Professional features

XF705

Professzionális szolgáltatások

10,16 cm (4") változtatható nézési szögű érintőképernyő

A nagy méretű, nagy felbontású, 1,23 millió képpontos, nagy fényerejű LCD-érintőképernyőnek köszönhetően az XF705 pontos fókuszálást tesz lehetővé, a változtatható nézési szögű képernyő pedig több pozícióból gondoskodik felbecsülhetetlen értékű, egyszerű megtekintésről.

4-inch vari-angle touchscreen

Kényelmes vállra rögzítés és állítható szögű markolat

Az új, leválasztható vállpárna és a természetesebb elhelyezkedésű/állítható szögű markolat, valamint a közvetítésekhez használt stílusú zoomgombok javítják a stabilitást, és csökkentik a hosszabb felvételek okozta fáradtságot.

Comfortable shoulder mount and angled grip

Nagy dinamikatartományú (Wide DR) gammabeállítások

A nagy dinamikatartományú gammabeállítás a csúcsfényes területek tömörítésével gondoskodik széles dinamikatartományról. Ez gyönyörű bőrtónusokat és egyenletes színátmeneteket eredményez.

Wide DR gamma(normal)

Normál

Wide DR gamma(wide)

Nagy dinamikatartományú (Wide DR) gammabeállítások


4 csatornás digitális hang

Az XF705 2 db állítható AES-/EBU-csatlakozóval, analóg XLR interfészekkel és 4 csatornás audiocsatlakozóval biztosít professzionális hangfunkciókat.

4 Channel digital audio

2 db SD-kártya

Az XF705 2 db SD-kártyanyílással teszi lehetővé az egyidejű vagy memóriaváltásos rögzítést.

Dual SD cards

Beépített ND-szűrők

A belső ND-szűrő forgómechanizmusával a felhasználó három színmélység közül választhat (ND 1/4, ND 1/16, ND 1/64), így a színmélység az íriszgyűrű segítségével úgy módosítható, hogy az expozíció megmarad.

Built-in ND filters

Távvezérlési beállítások

Vezéreld vezeték nélkül a videokamerát okostelefonról vagy táblagépről a Browser Remote által, vagy vezéreld gyorsan a kamera összes funkcióját távolról az opcionális Canon RC-V100 vezetékes távvezérlővel.

Remote control options

Infravörös felvétel

Az XF705 infravörös módja (zöld/fehér választható) segítségével rossz fényviszonyok mellett és környezeti fény hiányában is készíthetsz felvételeket.

További előnyök felfedezése

Kapcsolódó termékek