Professional controlling a video camera in a studio environment

Termékfrissítési szolgáltatások

Javítsd a fényképezőgéped teljesítményét

A Canon fix áron elérhető termékfrissítéseivel a fotósok, videósok és filmesek frissíthetik és módosíthatják egyes EOS, Cinema EOS és XA/XF fényképezőgépek teljesítményjellemzőit – így még hatásosabb történeteket mesélhetnek. A CPS-tagok a tagsági szintnek megfelelő Fast Track átfutási időre jogosultak.

EOS 5D Mark IV Canon Log frissítés

Jobb dinamikatartományt és egyszerűbb színárnyalást érhetsz el videofelvételeiden, ha EOS 5D Mark IV készülékedet Canon Log frissítéssel, a Canon Cinema EOS termékcsaládhoz elérhető alapvető funkcióval használod.

Részletes felvételek rossz fényviszonyok mellett is

A dinamikatartomány 800%-os növelésével a Canon Log a kép legsötétebb és legfényesebb részein is minimálisra csökkenti az elveszett részletek mennyiségét. 400 értékű ISO-érzékenységgel 12 fokozatban a legnagyobb dinamikatartomány érhető el, ami rossz fényviszonyok megörökítéséhez tökéletes.

A party of walkers enjoying the warmth of a fire during the night

Maximális szabadság az utómunkában

A Canon Log a felvétel rögzítését követően módosítja a képfeldolgozási adatokat, így a videósok és fotósok egyetlen színárnyalási eljárásban végezgetik el a felvételek színárnyalását és kombinálását, bármely másik fényképezőgépen. A zajt is csökkenti, különösen a színárnyalás során esetlegesen előforduló árnyékos területeken.

An editor viewing a film cut during post production

Árazás

Ez a szolgáltatás a Canon szerviz- és javítási központjaiban és a hivatalos helyi CPS szolgáltatási partnereknél érhető el.

A Canon szerviz- és javítási központjainak díjszabása:
82,50 €

A hivatalos CPS szolgáltatási partnerek díjai eltérőek lehetnek.
*Az árak nem tartalmazzák az áfát és a bejövő szállítási költségeket, azonban a visszaküldés és a további szervizalkatrészek költségeit tartalmazzák.

Ez a szolgáltatás a Canon szerviz- és javítási központjaiban és a hivatalos helyi CPS szolgáltatási partnereknél érhető el. Kattints ide, és keresd meg a legközelebbit.

További szolgáltatásaink felfedezése

Canon Professional Services

A tagok hozzáférést kapnak a CPS elsőbbségi támogatáshoz, mind helyben, mind pedig nagyobb eseményeken; elsőbbségi Fast Track szervizt és – a tagságuk szintjétől függően – ingyenes cserekészüléket és ingyenes visszaküldést kapnak. Emellett a rendszeres exkluzív tagsági ajánlatokat is igénybe vehetik.

További információk és jelentkezés

A CPS member looking pleased with his Canon photography equipment