PIXMA Wireless Printing and App Compatibility

PIXMA vezeték nélküli nyomtatási és alkalmazás kompatibilitás

Ellenőrizze PIXMA nyomtatója kompatibilitását a rendelkezésre álló alkalmazásokkal és vezeték nélküli nyomtatási opciókkal.

Ezen az oldalon felfedezheti a PIXMA nyomtatók használata során rendelkezésre álló különböző vezeték nélküli nyomtatási opciókat és alkalmazásokat. Mindegyik vezeték nélküli nyomtatási opciónál rövid ismertetőt talál a rendelkezésre álló funkciókról, valamint egy listát a kompatibilis PIXMA nyomtatókról.

Ha PIXMA készüléke nem szerepel a fenti listában, akkor nem kompatibilis az adott alkalmazással vagy nyomtatási opcióval.

Az alábbi lapok segítségével megtekintheti a rendelkezésre álló vezeték nélküli nyomtatási opciókat.

Vezeték nélküli kapcsolat

A vezeték nélküli kompatibilis PIXMA nyomtató segítségével kábelek használata nélkül nyomtathat számítógépről, táblagépről vagy mobilkészülékről. A vezeték nélküli hálózati csatlakozást kínáló PIXMA nyomtatókat az alábbi lista tartalmazza.Ha PIXMA készüléke nem szerepel a fenti listában, akkor nem támogatja a vezeték nélküli kapcsolatot.

A PIXMA nyomtató vezeték nélküli hálózatokhoz történő csatlakoztatásával kapcsolatos utasításokért tekintse meg az Útmutatók a vezeték nélküli kapcsolat beállításához PIXMA készülékeken című részt. Bővebb tájékoztatásért pedig a termék fenti listából való kiválasztása után tekintse meg a GYIK részt. Amennyiben terméke nem szerepel a listán, a PIXMA nyomtatók teljes választékát tekintse meg a PIXMA termékcsalád oldalán.


Az AirPrint™ és az AirPrint logó az Apple Inc. bejegyzett védjegye.

A Google Cloud Print™ a Google Inc. bejegyzett védjegye.

Vissza az oldal tetejére

Canon PRINT Inkjet/SELPHY alkalmazás

A Canon PRINT Inkjet/SELPHY egy ingyenes alkalmazás, amellyel az iPad, iPhone vagy iPod Touch, illetve androidos okostelefont vagy táblagépet használó ügyfeleink számos PIXMA nyomtatási funkciót élvezhetnek, így például a vezeték nélküli nyomtatás és szkennelés lehetőségét.

Az alkalmazást felhőalapú nyomtatást támogató nyomtatókkal is használhatja, így távolról is hozzáférhet nyomtatójához az interneten keresztül, és közvetlenül nyomtathat felhőalapú szolgáltatásokból.

A Canon PRINT Inkjet/SELPHY mobilalkalmazással kompatibilis PIXMA nyomtatókat az alábbi lista tartalmazza.* A PIXMA PRO-1 csak akkor kompatibilis, ha Ethernet kábelen keresztül csatlakozik az útválasztóhoz.

Ha PIXMA készüléke nem szerepel a fenti listában, akkor nem kompatibilis a PIXMA Printing Solutions alkalmazással.

Az alábbi gombok segítségével letöltheti az alkalmazást, valamint megtalálhatja az alkalmazás legfrissebb verzióját és a kompatibilitásra vonatkozó információkat.


Az iPad, az iPhone, az iPod és az iPod touch az Apple Inc. Egyesült Államokban és más országokban. Az AirPrint™ és az AirPrint logó az Apple Inc. bejegyzett védjegye.

Az Android™ a Google Inc. bejegyzett védjegye. A Google Cloud Print™ a Google Inc. bejegyzett védjegye.

Vissza az oldal tetejére

Apple AirPrint

Az AirPrint azonnali fénykép-, e-mail, weboldal- és dokumentumnyomtatást tesz lehetővé iPad, iPhone és iPod touch készülékekről illesztőprogram telepítése vagy szoftver letöltése nélkül. A készülék automatikusan érzékeli a Wi-Fi hálózathoz csatlakozó, AirPrint funkcióval rendelkező nyomtatókat, tehát egyszerűen válasszon ki egy AirPrint nyomtatót, és már nyomtathat is.

