Gondolkodj nagyban, nyomtass nagyban

A Canon PIXMA PRO-200 nyomtatóval a méret többé nem lesz akadály. Tapasztald meg az A3+ és a szegély nélküli nyomtatást, amellyel maximálisan kifejezésre juttathatod kreativitásodat.

Egységes élmény a Canonnal

„A Canon a felvételtől a nyomtatásig veled van” – mondja a Londonban élő ételfotós, Natasha Alipour-Faridani. Életteli reklámfotóin ínycsiklandó, pazar ételeket és italokat örökít meg, igazán élethű módon a Canon termékekkel, a fényképezőgéptől a nyomtatón át a papírig. Fotóstúdiójába egy Canon PIXMA PRO-200 nyomtatót választott. A nyomtató sokoldalú hordozókezelésének – mely a fényes és művészi papírokra is kiterjed – és a testreszabható, akár A3+ nyomtatási méreteknek köszönhetően számos olyan lehetőségre támaszkodhat, amelyekkel minden fotós korlátlanul szabadjára engedheti fantáziáját.

Egy fotós ellenőriz egy PIXMA PRO-200 nyomtatóval készült színes nyomatot

Nagy méretű, szegély nélküli nyomatok a falon

A fotósokat – legyen szó kezdőkről vagy profikról – mindig felvillanyozza, ha nyomtatásban láthatják saját munkájukat. Ahogy Alipour-Faridani fogalmaz: „Van abban valami igazán különleges, amikor a nyomatot kézbe foghatod, főleg, ha be is keretezed, és időt szánsz rá, hogy feltedd a falra, hogy alaposan megnézhesd.” A Canon PIXMA PRO-200 nyomtatóval akár A3+ méretben vagy panoráma módban is nyomtathatsz, így teljes mértékben Te döntöd el, hogy hogyan jeleníted meg a fotóidat. Ráadásul a szegély nélküli nyomtatásnak köszönhetően nem kell időt pazarolnod arra, hogy a képeket utólag méretre vágd. A nyomtatóból kivéve azonnal be is keretezheted őket.

„A Canon a felvételtől a nyomtatásig veled van.”

Egy fotós nyomatokat készít és PIXMA PRO-200 nyomtatóval készített szegély nélküli, nagy méretű nyomatok a falon

Kapcsolódó cikkek

  • PIXMA PRO-200

    Sokoldalú nyomtatás egyszerűen

    Ez a kis, kompakt megoldás hatalmas nyomtatási lehetőségeket kínál, és egy igen egyszerű szoftver tartozik hozzá, így több hely marad az íróasztalon, hogy bátran kiterjeszthesd kreativitásodat, és semmi se korlátozza a fantáziádat.

  • PIXMA PRO-200

    Élethű színek, tökéletes minőségben kinyomtatva

    Amit az objektíven keresztül látsz, az kel életre a papíron – a Canon PIXMA PRO-200 új, 8 tintás, festékalapú rendszerében és kivételes minőségű színvisszaadásában soha nem kell csalódnod.