Fogyasztói terméktámogatás

  Visszajelzés

  A szolgáltatásunk fejlesztéséhez kérjük, töltse ki a Canon támogatási oldalunkkal kapcsolatos rövid kérdőívünket.

  Szeretnék részt venni

  Nem, köszönöm

  PIXMA Wireless Connection Setup

  PIXMA vezeték nélküli nyomtatási és alkalmazás kompatibilitás

  Ellenőrizze PIXMA nyomtatója kompatibilitását a rendelkezésre álló alkalmazásokkal és vezeték nélküli nyomtatási opciókkal.

  Ezen az oldalon felfedezheti a PIXMA nyomtatók használata során rendelkezésre álló különböző vezeték nélküli nyomtatási opciókat és alkalmazásokat. Mindegyik vezeték nélküli nyomtatási opciónál rövid ismertetőt talál a rendelkezésre álló funkciókról, valamint egy listát a kompatibilis PIXMA nyomtatókról.

  Ha PIXMA készüléke nem szerepel a fenti listában, akkor nem kompatibilis az adott alkalmazással vagy nyomtatási opcióval.

  Az alábbi lapok segítségével megtekintheti a rendelkezésre álló vezeték nélküli nyomtatási opciókat.

  Vezeték nélküli kapcsolat

  A vezeték nélküli kompatibilis PIXMA nyomtató segítségével kábelek használata nélkül nyomtathat számítógépről, táblagépről vagy mobilkészülékről.

  A vezeték nélküli hálózati csatlakozást kínáló PIXMA nyomtatókat az alábbi lista tartalmazza.

  Ha PIXMA készüléke nem szerepel a fenti listában, akkor nem támogatja a vezeték nélküli kapcsolatot.

  A PIXMA nyomtató vezeték nélküli hálózatokhoz történő csatlakoztatásával kapcsolatos utasításokért tekintse meg az Útmutatók a vezeték nélküli kapcsolat beállításához PIXMA készülékeken című részt. Bővebb tájékoztatásért pedig a termék fenti listából való kiválasztása után tekintse meg a GYIK részt. Amennyiben terméke nem szerepel a listán, a PIXMA nyomtatók teljes választékát tekintse meg a PIXMA termékcsalád oldalán.

  Az AirPrint™ és az AirPrint logó az Apple Inc. bejegyzett védjegye.

  A Google Cloud Print™ a Google Inc. bejegyzett védjegye.

  Canon PRINT Inkjet/SELPHY alkalmazás

  A Canon PRINT Inkjet/SELPHY egy ingyenes alkalmazás, amellyel az iPad, iPhone vagy iPod Touch, illetve androidos okostelefont vagy táblagépet használó ügyfeleink számos PIXMA nyomtatási funkciót élvezhetnek, így például a vezeték nélküli nyomtatás és szkennelés lehetőségét.

  Az alkalmazást felhőalapú nyomtatást támogató nyomtatókkal is használhatja, így távolról is hozzáférhet nyomtatójához az interneten keresztül, és közvetlenül nyomtathat felhőalapú szolgáltatásokból.

  A Canon PRINT Inkjet/SELPHY mobilalkalmazással kompatibilis PIXMA nyomtatókat az alábbi lista tartalmazza.

  * A PIXMA PRO-1 csak akkor kompatibilis, ha Ethernet kábelen keresztül csatlakozik az útválasztóhoz.

  Ha PIXMA készüléke nem szerepel a fenti listában, akkor nem kompatibilis a PIXMA Printing Solutions alkalmazással.

  Az alábbi gombok segítségével letöltheti az alkalmazást, valamint megtalálhatja az alkalmazás legfrissebb verzióját és a kompatibilitásra vonatkozó információkat.

  [LOCAL]IOS app store image-tab3[LOCAL]Android image app-tab3

  A Canon PRINT Inkjet/SELPHY alkalmazás Windows RT felhasználók számára nem érhető el, az Easy-PhotoPrint alkalmazás használható Windows RT eszközökön.
  Bővebb tájékoztatásért a termék fenti listából való kiválasztása után tekintse meg a GYIK részt. Amennyiben terméke nem szerepel a listán, a PIXMA nyomtatók teljes választékát tekintse meg a PIXMA termékcsalád oldalán.

  Az iPad, az iPhone, az iPod és az iPod touch az Apple Inc. Egyesült Államokban és más országokban bejegyzett védjegye. Az AirPrint™ és az AirPrint logó az Apple Inc. bejegyzett védjegye.

  Az Android™ a Google Inc. bejegyzett védjegye. A Google Cloud Print™ a Google Inc. bejegyzett védjegye.

  Apple AirPrint

  Az AirPrint azonnali fénykép-, e-mail, weboldal- és dokumentumnyomtatást tesz lehetővé iPad, iPhone és iPod touch készülékekről illesztőprogram telepítése vagy szoftver letöltése nélkül. A készülék automatikusan érzékeli a Wi-Fi hálózathoz csatlakozó, AirPrint funkcióval rendelkező nyomtatókat, tehát egyszerűen válasszon ki egy AirPrint nyomtatót, és már nyomtathat is.

