KÉPALKOTÁSI MEGOLDÁSOK

SZOFTVERFEJLESZTŐ CSOMAG (SDK)

Csatlakozz a Canon fejlesztői programjához, hogy a képalkotási munkafolyamataidat a legmodernebb technológiánk segítségével tökéletesíthesd és alakíthasd, és ezáltal fellendíthesd a vállalkozásodat.
A FELIRATKOZÁS MÓDJA TOVÁBBI INFORMÁCIÓ
SDK

A Canon SDK előnyei

A Canon mindent megtesz azért, hogy a lehető legköltséghatékonyabb és legrugalmasabb megoldást kínálja ügyfeleinek a kiváló minőségű fényképek készítéséhez. Vezéreld távolról a fényképezőgépeket Windows, Mac, Raspberry Pi OS vagy Ubuntu rendszerről az EOS Digital Software Development Kit (EDSDK) segítségével, és használd ugyanazt a kódot minden kompatibilis Canon fényképezőgépnél. A kiválasztott modelleknél a többplatformos támogatás előnyeinek kihasználása és a gyors fejlesztés érdekében az új Camera Control API (CCAPI) fényképezőgép-vezérlő több platformon is működik, így bármilyen, többek között Windows, Mac, Android, iOS és Linux környezetben is lehetővé teszi a vezeték nélküli használatot.

 • ELŐNYÖK

  Távoli felvételkészítés

  Érzékeli, csatlakoztatja és aktiválja a fényképezőgépet.

 • ELŐNYÖK

  Felügyelet élő nézetben

  A téma expozíciójának és kompozíciójának ellenőrzése.

 • ELŐNYÖK

  Képátvitel

  Képek letöltése és törlése, kártyák formázása.

 • ELŐNYÖK

  Fényképezőgép-beállítások

  A fényképezőgép beállításainak ellenőrzése, a záridőt, a rekeszértéket és az ISO-értéket is beleértve.

Fedezd fel, hogyan segítheti a vállalkozásodat a Canon SDK

Tekintsd meg a videónkat, és tudj meg többet a legfontosabb technológiákról és funkciókról, azok hasznosságáról, valamint arról, hogy hogyan segíthetnek a munkafolyamat javításában.
MEGTEKINTÉS
SDK

Működése

Az EDSDK és CCAPI alkalmazásprogramozási felületek (API-k) lehetővé teszik a szoftverszerzők számára a fényképezőgép funkcióinak vezérlését, hogy megoldásokat kínálhassanak saját vállalataiknak, vagy amelyeknek dolgoznak. A fényképezőgép vezérlésének a szoftveralkalmazásokba történő integrálása révén a fényképezőgép automatikusan is vezérelhető, hogy a képalkotás és az adatok átvitele azonnal elvégezhető legyen. A teljes körű folyamatok ilyen módon történő egyszerűsítésének köszönhetően a megoldás költséghatékony és időtakarékos.

Csatlakozz fejlesztői portálunkhoz

A Canon fejlesztői programja lehetővé teszi, hogy harmadik fél vállalatok és valamennyi fejlesztő letölthesse az SDK-t, csatlakozhasson a Canon termékekhez és technológiákhoz, valamint értékes támogatásban és tanácsadásban részesülhessen.

Működjünk együtt!

A regisztrált fejlesztők hozzáférhetnek és letölthetik a részletes dokumentációt és az API-információkat, használhatják speciális szoftverkönyvtárunkat, valamint kapcsolatba léphetnek más felhasználókkal. Ezeket a technikai erőforrásokat a szoftvermérnököknek szánjuk, hogy funkciógazdag és testre szabott alkalmazásokat fejlesszenek termékeinkhez.

SDK

Miért érdemes a Canon termékeit választani?

A Canont nemcsak napjainkban, hanem már az elmúlt több mint 80 év során is vezető vállalatként tartották számon a képalkotás területén. Ügyfeleknek szóló, vállalatok közötti és ipari digitális képalkotási megoldásokat biztosító vezető szolgáltatóként tevékenykedünk. A képalkotás áll az üzleti tevékenységünk középpontjában, és elkötelezettek vagyunk, hogy segítsünk az embereknek újragondolni, mi minden érhető el kiváló minőségű fotózással és videózással.
SDK

Funkcionalitás

A nagyszerű tartalmak rögzítése csupán a zökkenőmentes munkafolyamat első része; a megosztás ugyanilyen fontos, ezért van az, hogy a Canon fényképezőgépek esetében rendelkezésre álló SDK megoldások lenyűgöző csatlakoztathatóságot, alkalmazásokat és személyre szabott szoftvert biztosítanak, hogy minden platformon még eredményesebb lehess.

