Sokoldalú nyomtatás egyszerűen

Ez a kis, kompakt megoldás hatalmas nyomtatási lehetőségeket kínál, és egy igen egyszerű szoftver tartozik hozzá, így több hely marad az íróasztalon, hogy bátran kiterjeszthesd kreativitásodat, és semmi se korlátozza a fantáziádat.

Válaszd az adott felvételhez illő papírt

Ha A3+ méretben szeretnél nyomtatni, de nem akarod feláldozni a teljes asztalfelületet a technika oltárán, akkor ne keress tovább, a megoldás a Canon PIXMA PRO-200. „Nagyszerűen elfér a stúdiómban az asztalon” – mondja a Londonban élő ételfotós, Natasha Alipour-Faridani – „és amikor magammal kell vinnem egy külső fotózási helyszínre, könnyű és kompakt kivitelének köszönhetően az utaztatása is gyerekjáték.” A sokoldalúság a Canon PIXMA PRO-200 alaptulajdonsága – főleg, ha a papírméretekről van szó. A három papíradagolási opciónak és a mindössze 90 másodperc alatt elkészülő A3+ méretű nyomatoknak köszönhetően szabadon, hatékonyan követheted nagy (vagy kis) álmaidat otthon is. Az automatikus papírkiegyenesítés pedig azt jelenti, hogy örökre búcsút mondhatsz a nyomtatási hibáknak és a rossz beigazításnak.

Egy fotós kiveszi az általa kiválasztott papírra nyomtatott élénk színű nyomatot a PIXMA Pro-200 készülékből

Tehermentesítő technológia

Ha a fotóid kinyomtatásáról van szó, a Canon Professional Print and Layout szoftvere mindenről gondoskodik. A Canon PIXMA PRO-200 nyomtató tartozékaként lehetővé teszi, hogy kiválaszd a projektedhez leginkább megfelelő papírt és méretet, és különféle színprofilokkal kísérletezhess, mielőtt megnyomnád a Nyomtatás gombot. „Nagyon gyors és könnyen kezelhető” – mondja Alipour-Faridani. „Még több mindent tesztelhetek, de abban a tudatban, hogy ez nem fogja lelassítani a szerkesztési folyamatot.” Kísérletezz kedved szerint, és kövesd nyomon a változásokat a 3 hüvelykes LCD-képernyőn, mellyel a tökéletes nyomtatás csupán egy érintésre van.

„Még több mindent tesztelhetek, de abban a tudatban, hogy ez nem fogja lelassítani a szerkesztési folyamatot.”

Egy fotós munkaasztala, ahol éppen fényképeket szerkeszt és nyomtat

Kapcsolódó cikkek

  • PIXMA PRO-200

    Élethű színek, tökéletes minőségben kinyomtatva

    Amit az objektíven keresztül látsz, az kel életre a papíron – a Canon PIXMA PRO-200 új, 8 tintás, festékalapú rendszerében és kivételes minőségű színvisszaadásában soha nem kell csalódnod.

  • PIXMA PRO-200

    PIXMA PRO-200 – Szegély nélküli nyomtatás nagy méretben

    Élvezd a szegély nélküli fotónyomtatás előnyeit nagy méretben is a Canon PIXMA PRO-200 nyomtatóval. Tudj meg többet az olyan funkciókról, mint a panorámanyomtatás vagy a sokoldalú hordozókezelés.