Objektívek EOS R rendszerhez

Canon RF 85mm F1.2L USM DS

Az objektív kiváló teljesítményt és megbízhatóságot nyújt, valamint egy speciális optikai bevonatot a bokeh-effektus teljesen új dimenziójának kitárásához, így a részleteken túl az alany igazi hangulatát is megörökítheted.

Remek objektív a következőkhöz...

 • Portrék

  A kivételes optikai tervezésnek, a speciális objektívbevonatoknak és az RF bajonett-technológiának köszönhető lágy fókuszhatás és kivételes élesség segítségével a képeket újabb részletekkel és dimenziókkal töltheted meg.

 • Utcai fotózás

  A nagy teljesítményű USM motor segítségével, amely biztosítja, hogy az objektív folyamatosan a témára fókuszáljon, az utcán is megőrizheted diszkréciódat és az irányítást, így egyetlen pillanatról sem kell lemaradnod.

 • Gyenge megvilágítás

  A minden részletet a kép teljes szélességében lenyűgöző élességgel megörökítő gyors és széles, f/1,2-es maximális rekesznyílásnak köszönhetően naplemente után is sokáig készíthetsz felvételeket.

Nagyszerű megoldás portrékészítéshez

A 85 mm-es fókusztávolságának köszönhetően az objektív ideális az előnyös portrék készítéséhez – vonzó perspektívával rendelkező, elegáns és részletgazdag eredményt garantál, mindezt torzítás nélkül.

Látványos bokeh-hatás lenyűgöző optikai pontossággal

A Canon egyedülálló DS bevonata és az F1.2 9 lamellás blendekialakítás tökéletes bokeh-hatást nyújt, így az objektívvel kiválóan készíthetők kreatív képek.

Fejlett objektívelemek és bevonatok

Az objektív speciális Blue Spectrum Refractive (BR) optikával rendelkezik, amely megszünteti a színhibákat, a kerek aszférikus lencsetag és az ASC bevonat pedig a becsillanás és a szellemképek kiküszöböléséről gondoskodik.

A homályosítás elsimításának előnye

Az RF 85mm F1.2L USM DS egy páratlanul kiemelkedő teljesítményt nyújtó objektív, amely a gyönyörűen egyenletes, fókuszon kívüli háttér-homályosítást szupergyors záridővel ötvözi, így lélegzetelállító portrék készítésére képes.

 • Az RF 85mm F1.2L USM objektívvel készítve

  A 85 mm-es fókusztávolság ideális választás portrék készítéséhez, széles maximális rekesznyílással pedig könnyedén elmosott hátterű kiemeléseket érhetsz el, amelyek élesen körbehatárolt fénylemeznek tűnnek.

 • Az RF 85mm F1.2L DS USM objektívvel készítve

  A DS hatásának előnye elsősorban a szélesebb rekesznyílásoknál figyelhető meg, és ez a rekesz rögzítésével csökken. Az elmosott hátterű kiemelések lágy fénylemezeknek mutatkoznak, és a DS objektív jellemzőjeként azonnal felismerhetők.

Éles felvételek stílusosan

Nézz a részletek mögé, és örökítsd meg a témák valódi mélységét egy kivételes teljesítményt és megbízhatóságot garantáló objektívvel. Tudd meg, hogyan működik a DS bevonat nem csak gyenge fényben, tökéletesen egyenletes háttér-homályosítással, amikor a háttér kreatív lehetőségeket rejt.

 • Az RF 85mm F1.2L USM objektívvel készítve

  A normál RF 85mm objektívvel az elmosott csúcsfények továbbra is bizonyos fokú részletességgel láthatók, ami a visszafogott portrék esetében nem feltétlenül kívánatos.

 • Az RF 85mm F1.2L USM DS objektívvel készítve

  A DS bevonat és annak DS hatása az objektív két lencsetagján, különböző területeken van elhelyezve, ezáltal sokkal lágyabb és egyenletesebb homályosítást hoz létre. Ez különösen jól látható itt a téma mögött látható fákon átszűrődő fénypontoknál.

