MAXIFY MB5050

Gyors, Wi-Fi-vel rendelkező multifunkciós készülék nagy igényeket támasztó irodai környezetekhez. Jellemzői közé tartozik az automatikus dokumentum adagolás, a kétoldalas nyomtatás, a használati korlátozások és felügyelet, valamint az okostelefonhoz és felhőhöz csatlakoztatás lehetősége.

MB5050

Előnyök

 • Gyors, multifunkciós készülék nagy forgalmú, kisméretű irodákhoz, nyomtatás, másolás, szkennelés és faxolás funkciókkal
 • A Gyors első nyomat funkcióval nem kell várni a dokumentumok nyomtatására, 15 színes és 23 fekete-fehér nyomatra képes percenként
 • Wi-Fi és Ethernet csatlakozás: nyomtatás és beolvasás számítógépekre, okostelefonokra, táblagépekre és felhőalapú szolgáltatásokba
 • Beépített, 50 lapos automatikus dokumentumadagoló és 250 lapos papírkazetta
 • Nyomtasson akár 2500 fekete-fehér és 1500 színes oldalt az egyenként cserélhető XL tintapatronokkal

Termékjellemzők

Ismerje meg jobban a Canon MAXIFY MB5050 készüléket

Multifunkcionalitás kis irodák számára


Legyen produktív és maradjon kapcsolatban ezzel a robusztus multifunkcionális nyomtatóval, melyet kis irodák számára terveztek, 250-1500 oldal közötti, magas havi nyomtatási oldalszámmal. A Wi-Fi és Ethernet csatlakozási lehetőségek mellett a professzionális nyomtatási minőség és az egyszerűbb vezérlési opciók által ez a nyomtató tökéletes munkatárs az irodában.

Gyors dokumentumnyomtatás


Nem kell többé várakoznia üzleti dokumentumai miatt. Az ISO nyomtatási sebességű (23 fekete-fehér vagy 15 színes kép percenként) A4 dokumentumnyomtatás a hasonlóan sebes, 7 másodperc alatt elkészülő első nyomat funkcióval van kombinálva.

Üzleti minőség


A kettősen ellenálló, nagy sűrűségű tinták éles szöveget és élénk színeket biztosítanak. Ezek a pigmenttinták kimagaslóan ellenállóak – tehát nem halványulnak el idővel sem – emellett jelölés- és súrlódásállóak, ami tökéletessé teszi őket a magas minőségű üzleti dokumentumokkal való felhasználáshoz.

Költséghatékony működés


Nyomtasson akár 2500 fekete-fehér és 1500 színes A4-es dokumentumoldalt az egyenként cserélhető XL tintapatronokkal. Az egyenként cserélhető tintapatronok biztosítják a maximális produktivitást és a minimális pazarlást. A 4 színű multipack opció egy teljes cseretintakészletet tartalmaz a még költséghatékonyabb eredmény érdekében.

Hatékonyság, amire lehet számítani


Minden teendő, beleértve a többoldalas beolvasást és másolást, könnyebbé válik a 250 oldalas papírkazettának, a beépített 50 oldalas ADF-nek és a nagyméretű színes érintőképernyőjének köszönhetően. A professzionálisabb felhasználás, illetve a kisebb mértékű papírfelhasználás érdekében az egyszerű kétoldalas nyomtatási opció szintén elérhető.

Csatlakoztathatóság


A MAXIFY Cloud Link szolgáltatása lehetővé teszi a népszerű felhőalapú szolgáltatásokból (pl. Evernote, Dropbox, OneDrive vagy a Google Drive) való nyomtatást közvetlenül a nyomtató kijelzőjéről, vagy a MAXIFY Printing Solutions alkalmazással okostelefonjáról. A beolvasás e-mailbe és felhőbe, az Apple AirPrint és a Google Cloud Print funkciók szintén elérhetők.*

*A felhőbe és az e-mailbe való beolvasás csak az eredeti Canon tintát használó felhasználók számára érhető el.

Díjak

A termék műszaki adatai

Tudjon meg többet a Canon MAXIFY MB5050 nyomtató ​funkcióiról.

Quick 1st Print

Az első nyomat 7 másodpercen belül elkészül

50-sheet ADF

Automatikus többoldalas másolás

Connectivity (Wi-Fi and Ethernet)

Használja és ossza meg vezeték nélkül

250 Sheet Capacity

Hatékony papírkezelés

Scan to Cloud

Dokumentumok feltöltése a felhőbe*

Touch Screen

Könnyen használható 7,5 cm-es érintőképernyő

Scan to USB Memory

Beolvasás USB-memóriaeszközre

Tablet and smartphone ready

Táblagép és okostelefon csatlakoztatására kész

 • MAXIFY MB5050
 • Tápkábel
 • Tartozék tintapatronok
 • Telepítő CD Windows operációs rendszerhez (a Mac illesztőprogramok online érhetők el)
 • Kézikönyvek
 • Fax és telefonvezeték

MAXIFY MB5050 Értékelések