Professzionális fotónyomtatók

Canon PIXMA PRO-200

Az élénk színű fotónyomtatást, a sokoldalúságot és a használhatóságot előtérbe helyező Canon PIXMA PRO-200 ideális választás a fotózás iránt lelkesedők és a feltörekvő fotósok számára.

Műszaki adatok

 • 8 színű, festékalapú tintarendszer

 • Szegély nélküli A3+ méretű nyomtatás

 • Nagy sebességű nyomtatás

 • Vezeték nélküli és Ethernet-kapcsolat

 • 7,62 cm-es (3 hüvelykes) LCD-kijelző

 • Kompakt, könnyű váz

A színek, ahogy Ön látja őket, tökéletes minőségben kinyomtatva

A Canon PIXMA PRO-200 nyomtatóval könnyedén készíthetők élénk, minőségi nyomatok

Lenyűgöző, kiváló minőségű fotók

A fantasztikus, 8-színű, festékalapú tintarendszernek köszönhetően garantáltan kivételes reprodukcióra, gazdagabb színekre és élénk professzionális nyomatokra számíthatsz minden egyes alkalommal.

Lenyűgöző, kiváló minőségű nyomatok a Canon Pixma Pro-200 nyomtatóval

Válassza az Önnek megfelelő papírt

A sokoldalú hordozókezelés és a testreszabható nyomtatási méretek lehetővé teszik, hogy tovább tökéletesítsd fotóidat a legkülönfélébb papírokon, beleértve a művészi, a szegély nélküli és a panorámanyomtatást is.

Gyors és könnyen kezelhető

A beépített, 7,62 cm-es (3 hüvelykes) LCD-kijelzőn keresztül egyetlen pillantással ellenőrizheted a tintaszinteket, elvégezheted a nyomtató karbantartását, és hozzáférhetsz a nyomtató útmutatóihoz – hogy könnyedén érj el kiváló eredményeket.

Pixma Pro-200 nyomtatóval készült nyomatok különböző papírokon

Minden alkalommal tökéletes nyomtatás

A 3 papíradagolási opciónak és az automatikus papírkiegyenesítési funkciónak köszönhetően búcsút mondhatsz a rossz beigazításnak és a nyomtatási hibáknak, bármilyen papírt használsz is.

Egyetlen zökkenőmentes folyamat

A Canon felhasználóbarát PPL- (Professional Print & Layout) szoftverével könnyedén készíthet és küldhet fotókat népszerű fotós programokból, hogy egy helyen végezhesse az utómunkát a szerkesztéstől a nyomtatásig.

Egy fotós élénk színű nyomatot készít a Pixma Pro-200 nyomtatóval

Kompakt és könnyű

A Canon PIXMA PRO-200 az A3+ papírok kezelésére alkalmas funkciókkal együtt is pehelykönnyű megoldást kínál a nyomtatási igényeidre. Ráadásul kompakt méretű, így könnyen elhelyezhető még egy kis garzonlakásban/studióban is.

A gyorsabb, hatékonyabb nyomtatásért

A remek felvételek egy pillanat alatt készen vannak, ahogy a minőségi nyomatok is. A Canon PIXMA PRO-200 gyors és hatékony, és mindössze 90 másodperc alatt kivételes minőségű A3+ nyomatokat készít1, így több időd marad arra, hogy a következő remek felvételre koncentrálj.

Pixma Pro-200 nyomtatás folyamatban

Chroma Life 100+ tintarendszer

A Canon új, 8 tintás, festékalapú rendszere szélesebb színskálát kínál az élénk színű, kiváló minőségű fotók érdekében. A Canon PIXMA PRO-200 készülék ráadásul mélyebb feketehatást, a pirosak és kékek jobb visszaadását biztosítja. A szürke és világosszürke tinták pedig kivételes monokróm nyomatokat eredményeznek, és felgyorsítják a nyomtatási folyamatot.

Chroma Life 10+ tintarendszer – A Canon új, 8 tintás festékalapú pigmentrendszere

Iratkozz fel most!

Meríts inspirációt, iratkozz fel most!

Ne maradj le a Canon legújabb ajánlatairól – tippek, trükkök, újdonságok és helyi eseményekre szóló meghívók.

