Canon EOS camera body top awaiting repair

Expressz szolgáltatások

Szakértői expressz szolgáltatások

Az expressz érzékelőtisztítás és -ellenőrzés, valamint expressz átfutási idejű karbantartási, szervizelési és frissítési szolgáltatásainknak köszönhetően folyamatosan kiváló állapotban tarthatod a felszerelésedet. Elérhető a Canon szerviz- és javítási központokban.

A specialist cleaning the sensor on a Canon EOS camera

Expressz érzékelőtisztítás és -ellenőrzés

Az azonnali szolgáltatásunk révén gyors, akár egy órás** érzékelőtisztítást és -ellenőrzést kérhetsz bármelyik Canon szerviz- és javítási központban.

Árazás

Az érzékelőtisztítás és -ellenőrzés díja mellett expressz felár fizetendő.


Canon professzionális szervizközpont – Németország 25,00€*

*Mindegyik ár tartalmazza az áfát.
**Ügyfelenként maximum 2 váz (azaz 2 érzékelőtisztítás és -ellenőrzés 2 óra alatt). A központ aktuális munkaterhelése és a szükséges szolgáltatási szint teljesítésére való képesség függvényében eltérő lehet. A központ nyitvatartási idején belül.Canon professzionális szervizközpont, Németország: Hétfőtől csütörtökig: 08:30–15:00 / Péntek: 08:30–13:00

Ez az expressz szolgáltatás a Canon professzionális szervizközpontjaiban érhető el. Keresd meg a legközelebbi központot.

Expressz átfutási idő (TAT)

Kérd karbantartási, frissítési vagy szervizelési szolgáltatásodat 3 napos átfutási idővel felár ellenében bármely Canon szerviz- és javítási központban**.

A specialist working on a Canon EOS C body

Árazás

Csak az EOS XD/XXD, EOS RX/RXX és az L sorozatú EF, RF, TS és DO modellekre vonatkozik. A karbantartási, javítási vagy frissítési szolgáltatás díja mellett expressz felár fizetendő.


Canon professzionális szervizközpont – Németország 50,00 €*

*Mindegyik ár tartalmazza az áfát.
**Az átfutási idő nem garantált, és nem biztosítunk cserefelszerelést. Ha a 3 napos átfutási időt nem tudjuk biztosítani, nem számolunk fel felárat a szolgáltatásért. A központ aktuális munkaterhelése és a szükséges szolgáltatási szint teljesítésére való képesség függvényében eltérő lehet.
Az átfutási idő a Canon szerviz- és javítási központjába való beérkezést követő napon kezdődik, és nem foglalja magában a következőket:

  • A Canon szerviz- és javítási központjába és az onnan való szállítás ideje
  • A becsült javítási idő elfogadásáig/elutasításáig eltelt idő, illetve a szerviz teljesítéséhez szükséges hiányzó információk megadásáig eltelt idő

Ez az expressz szolgáltatás a Canon professzionális szervizközpontjaiban érhető el. Keresd meg a legközelebbi központot.

További szolgáltatásaink felfedezése

Canon Professional Services

A tagok hozzáférést kapnak a CPS elsőbbségi támogatáshoz, mind helyben, mind pedig nagyobb eseményeken; elsőbbségi Fast Track szervizt és – a tagságuk szintjétől függően – ingyenes cserekészüléket és visszaküldést, valamint karbantartási kedvezményeket kapnak. Emellett az exkluzív tagsági ajánlatokat is igénybe vehetik.

Csatlakozás

További információk

Canon Professional Services