Élethű színek, tökéletes minőségben kinyomtatva

Amit az objektíven keresztül látsz, az kel életre a papíron – a Canon PIXMA PRO-200 új, 8 tintás, festékalapú rendszerében és kivételes minőségű színvisszaadásában soha nem kell csalódnod.

Merész és színes

A Londonban élő ételfotós, Natasha Alipour-Faridani képei igazán ütősek. A szivárványszínekben játszó, mámorító színekkel teli, fénnyel elárasztott fotókról egyértelműen lerí, hogy a kontraszt és a telítettség szerves részét képezi fotózási gyakorlatának. Témától, háttértől, fénybeállítástól függetlenül fontos az a tudat, hogy amit az objektíven keresztül rögzítesz, majd a digitális sötétkamrádban szerkesztesz, az később saját művedként manifesztálódik, amikor kinyomtatod. Vannak nyomtatók, amelyek e téren igencsak cserben hagyják a fotósokat, mivel képtelenek a feltűnő kékek, a gazdag feketék és a kirobbanó pirosak élénkségének pontos visszaadására. De a Canon PIXMA PRO-200 nyomtatának van egy trükk a tarsolyában.

Egy fotós ellenőrzi a PIXMA PRO-200 nyomtatóval készített különféle méretű, élénk színű nyomatokat

A mágikus nyolc

Ennek a nyomtatónak tényleg a szín a legfontosabb. Fantasztikus, 8 tintás, festékalapú rendszere szélesebb színskálát biztosít, ami kiváló minőségű fotókat eredményez, a tónusok és árnyékok gazdag spektrumával. A szürke és világosszürke tintákkal a monokróm nyomtatás is gyerekjáték. Alipour-Faridanit azóta lenyűgözi a Canon PIXMA PRO-200 kiváló színvisszaadása, amióta csak elkezdte használni ezt a készüléket. „Nagyszerű érzés látni azt, hogy hogyan kezeli a munkáimat” – mondja – „és úgy érzem, a segítségével még többet elérhetek, még merészebb hatásokra törekedhetek a színeimmel.”

„A nyolc festéket használó tintarendszer valóban megőrzi a színek élénkségét.”

Egy fotós ellenőrzi a PIXMA PRO-200 nyomtatóval kiváló minőségben, tónusok és árnyékok gazdag spektrumával kinyomtatott fényképeket

Kapcsolódó cikkek

  • PIXMA PRO-200

    Sokoldalú nyomtatás egyszerűen

    Ez a kis, kompakt megoldás hatalmas nyomtatási lehetőségeket kínál, és egy igen egyszerű szoftver tartozik hozzá, így több hely marad az íróasztalon, hogy bátran kiterjeszthesd kreativitásodat, és semmi se korlátozza a fantáziádat.

  • PIXMA PRO-200

    PIXMA PRO-200 – Szegély nélküli nyomtatás nagy méretben

    Élvezd a szegély nélküli fotónyomtatás előnyeit nagy méretben is a Canon PIXMA PRO-200 nyomtatóval. Tudj meg többet az olyan funkciókról, mint a panorámanyomtatás vagy a sokoldalú hordozókezelés.