The state-of-the-art G-series flagship with stunning handling, speed and DSLR quality
Blank-Rect Image

Canon PowerShot G1 X Mark III

Korszerű, G sorozatú csúcskategóriás készülék lenyűgöző kezeléssel, sebességgel és DSLR-minőséggel

Discover the Powershot G1 X III

Fedezd fel a Powershot G1 X Mark III fényképezőgépet!

A Magnum-fotós, Alex Majoli felfedezi a környezetét Szicíliában a G1 X Mark III fényképezőgéppel.

Videó megtekintése

A tökéletes G sorozat a PowerShot és az EOS sorozatú fényképezőgépek legfontosabb előnyeit egyesíti

A legendás örökséget továbbvivő G1 X Mark III a DSLR-gépek sebességét, minőségét és ellenállóságát ötvözi az alacsony súlyú és könnyen kezelhető PowerShot eszközök előnyeivel. Ideális megoldás a minden szükséges funkciót egyben tartalmazó DSLR-alternatívát kereső fényképészek számára.

A részletes műszaki leírás megtekintése

360 View of the G1 X Mark III
Significantly lighter and thinner than the G1 X Mark II

A G1 X Mark II készüléknél jelentősen könnyebb és vékonyabb G1 X Mark III fényképezőgép EOS által inspirált ergonomikus kialakítása arra biztatja a fotóst, hogy hagyja hátra a DSLR fényképezőgépét és kis súllyal utazzon.

Páratlan képminőség

A G1 X Mark III 24,2 MP-es APS-C érzékelővel, nagy rekesznyílású 3-szoros optikai zoomot és 24–72 mm-es fókusztávolságot kínáló objektívvel kerül forgalomba, a képek és videók kiemelkedő minőségéről pedig a DIGIC 7 processzor gondoskodik.

Engineered to deliver on every level, Dual Pixel CMOS AF enables assured and responsive focusing plus 4-stop stabilisation to safeguard handheld shooting.

Gyors és magabiztos felvételkészítés

Ezt a fényképezőgépet úgy tervezték, hogy minden szinten teljesítsen, a Dual Pixel CMOS AF funkciónak köszönhetően pedig biztos és gyorsan reagáló élességállítást nyújt, a 4 fokozatú stabilizálás pedig segíti a kézi felvételkészítést.

Gyönyörű és magabiztos kezelhetőség

A középen elhelyezkedő elektronikus keresőnek, az érintéses és húzásos AF-nek és az EOS által inspirált ergonomikus kialakításnak köszönhetően ez a zsebre vágható fényképezőgép a DSLR eszközöknél megszokott magabiztos kezelést tesz lehetővé.

A centrally positioned high resolution Electronic Viewfinder, Touch and Drag AF plus EOS inspired ergonomics give DSLR levels of confidence despite the pocketable size.

Full HD (60P) videók

Készíts hihetetlenül részletes 60P videókat Full HD minőségben, és egyenletes, stabil felvételeket még futás közben is a Dual Pixel CMOS AF funkciónak és az 5 tengelyes video-képstabilizátornak köszönhetően.

Full HD 60P movies

Bővített csatlakoztatási lehetőségek

A G1 X Mark III mindig aktív Bluetooth®* funkciójának köszönhetően egyszerű okoseszközökhöz csatlakoztatni. A Camera Connect alkalmazás a manuális szabályozási lehetőségek teljes tárházát adja a kezedbe, így szabadon kiélheted kreativitásodat.

Use the G1 X Mark III’s always-on Bluetooth to easily connect to smart devices.

A Canon célja, hogy az üzleti tevékenységeiből származó, nettó széndioxid-kibocsátás értéke nulla legyen 2050-re.

Ezt terveink szerint úgy érjük el, hogy termékenként átlagosan évi 3%-os javulást érünk el az életciklusra vonatkozó CO2-kibocsátás-csökkentési mutatók tekintetében. Amelyet, ha fenntartunk, hozzávetőlegesen 50%-os csökkentést érhetünk el 2030-ra a 2008-as mutatókhoz viszonyítva. Mindezt a párizsi egyezményben megcélzott csökkentések elismeréseként kívánjuk megvalósítani.

Folytatjuk a célok hosszú távú felülvizsgálatát, hogy ellenőrizzük az alacsony szén-dioxid-kibocsátású társadalom megvalósításához való hozzájárulásunkat.

További részletek

Műszaki adatok

3x

3-szoros

Optikai zoom

Digic 7

DIGIC 7

Nagy teljesítményű processzor

24.2 MP

24,2 megapixel

APS-C érzékelő

Dual Pixel CMOS AF

Dual Pixel CMOS AF

Gyors, magabiztos élességállítás

7 fps

7 kép/mp

autofókusszal

Large

Nagy

kereső középen

Full HD

Full HD

60p videofilmek

Always-on

Állandóan aktív

Csatlakoztathatóság

A részletes műszaki leírás megtekintése

Specifications of the G1 X Mark III

Fotótár

Alex Majoli Szicíliába látogat, ahol G1 X Mark III fényképezőgépével újabb csodákat örökít meg. Te se maradj le a kalandról, nézd meg, hogy miket talált!

What's in the box

A doboz tartalma

PowerShot G1 X Mark III digitális fényképezőgép

Objektívsapka

Objektívsapka szála

NS-DC12 nyakpánt

Pántadapterek (NS-DC12 eszközhöz)

NB-13L akkumulátor

CB-2LHE akkumulátortöltő

AC hálózati kábel

Felhasználóikézikönyv-készlet (üzembe helyezési útmutató)

Kompatibilis tartozékok

Awards

Canon PowerShot
Értékelések

Kapcsolódó termékek

A történeteid, ahogyan te meséled el

Tölts fel fotókat és videókat minden eszközről, és kezeld mindet egyetlen helyen!

További információk

*Az okoseszköz és fényképezőgép közötti állandó Bluetooth®-kapcsolatot előzetesen be kell állítani a Canon Camera Connect alkalmazással. A Bluetooth®-kapcsolat stabilitása függ az okoseszköz modelljétől és egyéb környezeti tényezőktől. A Bluetooth® márkanév és logók a Bluetooth® SIG, Inc. tulajdonában álló bejegyzett védjegyek, amelyeket a Canon Inc. licenc alapján használ. Minden más terméknév és kereskedelmi név azok tulajdonosainak védjegye. A kompatibilis okoseszközön a Bluetooth® 4 (vagy újabb) verziójának kell működnie, az iOS 8.4 (vagy újabb) vagy az Android 5.0 (vagy újabb) rendszernek kell futnia, és telepítve kell lennie a Canon Camera Connect alkalmazás legújabb verziójának (amely az Apple App Store-ból vagy a Google Play Áruházból tölthető le).