Canon EF 180mm f/3.5L Macro USM

EF 180mm f/3.5L Macro USM

Telefotó képességeinek köszönhetően az objektív használatával életnagyságú közelképek készíthetők nagyobb távolságról is, anélkül, hogy ez zavaró hatással lenne a témára. Tökéletes választás a vadvilág fotózásához.

Előnyök

  • Canon L-sorozatú, nagy teljesítményű makró
  • Telefotó fókusztávolság
  • Életnagyságú képvisszaadás (1:1)
  • 3 UD lencsetag
  • 2 állásó távolságkorlátozás
  • Gyűrűs típusú USM AF-motor
  • Tartozék állványgyűrű

Termékjellemzők

Ismerd meg jobban a következőt: Canon EF 180mm f/3.5L Macro USM

Makró teleobjektív


Az EF 180 mm f/3,5L Macro USM 1,0-szeres nagyítást biztosító makró teleobjektív. Nagyobb távolságról készíthetők életnagyságú közelképek, kisebb eséllyel zavarva meg a témát (például rovarok, stb.). A belső elmozdulásos fókuszrendszer minimálisra csökkenti a lencsehibák fókusztávolság változtatás közbeni ingadozását. Az objektív ennek köszönhetően 1,0-szeres nagyítástól a végtelenig borotvaéles képet biztosít.

L sorozatú minőség


A Canon csúcsminőségű precíziós műszaki megoldásai és a kiváló optikai minőség megtestesülése. Az L sorozat a Canon professzionális objektívkínálatának zászlóshajója, amely ötvözi a kiemelkedő képminőséget és teljesítményt a por és nedvesség bejutását gátló, időjárásálló kivitellel.

Gyűrűs USM-autofókusz manuális felülbírálattal


A Canon gyűrűs USM autofókuszrendszere rendkívül magas frekvenciájú rezgést alkalmaz, amelynek eredménye a gyors, pontos és gyakorlatilag zajtalan működés. A folyamatos manuális fókuszfelülbírálat funkció egy nagy, az autofókuszálás során nem mozgó gyűrű segítségével lehetővé teszi a fotósok számára az élesség gyors finomhangolását.

Super Spectra bevonat


A Super Spectra bevonat az objektív belső lencséiről és a képérzékelőről visszaverődő külsőfény elnyelésével hozzájárul a pontos színegyensúlyhoz és a nagy kontraszthoz, valamint a becsillanás és a szellemképhatás csökkentéséhez.

Tartozékok


Az objektív tartozéka egy napellenző és egy puha hordtok.

A termék műszaki adatai

Tudj meg még többet a Canon EF 180mm f/3.5L Macro USM funkcióiról és képességeiről.

Related Products

Nagy látószögű objektívek

Szélesíts a látómeződön és komponálj többet a képeidre nagy látószögű objektívjeink segítségével.