15x wide L-series lens

XF705

Nagy látószögű, L sorozatú objektív 15-szörös zoommal

L sorozatú minőség

A Canon híres L sorozatú objektívjein található piros gyűrű régóta a Canon-objektívekre jellemző professzionális szintet jelzi a kialakítás, a tartósság és a kimagasló képminőség terén, beleértve a Super UD és az aszférikus lencsetagok használatát, amelyekkel jelentősen csökkenthető az aberráció.

L-series quality

Nagy látószögű, 15-szörös optikai zoom

A nagy teljesítményű 4K objektív maximális részletességgel rögzíti a témákat, a 25,5 mm széles fókusztávolság, valamint a 15-szörös optikai zoom és a Full HD módban kiválasztható 30-szoros bővített zoom pedig kiemelkedő rugalmasságot nyújt.

Wide 15x optical zoom
Wide 15x optical zoom - Full image

Professzionális működés három

különálló objektívgyűrűvel

Az XF705 a fókusz, a zoom (90 fokos mechanikus leállítóval nagy látószögtől teleobjektívig) és az írisz pontos vezérlése érdekében három különálló, szellősen elhelyezkedő gyűrűvel van ellátva.

Professional operation with three independent lens rings

Hihetetlenül egyenletes képstabilizálás

A Canon képstabilizáló rendszerének optikai és dinamikus lehetőségei együtt nyújtanak hatékony öttengelyes képstabilizálást, így a felhasználó menet közben vagy kézi felvételkészítés esetén is magabiztosan filmezhet.

Super-smooth Image Stabilisation

Csodálatos csúcsfények 9 lamellás írisszel

A 6 lamellás írisz és 9 lamellás írisz révén lehetővé válik a képek beépítése – lehetséges, hogy ezt a képet létre kell hoznunk, és a végső közzétételt megelőzően megosztjuk.

Beautiful highlights with a 9-blade iris

Nagy látószögű objektívekhez és teleobjektívekhez való adapterek

Bővítsd tovább az objektív optikai képességeit az opcionális WA-U58 nagy látószögű előtéttel (0,8-szeres nagyításhoz) vagy az opcionális TL-U58 telekonverterrel (1,5-szeres nagyításhoz).

Wide 15x optical zoom

További előnyök felfedezése

Kapcsolódó termékek