A DS bevonat működése

A Canon DS (háttér-homályosítás) bevonata lágy és egyedi homályosítási hatást eredményez – az elmosódott képen lévő, eredetileg éles kontúrok lenyűgözően egyenletes módon tovább homályosíthatók. A Canon ezt a hatást ugyanazzal az optikával biztosítja, mint amellyel az RF 85mm F1.2L USM is rendelkezik, valamint az objektíven áthatoló fény mennyiségét szabályozó páramentesítő technológiával.

 • RF 85mm F1.2L USM

  A gyors, F1,2-es rekeszértékkel rendelkező objektív kevés fény esetén is hihetetlen élességet, a kellemes háttér-homályosításnak és a mindig kiváló minőségnek köszönhetően pedig kreatív önkifejezési eszközt is biztosít.

 • RF 85mm F1.2L DS USM

  A DS bevonat és annak DS hatása az objektív két elemén, különböző területeken vannak elhelyezve, ezáltal lágy és egyenletes homályosítást hoznak létre. A bevonat azonban csökkenti a fényátvitelt, ennek következtében pedig T2,2 értékű T-fokozatot eredményez.

Gyors USM motor és objektívvezérlő gyűrű

Az RF objektívfoglalat gyorsaságának köszönhetően az RF 85mm F1.2L USM gyorsan megtalálja a fókuszt, az objektívvezérlő gyűrűvel pedig tovább szabályozhatod a beállításokat.

Hívd elő magadból a kreatív látásmódot

Az EOS rendszer az EOS összes előnye mellett saját objektívkínálattal is rendelkezik, továbbá teljes mértékben kompatibilis a meglévő, EF és EF-S optikákkal, adapter használata mellett is, valamint a Speedlite vakuk és kiegészítők teljes kínálatával egyaránt.

Műszaki adatok

 • DS bevonat

  A háttér-homályosítás kitűnő bokeh-hatást garantál

 • BR optika

  A hibák teljes körű ellenőrzéséhez

 • Aszférikus és UD-lencsetagok

  A kivételesen éles képekért

 • USM motor

  A zökkenőmentes, gyors és csaknem zajtalan működésért

 • ASC (Air Sphere bevonat)

  A becsillanás és a szellemképek megelőzése érdekében

 • Objektívvezérlő gyűrű

  Az ISO, a rekesznyílás és a zár nagyobb fokú szabályozhatóságáért

A DS objektív első használatát megelőzően

1 In order to use this lens with the EOS R or EOS RP, a compatible version of firmware is required. Download the latest camera firmware from the Canon web site and install it on your camera.


2 Since the transmittance of the lens periphery decreases due to the DS coating, brightness of the lens at maximum aperture is about 1⅓ stops darker than f/1.2. By updating the camera to the latest firmware, exposure control in AE will be performed appropriately.

A doboz tartalma

Minden, amire a tökéletesen kreatív portréfotózáshoz szükséged van

 • RF 85mm F1.2L USM DS

 • ET-89 napellenző

 • E-82II objektívsapka

 • RF objektívvédő sapka

 • LP1424 puha tok

Egy kéz egy Canon EOS R fényképezőgépet és egy Canon RF 24-105mm F4-7.1 IS STM objektívet tart.

Segíthetünk következő objektíved kiválasztásában?

Objektívválasztónk a teljes termékválasztékot magában foglalja, és segít megtalálni a neked és EOS fényképezőgépednek leginkább megfelelő objektívet.

Profik kezében…

Tudd meg, hogyan teljesít az RF 85mm F1.2L USM és az RF 85mm F1.2L DS USM a különféle felvételkészítési helyzetekben a Canon profi fotósainak kezében.

Canon RF 85mm F1.2L USM DS
Értékelések

Teleobjektívek

Egy teleobjektívvel távolról örökíthetsz meg sport- és természeti eseményeket vagy más történéseket anélkül, hogy beleavatkoznál a jelenetbe. Fedezd fel a Canon teleobjektívjeit és kamatoztasd velük a kreativitásod.
További információ

Kapcsolódó termékek