Accurate and reliable autofocus

XF705

Pontos és megbízható autofókusz

A Dual Pixel CMOS AF működése

A Dual Pixel CMOS AF rendszer egy érzékelőalapú, fázisérzékelő autofókusz (AF) technológia, amelyet egyenletes, nagy teljesítményű fókuszkövetéshez, valamint a gyors autofókuszáláshoz terveztek. Ez a Canon által kifejlesztett egyedülálló technológia pixelenként két fotódiódát használ, és ötvözi ezeket a videorögzítéshez. Ez még mozgó témák esetében is lehetővé teszi a pontos fókusz fenntartását, ami létfontosságú a 4K UHD-rögzítéshez, és hatékonyabbá teszi az egyszemélyes filmezést.

Dual Pixel CMOS AF - How it works

Érintőképernyős vezérlés és tárgykövetés

Az XF705 10,16 cm (4”) méretű érintőképernyőjével a fókuszpont kiválasztása függőleges/vízszintes irányban a képalkotási terület több mint 80%-án lehetséges. A keretben a kiválasztott tárgyak a mozgásukkal együtt lesznek követve.

Touchscreen control and object tracking

Arcfelismerés és -követés

Az arcfelismeréses AF az adott személy arcát annak fókuszban tartása mellett képes követni a képkockán.

Face Detection and tracking

Dual Pixel fókuszvezetés

A grafikus útmutató az elülső/hátsó fókuszeltéréseket mutatja be; ha a téma fókuszban van, a négyzet zöldre vált, és lehetővé válik a manuális fókuszhúzás teljes körű szabályozása, illetve megőrizhető a kritikus fontosságú fókusz.

Dual Pixel Focus Guide

Az automatikus fókuszálás finombeállítása

Az automatikus fókuszálás finombeállításának menüfunkciójával az AF sebessége és érzékenysége nagyobb rugalmassággal és szabályozhatósággal határozható meg.

További előnyök felfedezése

Kapcsolódó termékek