KÉPALKOTÁSI MEGOLDÁSOK

Szoftverfejlesztő csomag (SDK)

Csatlakozz a Canon fejlesztői programjához, hogy képalkotási munkafolyamataidat a legmodernebb technológiánk segítségével tökéletesíthesd és alakíthasd, és ezáltal fellendíthesd vállalkozásodat.

Szoftverfejlesztő csomag (SDK)

A Canon SDK előnyei

A Canon mindent megtesz azért, hogy a lehető legköltséghatékonyabb és legrugalmasabb megoldást kínálja ügyfeleinek a kiváló minőségű fényképek készítéséhez. Az EOS Digital Software Development Kit (EDSDK) szoftverfejlesztő csomagnak köszönhetően a felhasználók távolról vezérelhetik a Canon fényképezőgépeket Windows vagy Mac számítógépről, és ugyanazt a kódot használhatják az összes kompatibilis Canon fényképezőgépen. A kiválasztott modelleknél a többplatformos támogatás előnyeinek kihasználása és a gyors fejlesztés érdekében az új Camera Control API (CCAPI) fényképezőgép-vezérlő több platformon is működik, lehetővé téve a vezeték nélküli használatot bármilyen környezetben (pl. Windows, Mac, Android, iOS vagy Linux).

 • alt text

  ELŐNYÖK

  Távoli fényképezés

  Érzékeli, csatlakoztatja és aktiválja a fényképezőgépet.

 • alt text

  ELŐNYÖK

  Felügyelet élő nézetben

  Ellenőrizd a téma expozícióját és kompozícióját

 • alt text

  ELŐNYÖK

  Képátvitel

  Képek letöltése és törlése, kártyák formázása

 • alt text

  ELŐNYÖK

  Fényképezőgép-beállítások

  A fényképezőgép beállításainak ellenőrzése, ideértve a záridőt, a rekeszértéket és az ISO-értéket

Működése

Az EDSDK és CCAPI alkalmazásprogramozási felületek (API-k) lehetővé teszik a szoftverszerzők számára a fényképezőgép funkcióinak vezérlését, hogy megoldásokat kínálhassanak saját vállalataiknak, vagy amelyeknek dolgoznak. A fényképezőgép vezérlésének a szoftveralkalmazásokba történő integrálása révén a fényképezőgép automatikusan is vezérelhető, hogy a képalkotás és az adatok átvitele azonnal elvégezhető legyen. A teljes körű folyamatok ilyen módon történő egyszerűsítésének köszönhetően a megoldás költséghatékony és időtakarékos.

Csatlakozz fejlesztői portálunkhoz

A Canon fejlesztői programja lehetővé teszi, hogy harmadik fél vállalatok és valamennyi fejlesztő letölthesse az SDK-t, csatlakozhasson a Canon termékekhez és technológiákhoz, valamint értékes támogatásban és tanácsadásban részesülhessen.

Működjünk együtt!

A regisztrált fejlesztők hozzáférhetnek és letölthetik a részletes dokumentációt és az API-információkat, használhatják speciális szoftverkönyvtárunkat, valamint kapcsolatba léphetnek más felhasználókkal. Ezeket a technikai erőforrásokat a szoftvermérnököknek szánjuk, hogy funkciógazdag és testreszabott alkalmazásokat fejlesszenek termékeinkhez.

alt text

A CANONRÓL

Miért érdemes a Canon termékeit választani?

A Canont nemcsak napjainkban, hanem már az elmúlt több mint 80 év során is vezető vállalatként tartották számon a képalkotás területén. Ügyfeleknek szóló, vállalatok közötti és ipari digitális képalkotási megoldásokat biztosító vezető szolgáltatóként tevékenykedünk. A képalkotás áll üzleti tevékenységünk középpontjában, és elkötelezettek vagyunk, hogy segítsünk az embereknek újragondolni, mi minden érhető el kiváló minőségű fényképezéssel és videózással.

In a studio, a man adjusts a studio light pointing at a handbag while a colleague seated at a desk views the image of the handbag in software on a monitor.

SEGÍTSÉGRE VAN SZÜKSÉGED?

Szeretnél többet megtudni erről a termékről?

Related articles