Vezeték nélküli mobil nyomtatás és beolvasás

Easy-PhotoPrint alkalmazás iPhone, iPad és iPod Touch készülékekhez

A Canon Easy-PhotoPrint (Canon iEPP) egy ingyenes alkalmazás, melynek segítségével egyszerűen nyomtathat ki fényképeket és beolvasott dokumentumokat iPhone, iPod touch vagy iPad készülékéről kompatibilis PIXMA és SELPHY nyomtatókkal* helyi vezeték nélküli (Wi-Fi) hálózaton keresztül.

Jellemzők

• Nyomtatók automatikus keresése Wi-Fi hálózaton

• Képnyomtatás mobilkészülékekről

• Nyomtasson közvetlenül iPhone, iPod touch vagy iPad készülékéről (csak a multifunkciós PIXMA nyomtatók esetén)

Használat
Egyszerűen töltse le a Canon iEPP alkalmazást mobilkészülékére, az indításhoz pedig érintse meg a iEPP ikont.

*A kompatibilitás ellenőrzéséhez tekintse meg a termékleírást.

Az Easy-PhotoPrint alkalmazás segítségével akár több JPEG formátumú fényképet is kiválaszthat, és egyszerre akár 20 példányban is kinyomtathatja őket. Szegéllyel, de akár szegély nélkül is nyomtathat, valamint egyszerűen választhat számos papírméret és -típus közül.

1. Lépjen be a Fotóalbumok menüpontba.

2. Érintse meg a kinyomtatni kívánt fényképeket (a lista a jobb felső sarokban látható).

 

3. Nyissa meg a nyomtatási listát, hagyja jóvá a beállításokat és érintse meg a Nyomtatás lehetőséget. 4. Követhető a nyomtatási folyamat állapota.

Képkészítés és nyomtatás

Indítsa el a fényképezőgépet közvetlenül a Canon iEPP alkalmazásból, és nyomtassa ki azonnal az elkészült képet.1. Lépjen be a Fényképezőgép menüpontba.  2. Készítse el a fényképet.

 

 

3. Tekintse meg a képet, és a nyomtatáshoz érintse meg a Használ elemet. Ha új felvételt szeretne készíteni, válassza az Újra lehetőséget. 4. Hagyja jóvá a beállításokat, és érintse meg a Nyomtatás lehetőséget.

Dokumentum vagy fénykép beolvasása (csak multifunkciós PIXMA nyomtatók esetében)

Végezze el a beolvasást egy kompatibilis Canon multifunkciós készülékkel, és mentse el a fényképet vagy a dokumentumot iPhone, iPod touch vagy iPad készülékére PDF- vagy JPEG-fájlként.


1. Lépjen be a Beolvasási beállítások menüpontba.  2. Hagyja jóvá a beállításokat, és válassza ki a Beolvasás lehetőséget.

 


3. Tekintse meg a beolvasott képet, majd lépjen a következő lépésre. 4. A dokumentumot elküldheti e-mailben, illetve elmentheti JPEG vagy PDF formátumban.

Kinyomtathatja beolvasott dokumentumait vagy fényképeit (PDF vagy JPG fájlokat).

1. Nyissa meg a Beolvasott dokumentumok mappát.  2. Válassza ki a nyomtatni kívánt dokumentumot.

 

3. Érintse meg a Nyomtatás elemet. 4. Követhető a nyomtatási folyamat állapota.

PDF-fájl (nem iEPP-vel beszkennelt) kinyomtatásához először meg kell nyitnia a fájlt valamely PDF-megtekintő alkalmazással, majd el kell küldenie azt az iEPP alkalmazásra.


1. Tekintse meg a PDF-fájl előnézetét, majd válassza ki a Nyomtatás lehetőséget.  2. Hagyja jóvá a beállításokat, és érintse meg a Nyomtatás lehetőséget. Megjelenik a nyomtatási folyamat állapota.

Easy-PhotoPrint iPad készülékekhez

Az iPad készülékekhez készült Canon iEPP alkalmazás ugyanazokkal a funkciókkal rendelkezik, mint az iPhone és iPod készülékekhez készült verzió A fotóalbumok, a beolvasott dokumentumok és a nyomtatás egyetlen gombnyomással elérhető. Az egyszerű használat érdekében ráadásul a képernyő tájolással automatikusan igazodik az iPad forgatásához.