  A használni kívánt Apple készüléket és PIXMA nyomtatót ugyanahhoz a vezeték nélküli (vagy WLAN) hálózathoz kell csatlakoztatni. PIXMA nyomtatója csatlakoztatásához tekintse meg az Útmutatók a vezeték nélküli kapcsolat beállításához PIXMA készülékeken című részt.

  Ol Apple AirPrint szolgáltatással kompatibilis PIXMA nyomtatókat az alábbi lista tartalmazza.

  Ha PIXMA készüléke nem szerepel a fenti listában, akkor nem kompatibilis az Apple AirPrint szolgáltatással.

  Az Apple AirPrint szolgáltatással kapcsolatos bővebb információkért tekintse meg Apple AirPrint használati útmutatónkat. Bővebb tájékoztatásért pedig a termék fenti listából való kiválasztása után tekintse meg a GYIK részt. Amennyiben terméke nem szerepel a listán, a PIXMA nyomtatók teljes választékát tekintse meg a PIXMA termékcsalád oldalán.

  Az iPad, az iPhone, az iPod és az iPod touch az Apple Inc. Egyesült Államokban és más országokban bejegyzett védjegye. Az AirPrint™ és az AirPrint logó az Apple Inc. bejegyzett védjegye.

  A Google Cloud Print™ a Google Inc. bejegyzett védjegye.

  Google Cloud Print

  A Google Cloud Print szolgáltatást támogató PIXMA nyomtatókkal gyakorlatilag bárhol kinyomtathat Google dokumentumokat, e-mail üzeneteket, fényképeket és PDF formátumú mellékleteket okostelefonról, táblagépről és számítógépről. A fájlok biztonságosan küldhetők nyomtatásra az interneten keresztül akár a nyomtató mellől, akár egy másik földrészről is.

  A Google Cloud Print szolgáltatással kompatibilis PIXMA nyomtatókat az alábbi lista tartalmazza.

  Ha PIXMA készüléke nem szerepel a fenti listában, akkor nem kompatibilis a Google Cloud Print szolgáltatással.

  Bővebb tájékoztatásért a termék fenti listából való kiválasztása után tekintse meg a GYIK részt. Amennyiben terméke nem szerepel a listán, a PIXMA nyomtatók teljes választékát tekintse meg a PIXMA termékcsalád oldalán.

  A Google Cloud Print™ a Google Inc. bejegyzett védjegye.

  Az AirPrint™ és az AirPrint logó az Apple Inc. bejegyzett védjegye.

  PIXMA Cloud Link

  Nyomtass közvetlenül az internetről, és élvezd a felhőalapú nyomtatás szabadságát. A továbbfejlesztett PIXMA Cloud Link funkcióval rendelkező nyomtatókon közvetlenül a nyomtató képernyőjéről tekinthet meg és nyomtathat ki online tartalmakat.

  A PIXMA Cloud Link szolgáltatással elérhetővé válnak a következő funkciók:

  • Online tárhelyekről, például a Dropbox vagy az Evernote szolgáltatásból is kinyomtathatja dokumentumait
  • Böngésszen és nyomtasson kiváló minőségű képeket egyenesen a CANON iMAGE GATEWAY-en, a Flickrön és a Photobucketen tárolt online fotóalbumaiból.
  • Nyomtassa ki Facebookon és a Twitteren található kedvenc fotóit PIXMA nyomtatója képernyőjéről vagy a mobilalkalmazásból.
  • Nyomtasson és hozzon létre professzionális üdvözlőkártyákat, naptárakat és lenyűgöző háromdimenziós papírdíszeket a Canon Creative Park vagy az exkluzív CREATIVE PARK PREMIUM szolgáltatásával

  A PIXMA Cloud Link szolgáltatással kompatibilis PIXMA nyomtatókat az alábbi lista tartalmazza

  *Kizárólag okostelefonról vagy táblagépről (nyomtatóról nem érhető el)

  Egyéb, felhőalapú nyomtatást támogató nyomtatók

  A következő felhőalapú nyomtatást támogató nyomtatók a PIXMA Cloud Link egy korábbi verzióját tartalmazzák, amely valamennyivel kevesebb funkcióhoz nyújt hozzáférést:

  • Közvetlenül a nyomtató képernyőjéről nézheti végig és nyomtathatja ki kedvenc fotóit online CANON iMAGE GATEWAY albumaiból.
  • Igény szerint nyomtathat naptárakat, levélpapírokat és egyéb sablonokat közvetlenül a PIXMA Cloud szolgáltatásból

  Ha PIXMA készüléke nem szerepel egyik listán sem, akkor nem kompatibilis a PIXMA Cloud Link szolgáltatással.

  Bővebb tájékoztatásért a termék fenti listákból való kiválasztása után tekintse meg a GYIK részt. Amennyiben terméke nem szerepel a listán, a PIXMA nyomtatók teljes választékát tekintse meg a PIXMA termékcsalád oldalán.

  *Csak PIXMA MX725, MX924, MX925 esetén

  Az AirPrint™ és az AirPrint logó az Apple Inc. bejegyzett védjegye.

  A Google Cloud Print™ a Google Inc.
  bejegyzett védjegye.