A használni kívánt Apple készüléket és PIXMA nyomtatót ugyanahhoz a vezeték nélküli (vagy WLAN) hálózathoz kell csatlakoztatni. PIXMA nyomtatója csatlakoztatásához tekintse meg az Útmutatók a vezeték nélküli kapcsolat beállításához PIXMA készülékeken című részt.

Ol Apple AirPrint szolgáltatással kompatibilis PIXMA nyomtatókat az alábbi lista tartalmazza.Ha PIXMA készüléke nem szerepel a fenti listában, akkor nem kompatibilis az Apple AirPrint szolgáltatással.

Az Apple AirPrint szolgáltatással kapcsolatos bővebb információkért tekintse meg Apple AirPrint használati útmutatónkat. Bővebb tájékoztatásért pedig a termék fenti listából való kiválasztása után tekintse meg a GYIK részt. Amennyiben terméke nem szerepel a listán, a PIXMA nyomtatók teljes választékát tekintse meg a PIXMA termékcsalád oldalán.


Az iPad, az iPhone, az iPod és az iPod touch az Apple Inc. Egyesült Államokban és más országokban. Az AirPrint™ és az AirPrint logó az Apple Inc. bejegyzett védjegye.

A Google Cloud Print™ a Google Inc. bejegyzett védjegye.

Vissza az oldal tetejére

Cloud Link

Nyomtasson közvetlenül az internetről, és élvezze a felhőalapú nyomtatás szabadságát. A továbbfejlesztett Cloud Link funkcióval rendelkező nyomtatókon közvetlenül a nyomtató képernyőjéről tekinthetsz meg és nyomtathatsz ki online tartalmakat.

A PIXMA Cloud Link szolgáltatással elérhetővé válnak a következő funkciók

  • Online tárhelyekről, például a Dropbox vagy az Evernote szolgáltatásból is kinyomtathatja dokumentumait
  • Böngéssz és nyomtass kiváló minőségű képeket egyenesen az image.canon, a Flickr és a Photobucket szolgáltatásban tárolt online fotóalbumaidból
  • Nyomtasd ki Facebookon és Twitteren található kedvenc fotóid közvetlenül a nyomtató képernyőjéről vagy a mobilalkalmazásból.
  • Nyomtasson és hozzon létre professzionális üdvözlőkártyákat, naptárakat és lenyűgöző háromdimenziós papírdíszeket a Canon Creative Park vagy az exkluzív CREATIVE PARK PREMIUM szolgáltatásával
A Cloud Link szolgáltatással kompatibilis nyomtatókat az alábbi lista tartalmazza*Kizárólag okostelefonról vagy táblagépről (nyomtatóról nem érhető el)

Vissza az oldal tetejére

Egyéb, felhőalapú nyomtatást támogató nyomtatók

A következő felhőalapú nyomtatást támogató nyomtatók a PIXMA Cloud Link egy korábbi verzióját tartalmazzák, amely valamennyivel kevesebb funkcióhoz nyújt hozzáférést: 

  • Közvetlenül a nyomtató képernyőjéről nézheti végig és nyomtathatja ki kedvenc fotóit online image.canon albumaiból.
  • Igény szerint nyomtathat naptárakat, levélpapírokat és egyéb sablonokat közvetlenül a PIXMA Cloud szolgáltatásbólHa PIXMA készüléke nem szerepel egyik listán sem, akkor nem kompatibilis a PIXMA Cloud Link szolgáltatással.

Bővebb tájékoztatásért a termék fenti listákból való kiválasztása után tekintse meg a GYIK részt. Amennyiben terméke nem szerepel a listán, a PIXMA nyomtatók teljes választékát tekintse meg a PIXMA termékcsalád oldalán.


*Csak PIXMA MX725, MX924, MX925 esetén

Az AirPrint™ és az AirPrint logó az Apple Inc. bejegyzett védjegye

A Google Cloud Print™ a Google Inc. bejegyzett védjegye.

Vissza az oldal tetejére

További ajánlatok…

Feedback