Ingyenes Professional Print & Layout (PPL) bővítmény és szoftver

A PPL bővítmény használható különálló szoftverként, vagy a Canon Digital Photo Professional képkezelő szoftvere vagy az Adobe Photoshop és Lightroom szoftverek keretében kínált bővítményként.

Színes nyomatok készítése az ingyenes Professional Print & Layout bővítménnyel és szoftverrel rendelkező PiXMA Pro-200 nyomtatóval
Kép: PIXMA Pro-200 – A doboz tartalma

A doboz tartalma

Minden, amire csak szükséged lehet ahhoz, hogy galériaminőségű A3+ nyomatokat készíts íróasztalod kényelmes közelségéből.

 • PIXMA PRO-200

 • Tápkábel (UK-típus)

 • Tápkábel (páneurópai típus)

 • CD-nyomtató tálca

 • Telepítőszoftvert és felhasználói kézikönyvet tartalmazó CD (kizárólag Windows rendszerekhez használható CD)

 • Felhasználói útmutató (e-kézikönyv)

 • European Warranty System (EWS) jótállási rendszer, A3-as brosúra

 • Orosz garancialevél

 • 8 külön tintapatron

Canon PIXMA PRO-200
Értékelések

Galériaminőségű képek

Fedezd fel a nyomtatóprofilok által közvetlenül támogatott, külső féltől származó művészi papírt, hogy pontos és hű képeket kapj.
További részletek

Canon fotópapír

A fényes, csillogó és matt bevonatoknak köszönhetően könnyedén megtalálhatod a kreatív elképzelésedhez illeszkedő papírt.

 • Photo Paper Pro Platinum (PT-101)

  A professzionális, stúdiófelhasználásra szánt fotópapírral kiemelkedő fényképminőség és fényállóság érhető el. A gazdag színvisszaadású, fényes, nehéz papír tág teret enged a fényképészek kreativitásának.

 • Photo Paper Pro Luster (LU-101)

  A Photo Paper Pro Luster segítségével ragyogó színes és lenyűgöző fekete-fehér fotók nyomtathatók – professzionális, könnyű fotópapír, amellyel a hagyományos fotólabor-minőség már otthon is elérhető.

 • Photo Paper Pro Premium Matte (PM-101)

  Ez a fekete-fehér és színes fényképekhez, valamint művészi alkotásokhoz is ideális, meleg fehér árnyalatú sima papír tökéletes a tükröződés nélküli, gyönyörű nyomatok készítéséhez. 210 g/m2

 • Premium Fine Art Rough (FA-RG1)

  Prémium minőségű, művészi, durva felületű papír a kép mélységének kifejezéséhez és a háromdimenziós hatás megteremtéséhez

 • Kapcsolódó cikkek

 • CIKK

  Hat megoldás, melyek segítségével az új PIXMA PRO-200 jobb minőségű A3+ nyomtatást tesz lehetővé

  Fedezd fel, hogy új csúcstermékünkkel, a PIXMA PRO A3+ nyomtatóval hogyan lehet a digitális képeket 90 másodperc alatt könnyedén élénk színű műalkotásokká alakítani.

 • Kapcsolódó termékek

  A következő is érdekelhet…

 • PIXMA PRO-200

  Sokoldalú nyomtatás egyszerűen

  Ez a kis, kompakt megoldás hatalmas nyomtatási lehetőségeket kínál, és egy igen egyszerű szoftver tartozik hozzá, így több hely marad az íróasztalon, hogy bátran kiterjeszthesd kreativitásodat, és semmi se korlátozza a fantáziádat.

 • PIXMA PRO-200

  Élethű színek, tökéletes minőségben kinyomtatva

  Amit az objektíven keresztül látsz, az kel életre a papíron – a Canon PIXMA PRO-200 új, 8 tintás, festékalapú rendszerében és kivételes minőségű színvisszaadásában soha nem kell csalódnod.

 • PIXMA PRO-200

  PIXMA PRO-200 – Szegély nélküli nyomtatás nagy méretben

  Élvezd a szegély nélküli fotónyomtatás előnyeit nagy méretben is a Canon PIXMA PRO-200 nyomtatóval. Tudj meg többet az olyan funkciókról, mint a panorámanyomtatás vagy a sokoldalú hordozókezelés.

  1. A fényképnyomtatási sebesség az alapértelmezett beállítások mellett érvényes: ISO/JIS-SCID N2 nyomtatása Canon Pro Platinum papírra, A3+ méretben, szegéllyel