Canon EF-S 60mm f/2.8 Macro USM

EF-S 60mm f/2.8 Macro USM

Az EF-S sorozatban EF-S 60 mm f/2,8 Macro USM az első igazi makroobjektív. Ez a dinamikus, kisméretű, gyors fókuszálású objektív az emberi szem képességein túlmutató, megdöbbentően részletgazdag képet nyújt.

Előnyök

  • Kb. 96 mm-es fókusztávolság (35 mm-es formátumra)
  • Kompakt és könnyű
  • Képszéltől képszélig nagy felbontás, nagy kontraszt és kitűnő képminőség
  • A csaknem zajtalan USM segítségével gyors autofókusz
  • Állandó lehetőség a kézi fókuszálásra
  • Super Spectra bevonat

Termékjellemzők

Ismerd meg jobban a következőt: Canon EF-S 60mm f/2.8 Macro USM

Közelről


Az EF-S 60 mm f/2,8 Macro USM életnagyságú képeket tud a képérzékelőre fókuszálni, ezáltal az EF-S objektívsorozatban valódi makrofotózási teljesítményt biztosít. 35 mm-es formátumra számolt körülbelül 96 mm-es effektív fókusztávolságával lélegzetelállító közelképeket készít. A 20 cm-es minimális fókusztávolságnak köszönhetően nagyon közel kerülhet a témához, a lehető legnagyobb részletességgel jelenítve meg az egész képet kitöltő témát.

A világ kicsiben


Az EF-S 60 mm f/2,8 Macro USM harmonikusan együttműködik az EF-S foglalatú EOS fényképezőgépekkel és lehetőséget teremt egy izgalmas, új fényképészeti dimenzió felderítésére. A természetfotósokat lenyűgözi az apró teremtmények részletgazdag szépségét megörökítő képesség. A képérzékelőn magával a tárggyal egyező méretű képet rögzít, ezzel a képességével közönségét egy varázslatos miniatűr világ belsejébe kalauzolhatja.

Elmosódott háttér


A portréfényképészek élvezni fogják a gyönyörűen elmosódott hátteret adó nagy rekesznyílást és kis mélységélességet, amivel a téma drámai hatással kiemelhető.

Utazz könnyedén


Az EF-S 60 mm f/2,8 Macro USM lenyűgöző sokoldalúságot nyújt a felszerelés tömegének komolyabb növelése nélkül. A majdnem zajtalan ultrahangos motor (USM) az állandó kézi fókuszálás lehetősége mellett szupergyors autofókuszt ad.

Felbontás és minőség


A több mint 60 éves optikai tervezési gyakorlat igényes, nagy precizitású képeket adó objektívben testesült meg. A Canon objektívgyártási technológiái a teljes képmezőn minden fókusztávolságnál nagy felbontású, kontrasztos, nagy fényerejű, kiegyenlített színvisszaadású objektívben testesültek meg.

Digitális technikához készült


A kifejezetten a digitális fényképezéshez tervezett objektív speciális alakú lencsetagokkal rendelkezik, és a Super Spectra bevonat elnyomja a szellemképet és a becsillanást, amit a fényképezőgép érzékelőjéről visszaverődő fény okoz. Az opcionális, különleges napellenző tovább csökkenti a becsillanás kockázatát.

A termék műszaki adatai

Tudj meg még többet a Canon EF-S 60mm f/2.8 Macro USM funkcióiról és képességeiről.

Related Products