alt text goes here

ÉLD MEG A TÖRTÉNETED
NYOMTASD KI A TÖRTÉNETED

Az igazán fontos pillanatok fotólabor-minőségű képek formájában való megőrzése nem lehetne ennél egyszerűbb. Küldj képeket egyenesen az okostelefonodról Wi-Fi-képes nyomtatódra másodpercek alatt.

A történetek a Canonnal csak jobbak lesznek

A Canon tintából, papírból és nyomtatóból álló tökéletes hármasfogat használata az élményeidhez méltó minőségű fényképeket garantál.

Stories are made better together

A történetek nem fognak megfakulni a Canon tintával

Az eredeti Canon tintaformulák kopásállók, fényes, élénk színeket hoznak létre, melyeknek köszönhetően a történeteid tovább élnek.

PIXMA tinta

 Stories won't fade

Bízd a történeteidet a tökéletes papírra

A fényes, félfényes és matt bevonattal kapható Canon fotópapír minden alkalommal azonnal száradó, fotólabor-minőségű nyomatokat biztosít a számodra. További információkért látogass el a papírokat ismertető oldalunkra.

PIXMA nyomathordozók

Commit your stories

Még sosem volt ennyire egyszerű a történetek nyomtatása

Másodpercek alatt fotólabor-minőségű képeket nyomtathatsz okostelefonról, laptopról vagy Wi-Fi funkcióval rendelkező fényképezőgépről.

Printing your stories
Pixma Range

A PIXMA termékcsalád

A stílusos, kompakt és egyszerűen használható PIXMA otthoni fotónyomtatók minden történetből lenyűgöző nyomatokat készítenek.

A TERMÉKCSALÁD MEGTEKINTÉSE

A Canon termékek a legjobbat hozzák ki egymásból

A Canon tinták és papír Canon nyomtatóval való használata kivételes, fotólabor-minőségű eredményeket hoz létre minden alkalommal.