Simple HDR workflows

XF705

Egyszerű HDR munkafolyamatok

HLG/PQ belső rögzítése

Az XF705 HDR-fájlok rögzítését teszi lehetővé közvetlenül SD-kártyákra Hybrid Log-Gamma (HLG), illetve észlelésen alapuló kvantálás (PQ) segítségével. Így az XF705 több gyors HDR munkafolyamatba könnyedén beilleszthető.

Internal recording of HLG/PQ

HDR filmgyártás SDR kimenettel

Az XF705 képes kimeneti jelként SDR-jelet biztosítani egy SD-kártyára történő HDR fájl belső rögzítése mellett, ezáltal egyidejű HDR/SDR filmgyártást tesz lehetővé. Az egyidejű HDR-/SDR-rögzítés közben ráadásul az SDR-jel erősítése a HDR expozíciós szinthez igazítható, ami kimenetnél mindkét jelhez megfelelő expozíciós szintet biztosít.

HDR production with SDR output

Segédfunkciók HDR felvételkészítéshez

Az automatikus írisz a fényes területek túlexponálásának megakadályozása érdekében optimalizálja a HDR felvételkészítés expozícióját, AE eltolás funkcióval rendelkezik, valamint hullámforma-monitorral és zebramintával segíti a kamera kezelőjét. 

Az XF705 ezenkívül nagy fényerejű LCD-monitorral van ellátva a HDR képek ellenőrzéséhez, az elektronikus kereső megtekintési segédje pedig lehetővé teszi a felhasználók számára a HLG és PQ formátumban rögzített megközelítő képek megtekintését az SDR keresőben.

HDR shoot assist functions

A Canon Log 3/BT.2020 támogatása

A HLG/PQ formátumú HDR-rögzítés mellett a XF705 a kreatív munkafolyamatokhoz a Canon Log 3-at is támogatja.

Canon Log 3 / BT.2020 supported

Kapcsolódó termékek