RF 85mm F1.2L USM DS
Blank-Rect Image

Canon RF 85mm F1.2L USM DS

Az objektív kiváló teljesítményt és megbízhatóságot nyújt, valamint egy speciális optikai bevonatot a bokeh-effektus teljesen új dimenziójának kitárásához, így a részleteken túl az alany igazi hangulatát is megörökítheted.

Fotótár

Stílusos élesség – az igazán hatásos portrékért

A speciális L sorozatú portréobjektívvel meghatározhatod kreativitásodat, és finomíthatsz is rajta: rendkívüli élességet, kiváló teljesítményű autofókuszt, legendás kialakítást és új DS bevonatot kínál a tökéletes, selymesen lágy bokeh-hatás eléréséért.

A részletes műszaki leírás megtekintése

Features & Benefits

Remek objektív a következőkhöz...

Great for portraits

Nagyszerű megoldás portrékészítéshez

A 85 mm-es fókusztávolságának köszönhetően az objektív ideális az előnyös portrék készítéséhez – vonzó perspektívával rendelkező, elegáns és részletgazdag eredményt garantál, mindezt torzítás nélkül.

Superb bokeh with stunning optical precision

Látványos bokeh-hatás lenyűgöző optikai pontossággal

A Canon egyedülálló DS bevonata és az F1.2 9 lamellás blendekialakítás tökéletes bokeh-hatást nyújt, így az objektívvel kiválóan készíthetők kreatív képek.

Advanced lens elements and coatings

Fejlett objektívelemek és bevonatok

Az objektív speciális Blue Spectrum Refractive (BR) optikával rendelkezik, amely megszünteti a színhibákat, a kerek aszférikus lencsetag és az ASC bevonat pedig a becsillanás és a szellemképek kiküszöböléséről gondoskodik.

A homályosítás elsimításának előnye

Az RF 85mm F1.2L USM DS egy páratlanul kiemelkedő teljesítményt nyújtó objektív, amely a gyönyörűen egyenletes, fókuszon kívüli háttér-homályosítást szupergyors záridővel ötvözi, így lélegzetelállító portrék készítésére képes.

Éles felvételek stílusosan

Nézz a részletek mögé, és örökítsd meg a témák valódi mélységét egy kivételes teljesítményt és megbízhatóságot garantáló objektívvel. Tudd meg, hogyan működik a DS bevonat nem csak gyenge fényben, tökéletesen egyenletes háttér-homályosítással, amikor a háttér kreatív lehetőségeket rejt.

A DS bevonat működése

A Canon DS (háttér-homályosítás) bevonata lágy és egyedi homályosítási hatást eredményez – az elmosódott képen lévő, eredetileg éles kontúrok lenyűgözően egyenletes módon tovább homályosíthatók. A Canon ezt a hatást ugyanazzal az optikával biztosítja, mint amellyel az RF 85mm F1.2L USM is rendelkezik, valamint az objektíven áthatoló fény mennyiségét szabályozó páramentesítő technológiával.

Fast USM motor and Lens Control Ring

Gyors USM motor és objektívvezérlő gyűrű

Az RF objektívfoglalat gyorsaságának köszönhetően az RF 85mm F1.2L USM gyorsan megtalálja a fókuszt, az objektívvezérlő gyűrűvel pedig tovább szabályozhatod a beállításokat.

Hívd elő magadból a kreatív látásmódot

Az EOS R rendszer az EOS összes előnye mellett saját objektívkínálattal is rendelkezik, továbbá teljes mértékben kompatibilis a meglévő, adapteres EF és EF-S optikákkal, valamint a Speedlite vakuk és tartozékok teljes kínálatával is.

Tekintse meg a videót!

Műszaki adatok

DS bevonat

A háttér-homályosítás kitűnő bokeh-hatást garantál

BR optika

A hibák teljes körű ellenőrzéséhez

Aszférikus és UD-lencsetagok

A kivételesen éles képekért

USM motor

A zökkenőmentes, gyors és csaknem zajtalan működésért

ASC (Air Sphere bevonat)

A becsillanás és a szellemképek megelőzése érdekében

Objektívvezérlő gyűrű

Az ISO, a rekesznyílás és a zár nagyobb fokú szabályozhatóságáért

A részletes műszaki leírás megtekintése

Specifications

A DS objektív első használatát megelőzően

1. Az objektív EOS R vagy EOS RP típusokkal történő használatához kompatibilis készülékszoftver-verzióra van szükség. Töltsd le a legújabb fényképezőgép-készülékszoftvert a Canon weboldaláról, és telepítsd a fényképezőgépedre.

2. Mivel a DS bevonat miatt csökken az objektív perifériájának fényáteresztő képessége, maximális rekesznyílásnál az objektív fényerőssége kb. 1⅓ állással kisebb, mint f/1.2. Ha frissíted a fényképezőgépet a legfrissebb készülékszoftverre, az AE expozícióvezérlése megfelelően megtörténik.

WITB

A doboz tartalma

Minden, amire a tökéletesen kreatív portréfotózáshoz szükséged van

RF 85mm F1.2L USM DS

ET-89 napellenző

E-82II objektívsapka

RF objektívvédő sapka

LP1424 puha tok

Profik kezében…

Tudd meg, hogyan teljesít az RF 85mm F1.2L USM és az RF 85mm F1.2L DS USM a különféle felvételkészítési helyzetekben a Canon profi fotósainak kezében.

Az összes cikk megtekintése

Canon RF 85mm F1.2L USM DS
Értékelések

Telephoto lens range packshots

Teleobjektívek

Egy teleobjektívvel távolról örökíthetsz meg sport- és természeti eseményeket vagy más történéseket anélkül, hogy beleavatkoznál a jelenetbe. Fedezd fel a Canon teleobjektívjeit és kamatoztasd velük a kreativitásod.

További információ

Kapcsolódó termékek