Canon Macro Twin Lite MT-24EX

Macro Twin Lite MT-24EX

Vegye kezébe makrófotóinak megvilágítását az MT-24EX Macro Twin Lite segítségével. A makróspecialistáknak tervezett vaku sokoldalú a fény irányának és erejének tekintetében is.

Előnyök

  • E-TTL II vaku-fénymérés
  • 24-es kulcsszám
  • Vezeték nélküli fővakuként működik
  • Két vakufej, melyek együtt és külön-külön is kisüthetőek
  • Modellvillanófény lehetőség
  • Makroobjektívek elé szerelhető, vagy a két fej külön-külön is elhelyezhető

Termékjellemzők

Ismerd meg jobban a következőt: Canon Macro Twin Lite MT-24EX

Automata vakufénymérés


Az összes EOS digitális SLR fényképezőgéppel kompatibilis MT-24EX Macro Twin Lite teljesen automata E-TTL II vaku fénymérést biztosít, mely minden helyzetben pontos vakuexpozíciót tesz lehetővé. Mindkét vakufej 12-es kulcsszámú, együttesen 24-es kulcsszámnak megfelelő hatásfokot eredményeznek. Ez elegendő vakuerőt eredményez még jelentős nagyítás esetén is.

Arányvezérlés


A vakufejek vezérelhetők együtt és egymástól függetlenül is, teret engedve a kreativitásnak. A két vakufej közti arányvezérlés hat fokozatú skálán állítható, melynek segítségével komplex fényhatások teremthetőek.
Kerek bajonettzár* teszi lehetővé, hogy az ikervaku objektív körüli forgatásával a fény alulról, felülről, vagy bármely oldalról érkezzen. Vegye le a két vakufejet a rögzítőgyűrűről és helyezze fel őket külön, ezzel növelve a fény irányíthatóságát és a összetettségét.

Vezeték nélküli fővaku


A vezeték nélküli fővaku használható a távoli EX-sorozatú Speedlite egységek kezeléséhez. Egy harmadik, egy vagy több segéd Speedlite vakut tartalmazó fényforrás csoport irányítása segítségével hatékonyabban megvilágíthatóak a téma egyéb területei is, mint például a háttér.

Fókuszfények


Jelentős mértékű nagyítás használata megnehezítheti a fókuszálást. Mindkét fejen fókuszfény biztosít témamegvilágítást a manuális fókuszálás megkönnyítéséhez.
Két különböző modellvillanófény-beállítás teszi lehetővé, hogy stroboszkóp elővakuzást végezzen a mélységélesség-előnézet gombbal. Az alapbeállítás olyan erővel süti ki a két csövet, hogy lehetővé tegye annak megállapítását, hogy hová fognak majd esni az árnyékok.

Áramellátás


A 4 db AA elemmel, vagy CP-E4-hez hasonló külső akkumulátorral működő MT-24EX típus könnyű és hordozható. Az AA elemek gyors újratöltést biztosítanak, így nem kell várakozni két exponálás között.

Egyedi funkciók


A kilenc egyedi funkciónak köszönhetően az MR-14EX egyéni igényekhez illeszthető.

* Az EF 180 mm f/3,5L Macro USM lencséhez 72C Macro Lite adapter szükséges valamint az EF 100 mm f/2,8L Macro IS USM objektívhez a 67C Macro Lite adapter szükséges.

A termék műszaki adatai

Tudj meg még többet a Canon Macro Twin Lite MT-24EX funkcióiról és képességeiről.