Canon Speedlite 430EX II

Speedlite 430EX II

A Speedlite 430EX II erős és sokoldalú vaku, mely 43-as kulcsszámmal, vezeték nélküli vakuzási lehetőséggel, kilenc egyedi funkcióval és 24–105 mm-es zoommal bővíti fényképezési lehetőségeit.

Előnyök

  • E-TTL II vaku-fénymérés
  • 43-as kulcsszám*
  • Vezeték nélküli segédvakuzás
  • 24–105 mm-es zoom fej, 14 mm-es diffúzorral
  • Gyors és halk újratöltés
  • Fémből készült vakupapucs
  • 180 fokos forgó fej
  • AF-segédfény

Termékjellemzők

Ismerd meg jobban a következőt: Canon Speedlite 430EX II

E-TTL II vaku-fénymérés


A hordozható és kompakt Speedlite 430EX II hatékonyságát növeli a 43-as kulcsszám, melynek köszönhetően használható szórt fénnyel és teleobjektívvel történő vakuzáshoz is. Az E-TTL II vakufénymérés kompatibilis fényképezőgépekkel használva pontos vakuexpozíciót biztosít minden helyzetben, még falról vagy plafonról visszaverődő szórt fény esetén is.
A pontosabb szabályozás érdekében a vaku állítható manuálisan is, 1/3-os lépésekben 1/1-től 1/64-ig.

24–105 mm-es automata zoom fej


Kompatibilis EOS digitális géppel használva a Speedlite 430EX II automatikusan felismeri a fényképezőgép szenzorméretét, és a vaku optimális területi lefedettségre áll be. Így csökken a feleslegesen kibocsátott fény mennyisége és növekszik az akkumulátor élettartama és csökken az újratöltési idő.
A 24–105 mm-es automata zoom fej és a 14 mm széles diffúzor panel számos különböző szituációban biztosít vakulefedettséget.
A forgatható és billenthető fej segítségével a szórt fényű vakuzás lágyabb megvilágítást tesz lehetővé a gépre szerelt, egyvakus fényképezés esetén.

Vezeték nélküli segédvakuzás


A Speedlite 430EX II használható központi vakuegység által vezérelt vezeték nélküli segédvakuként. A kis méret és a nagy leadott teljesítmény révén ideális segédvaku lehet egy több vakuval felszerelt hordozható stúdióhoz.

Áramellátás


A 4 db AA elemmel működő Speedlite 430EX II könnyű, hordozható és kompakt, így mindig magunknál tarthatjuk. Az újratöltés körülbelül 20%-kal gyorsabb, mint az előző modellnél, és majdnem hangtalan, hogy ne ijessze el a félénk, vadon élő állatokat.

Tartósság


Fémből készült vakupapucs és gyorskioldó kar teszi könnyen használhatóvá és biztonságossá a fényképezőgép és a Speedlite közti kapcsolatot.

Vakuvezérlés


Kompatibilis fényképezőgépre helyezve a vakuvezérlés minden beállítása, beleértve a vakuteljesítmény beállítást, és mind a kilenc egyedi beállítást is, kezelhető a fényképezőgép menüjéből**.

AF-segédfény


A Speedlite 430EX II 1-9 AF pontos lefedettséggel infravörös fókuszfényt kibocsájtva kontrasztot létesít, amire a lencse fókuszálhat gyenge fényviszonyok között is.

* méterben, 105 mm-es beállításnál, ISO 100
** csak kompatibilis EOS fényképezőgépekkel

A termék műszaki adatai

Tudj meg még többet a Canon Speedlite 430EX II funkcióiról és képességeiről.