, amelyek feldolgozása történhet a fényképezőgéppel vagy egy ingyenes Canon szoftverrel, például a számítógépen vagy MAC-en használható Digital Photo Professional szoftverrel, vagy a mobiltelefonokon, illetve okoseszközökön használható DPP Express szoftverrel. A Kompakt RAW (C-RAW) opció a Canon EOS RP készüléknél is elérhető, ha tárhelyet akarsz megtakarítani minimális minőségvesztéssel vagy kompromisszumok nélküli képminőség mellett.

További ajánlatok
Canon EOS RP eos design and handling

EOS RP

EOS-típusú kezelés kompromisszumok nélkül

Canon EOS RP Autofocus

EOS RP

Fókuszálj bármire egy pillanat alatt

Canon EOS RP Wi-Fi and connectivity

EOS RP

Rugalmas felvételkészítés és problémamentes csatlakozás

Canon EOS RP sample animals

A következő is érdekelhet