 • Fényképezőgépek és objektívek széles választéka minden költségvetéshez és igényhez
 • Wi-Fi és USB a teljes EOS termékcsaládban
 • Memóriakártyák az egyszerű formázáshoz és eltávolításhoz

Kompatibilitás és egyenletesség

A Canon fényképezőgépek egyenletes működést, intuitív vezérlést és kivételes eredményeket biztosítanak. Oszd meg a munkád a világgal a speciális felvételi és adatátviteli funkciókkal.

 • Állóképek és videók hibrid megoldással
 • Egyenletes szín és élesség az első lépésektől egészen a végeredményig
 • Könnyű kezelhetőség és minden felhasználó számára megfelelő testre szabhatóság

SDK
SDK

Biztonság és megbízhatóság

Tudjuk, hogy az állásidő pénzbe kerül. A Canon fényképezőgépek bizonyítottan megbízhatóak, és kihívást jelentő körülmények között is megbízhatóan működnek. Lásd el energiával a fényképezőgépeidet hálózati adapteren vagy akkumulátoron keresztül, és a készüléked sok évig működni fog a Canon legendás tartósságának köszönhetően.

 • Az EOS és EOS R rendszer rendkívüli megbízhatóságot kínál
 • Az eredeti Canon akkumulátorokat úgy tervezték, hogy hosszan tartó teljesítményt nyújtsanak
 • Kifejezetten erre a célra létrejött műszaki támogatási csapat és testre szabott vevőszolgálati támogatás

SDK GYIK

Olyan kérdésed van, amelyre nem találod a választ? A GYIK rész segíthet.
 • EDSDK

  Profi
  EOS-1 D X Mark III, EOS-1D X Mark II, EOS-1D X, EOS-1D C, EOS-1DS Mark III, EOS-1D Mark IV, EOS-1D Mark III

  Gyakorlott amatőröknek
  EOS R3, EOS R5, EOS R6, EOS R, EOS Ra, EOS R6 Mark II, EOS 5D Mark IV, EOS 5DS R, EOS 5DS, EOS 5D Mark III, EOS 5D Mark II

  Középszint
  EOS RP, EOS R8, EOS R7, EOS R10, EOS 6D Mark II, EOS 6D, EOS 7D Mark II, EOS 7D, EOS 90D, EOS 80D, EOS 70D, EOS 60D, EOS 50D, EOS 40D

  Belépő szint
  EOS R50, EOS M6 Mark II, EOS M50 Mark II, EOS M50, EOS M200, EOS M6, EOS M5, EOS M3, EOS M2, EOS M, EOS M100, EOS M10, EOS 77D, EOS 760D, EOS 850D, EOS 250D, EOS 800D, EOS 200D, EOS 750D, EOS 700D, EOS 100D, EOS 650D, EOS 2000D, EOS 1300D, EOS 1200D, EOS 1100D, EOS 600D, EOS 550D, EOS 500D, EOS 450D, EOS 1000D, EOS 4000D

  Kompakt
  PowerShot G5X Mark II, PowerShot G7X Mark III, PowerShot SX70 HS

  CCAPI

  Profi
  EOS-1D X Mark III

  Gyakorlott amatőröknek
  EOS R3, EOS R5, EOS R6, EOS R6 Mark II

  Középszint
  EOS RP, EOS R8, EOS R7, EOS 90D

  Belépő szint
  EOS R50, EOS R10, EOS M50 Mark II, EOS R100, EOS 850D, EOS M200, EOS M6 Mark II, EOS 250D

  Kompakt
  PowerShot G5 X Mark II, PowerShot G7 X Mark III, PowerShot SX70 HS

 • Támogatott operációs rendszerek
  EDSDK: Windows, Mac, Raspberry Pi OS vagy Ubuntu (Arm esetében)
  CCAPI: nincs operációsrendszer-függőség

 • Támogatott interfészek
  EDSDK: USB
  CCAPI: Wi-Fi

Szeretnél többet tudni?

Kövesd a hivatkozást, és a professzionális képalkotási termékekkel foglalkozó, kifejezetten erre a célra létrejött B2B Segment csapatunk egy tagja felveszi majd veled a kapcsolatot.

A következő is érdekelhet…