Canon Speedlite 270EX II

Speedlite 270EX II

Fedezze fel a kreatív megvilágítási lehetőségeket a Canon Speedlite 270EX II kompakt, a fényképezőgéptől külön és a vakupapucsban egyaránt könnyen használható vakuval.

Előnyök

  • Könnyű, kompakt kivitel
  • 27-es kulcsszám (m, ISO100)
  • Dönthető vakufej
  • Vezeték nélküli segédvaku külső vakuhoz
  • Indítsa az EOS fényképezőgépet távoli kioldógombbal
  • Változtatható lefedettség
  • Gyors, problémamentes újrafelhasználás

Termékjellemzők

Ismerd meg jobban a következőt: Canon Speedlite 270EX II

Könnyű, kompakt kivitel


A Canon Speedlite 270EX II vaku mindössze 155 g súlyának (elemek nélkül) és kompakt kialakításának köszönhetően még a legkisebb fotóstáskában is vidáman elfér.

Nagy kimenő teljesítmény


Apró mérete ellenére a Speedlite 270EX II hatalmas teljesítménnyel rendelkezik: 27-es kulcsszáma (m, ISO100) révén kiválóan használható nagy hatótávolságú vakuzáshoz. Az E-TTL II vakufénymérés kompatibilis fényképezőgépekkel használva pontos vakuexpozíciót biztosít minden helyzetben, még falról vagy plafonról visszaverődő szórt fény esetén is.

Dönthető vakufej


A dönthető fejjel a Speedlite 270EX II vaku mennyezetről visszaverődő fénye puha, árnyékmentes megvilágítást biztosít.

Egyszerűen kezelhető külső vaku


A Speedlite 270EX II kompatibilis fényképezőgépről vagy Speedlite vakuról távolról vezérelhető, továbbá a fényképezőgéptől külön és a vakupapucsban egyaránt könnyen használható, így számtalan kreatív megvilágítási lehetőséget tesz lehetővé.

Távoli fényképezés


A távoli kioldógombbal a megvilágítás beállítása közben a fényképezőgéptől akár 5 méter távolságból is exponálhat, így gyorsan és könnyedén kísérletezhet a különféle megvilágítási helyzetekkel.

Zoomfej


A Speedlite 270EX II vaku megvilágítási tartománya a zoomfej 28 vagy 50 mm-es állásba kapcsolásával az objektív látószögéhez igazítható.

Gyors, zajtalan újratöltés


A Speedlite 270EX II vaku áramellátását két darab AA/LR6 elem biztosítja, melyek révén a teljes kisütést követően mindössze 3,9 másodperc alatt hangtalanul feltöltődik.

A termék műszaki adatai

Tudj meg még többet a Canon Speedlite 270EX II funkcióiról és képességeiről.