Camera & Lens Focus Matching

Fényképezőgépek és objektívek
fókuszigazítása

Finomhangolás a fotózáshoz

A Canon fényképezőgép-rendszereket és objektíveket a tökéletes képminőség érdekében rendkívül precíz standardok szerint gyártják. Éppen ezért idővel az alkatrészek rendszeres vagy masszív használat okozta kisebb elmozdulásai apránként módosíthatják a fókuszálás pontosságát, ami a szakértő szemek számára feltűnő lehet.

Mit is csinálunk?

A megbízható, tűéles fókuszálás érdekében az autofókuszt (AF) kedvenc objektív-fényképezőgép kombinációdhoz igazítjuk, vagy úgy állítjuk be, hogy illeszkedjen egy Canon Tool termékhez. A precíziós eszközök és szakértelmünk felhasználásával a fényképezőgépet és az objektívet egymáshoz igazítva segítünk helyreállítani a tökéletes fókuszt.

Két szolgáltatást kínálunk:

Fényképezőgép fókuszigazítása

Objektív fókuszigazítása

What we do

Fontos információ

Kérheted, hogy a fényképezőgépváz vagy az objektív fókusza egy Canon Tool termékhez (váz vagy objektív), illetve saját termékedhez (váz vagy objektív) illeszkedjen.

• Ha azt szeretnéd, hogy a fényképezőgép vagy az objektív fókusza egy másik saját termékedhez illeszkedjen, adj meg legalább 1 vázat és 1 objektívet.

• Ha azt szeretnéd, hogy a terméked fókusza egy Canon Tool termékhez (váz vagy objektív) illeszkedjen, tájékoztasd a Canon szerviz- és javítási központot, hogy mely Canon Tool terméket (modellnév) szeretnéd használni.

• Szükség esetén további termékeket is lefoglalhatsz (például 1 fényképezőgép igazítása 3 objektívhez, illetve 1 objektív igazítása 2 fényképezőgéphez), a vonatkozó szolgáltatási díj azonban minden elvégzett fókuszigazítási szolgáltatásra külön-külön terjed ki.

Important information

• Amennyiben a terméken a kért karbantartási szolgáltatás során meghibásodást azonosítanak, a Canon szerviz- és javítási központja felveszi veled a kapcsolatot, hogy a vásárlás bizonylatának egy példányát bemutatva érvényesítsd a Canon jótállást (ha még nem tetted meg), illetve ha a termékre már nem vonatkozik a Canon jótállás, hogy megbeszéljétek a térítés ellenében igénybe vehető javítási lehetőségeket (fix áras szerviz, javítási határ, illetve becsült idő és költség).

• A karbantartási szolgáltatás során nem azonosított és azt követően jelentkező meghibásodásokra nem vonatkozik javítási jótállás.

Important information-2

Árazási útmutató

A szolgáltatás árszabása

Fényképezőgép-típusok Fényképezőgép fókuszigazítása
EOS DSLR 60,00 euró

Objektív típusa Objektív fókuszigazítása
EF, EF-S prímobjektív & DO 50,00 euró
EF, EF-S zoomobjektív & DO 65,00 euró

Mindegyik ár tartalmazza az áfát és a visszaküldési költségeket. Az árak nem tartalmazzák a bejövő szállítási költségeket.

Az árak előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak.

A CPS-tagok a tagsági szintnek megfelelő Fast Track átfutási időre jogosultak.

Ezek a szoláltatások a Canon szerviz- és javítási központjaiban érhetők el – kérdés esetén írj e-mailt a cps.services@canon.de címre. A hivatalos helyi CPS-szervizpartnerek adott esetben azonos típusú vagy hasonló szolgáltatást ajánlhatnak fel.
Kattints a gombra, majd a javítási eljárást követve találd meg a hozzád legközelebb eső Canon szervizközpontot.

A következő is érdekelhet

Canon Professional Services

A tagok hozzáférést kapnak a CPS elsőbbségi támogatáshoz, mind helyben, mind pedig nagyobb eseményeken; elsőbbségi Fast Track szervizt és – a tagságuk szintjétől függően – ingyenes cserekészüléket és visszaküldést, valamint karbantartási kedvezményeket kapnak. Emellett az exkluzív tagsági ajánlatokat is igénybe vehetik.

Csatlakozás

További információk

Canon Professional Services