Otthoni nyomtatók

Canon PIXMA TS8250 sorozat

Lenyűgöző fényképek 6 tintával, egyszerű csatlakoztathatóság és elegáns kialakítás: a tökéletes „minden az egyben” otthoni nyomtató a család minden igényét kiszolgálja.

Canon Camera
Canon Camera

Bővített csatlakoztatási lehetőségek

Nyomtass, szkennelj és csatlakozz a PIXMA Cloud Link szolgáltatáshoz könnyedén a Canon PRINT alkalmazással. Vagy nyomtass az AirPrint (iOS) vagy a Mopria (Android) segítségével.

Nyomtatás hangvezérléssel

Integráld okosotthonodba a nyomtatót, és kérd meg az Amazon Alexa* alkalmazást színezőlapok és előre kiválasztott sablonok nyomtatására, vagy kérj jelentést a tintaszintről.

Voice activated printing
Unlimited creativity

Határtalan kreativitás

A négyzet alakú fényképek, mágneses fotók és címkék nyomtatása mellett most saját körömdíszeid is megtervezheted egyedi körömmatrica-hordozónk és alkalmazásunk segítségével.

Nyomtasd ki a történeted pillanatok alatt

A nagyszerű és gyors, otthon használható nyomtatási megoldással te magad is el tudod készíteni a nyomatokat. Készíts egy pillanat alatt lenyűgöző, kivételesen részletgazdag fényképeket: a „minden az egyben” otthoni nyomtató ideális választás az egész család számára.
Print your story, in seconds
Canon Camera

Kiváló minőség, alacsony költségek

A legjobb eredmény eredeti Canon tintával és hordozóval érhető el. A választható XL vagy XXL tintapatronokkal csökkentheted költségeidet és többet nyomtathatsz.

Műszaki adatok

 • Notification Imagee

  Nyomtatható körömmatricák

 • Notification Imagee

  6 db, színenként cserélhető patron

 • Notification Imagee

  Wi-Fi-csatlakoztatási lehetőség

 • Notification Imagee

  Szegély nélküli nyomtatás

 • Notification Imagee

  Okostelefonos használatra

 • Notification Imagee

  PIXMA Cloud Link

 • Notification Imagee

  Kétutas papíradagolás

 • Notification Imagee

  Érintőképernyős LCD

Notification Imagee

A doboz tartalma

 • Multifunkciós nyomtató – PIXMA TS8250 sorozat

 • Kezdő tintapatronok

 • Tápkábel

 • Telepítő CD-ROM

 • Kézikönyvek és egyéb dokumentumok

Regisztrálj és használd ki még teljesebben a nyomtatód lehetőségeit!

Gyűjtsd a pontokat, és szerezz jutalmakat az eredeti Canon tinták használatával. Vedd át a tintát a saját küszöbödön, akkor, amikor szükséged van rá...

Print Rewards

A Canon termékek a legjobbat hozzák ki egymásból

A Canon tinták és papír Canon nyomtatóval való használata kivételes, fotólabor-minőségű eredményeket hoz létre minden alkalommal.

Kapcsolódó termékek

 1. Az Amazon, Echo, Echo Plus, Echo Dot, Echo Spot, Echo Show, Amazon Tap, Alexa és minden kapcsolódó logó és védjegy az Amazon.com, Inc. vagy leányvállalatainak védjegye.
  Az Alexa szolgáltatáshoz nyújtott támogatás jelenleg az Amazon Alexa kiegészítő funkciókat tartalmazó áruházában csak angol, francia, német és japán nyelvű támogatás érhető el.
  Az Alexa támogatás jelenleg nem elérhető más nyelveken. Kérjük, ellenőrizd az Amazon Alexa kiegészítő funkciók elérhetők-e az általad használt nyelvhez.
  Az Alexa használatához szükséges egy aktív Smart Assistant-fiók hozzákapcsolása, valamint az ahhoz tartozó alkalmazás engedélyezése, az okoseszköznek és a nyomtatónak aktívan kapcsolódnia kell a Canon Inkjet Cloud Printing Center engedélyével, továbbá szükség van a kompatibilis nyomtató számára elérhető/engedélyezett szükséges művelet(ek)re, készség(ek)re vagy kisalkalmazás(ok)ra.
  A hangparancsok nem jeleníthetők meg szövegként a képernyővel rendelkező Amazon okoseszközökön.