Objektívek EOS R rendszerhez

Canon RF 85mm F1.2L USM DS

Az objektív kiváló teljesítményt és megbízhatóságot nyújt, valamint egy speciális optikai bevonatot a bokeh-effektus teljesen új dimenziójának kitárásához, így a részleteken túl az alany igazi hangulatát is megörökítheted.

Remek objektív a következőkhöz...

Nagyszerű megoldás portrékészítéshez

A 85 mm-es fókusztávolságának köszönhetően az objektív ideális az előnyös portrék készítéséhez – vonzó perspektívával rendelkező, elegáns és részletgazdag eredményt garantál, mindezt torzítás nélkül.

Látványos bokeh-hatás lenyűgöző optikai pontossággal

A Canon egyedülálló DS bevonata és az F1.2 9 lamellás blendekialakítás tökéletes bokeh-hatást nyújt, így az objektívvel kiválóan készíthetők kreatív képek.

Fejlett objektívelemek és bevonatok

Az objektív speciális Blue Spectrum Refractive (BR) optikával rendelkezik, amely megszünteti a színhibákat, a kerek aszférikus lencsetag és az ASC bevonat pedig a becsillanás és a szellemképek kiküszöböléséről gondoskodik.

A homályosítás elsimításának előnye

Az RF 85mm F1.2L USM DS egy páratlanul kiemelkedő teljesítményt nyújtó objektív, amely a gyönyörűen egyenletes, fókuszon kívüli háttér-homályosítást szupergyors záridővel ötvözi, így lélegzetelállító portrék készítésére képes.

Éles felvételek stílusosan

Nézz a részletek mögé, és örökítsd meg a témák valódi mélységét egy kivételes teljesítményt és megbízhatóságot garantáló objektívvel. Tudd meg, hogyan működik a DS bevonat nem csak gyenge fényben, tökéletesen egyenletes háttér-homályosítással, amikor a háttér kreatív lehetőségeket rejt.

A DS bevonat működése

A Canon DS (háttér-homályosítás) bevonata lágy és egyedi homályosítási hatást eredményez – az elmosódott képen lévő, eredetileg éles kontúrok lenyűgözően egyenletes módon tovább homályosíthatók. A Canon ezt a hatást ugyanazzal az optikával biztosítja, mint amellyel az RF 85mm F1.2L USM is rendelkezik, valamint az objektíven áthatoló fény mennyiségét szabályozó páramentesítő technológiával.

Gyors USM motor és objektívvezérlő gyűrű

Az RF objektívfoglalat gyorsaságának köszönhetően az RF 85mm F1.2L USM gyorsan megtalálja a fókuszt, az objektívvezérlő gyűrűvel pedig tovább szabályozhatod a beállításokat.

Hívd elő magadból a kreatív látásmódot

Az EOS rendszer az EOS összes előnye mellett saját objektívkínálattal is rendelkezik, továbbá teljes mértékben kompatibilis a meglévő, EF és EF-S optikákkal, adapter használata mellett is, valamint a Speedlite vakuk és kiegészítők teljes kínálatával egyaránt.

Canon Camera

Műszaki adatok

 • DS bevonat

  A háttér-homályosítás kitűnő bokeh-hatást garantál

 • BR optika

  A hibák teljes körű ellenőrzéséhez

 • Aszférikus és UD-lencsetagok

  A kivételesen éles képekért

 • USM motor

  A zökkenőmentes, gyors és csaknem zajtalan működésért

 • ASC (Air Sphere bevonat)

  A becsillanás és a szellemképek megelőzése érdekében

 • Objektívvezérlő gyűrű

  Az ISO, a rekesznyílás és a zár nagyobb fokú szabályozhatóságáért

Notification Imagee

A DS objektív első használatát megelőzően

1 In order to use this lens with the EOS R or EOS RP, a compatible version of firmware is required. Download the latest camera firmware from the Canon web site and install it on your camera.


2 Since the transmittance of the lens periphery decreases due to the DS coating, brightness of the lens at maximum aperture is about 1⅓ stops darker than f/1.2. By updating the camera to the latest firmware, exposure control in AE will be performed appropriately.

A doboz tartalma

Minden, amire a tökéletesen kreatív portréfotózáshoz szükséged van

 • RF 85mm F1.2L USM DS

 • ET-89 napellenző

 • E-82II objektívsapka

 • RF objektívvédő sapka

 • LP1424 puha tok

Profik kezében…

Tudd meg, hogyan teljesít az RF 85mm F1.2L USM és az RF 85mm F1.2L DS USM a különféle felvételkészítési helyzetekben a Canon profi fotósainak kezében.

Canon RF 85mm F1.2L USM DS
Értékelések

Teleobjektívek

Egy teleobjektívvel távolról örökíthetsz meg sport- és természeti eseményeket vagy más történéseket anélkül, hogy beleavatkoznál a jelenetbe. Fedezd fel a Canon teleobjektívjeit és kamatoztasd velük a kreativitásod.
További információ

Kapcsolódó termékek