Sales & Consulting

Értékesítés és tanácsadás

Nagyszerű szolgáltatásokkal és megoldásokkal segítjük elő ügyfeleink vállalkozásainak növekedését.

Böngésszen álláslehetőségeink között

Mit is csinálunk?

Érdekli a képalkotás? Szívesen segítene az ügyfeleknek vállalkozásuk különlegessé tételében? A Canonnál egy olyan csapat tagja lehet, amely nemzetközileg elismert szolgáltatásokat és megoldásokat kínál. Legyen szó a közvetlen vagy közvetett ügyfelek számlavezetéséről vagy értékesítési tanácsadói szerepről, Ön úgy építheti karrierjét, hogy közben segít az ügyfeleknek vállalkozásuk magasabb szintre emelésében.

We make businesses exceptional

Rendkívüli vállalkozásokat varázsolunk

Innovatív termékek és megoldások

Videó megtekintése

Ismerje meg munkatársainkat

Ismerje meg a csodálatos elmék nem mindennapi történeteit.

Senior Account Manager - Matthew

Ügyfélkapcsolati vezető – Matthew

„Mindannyiunknak megvan a saját szakterülete, azonban összeköt minket a közös cél […] Jutalom gyanánt pedig többek között elutazhattunk Barcelonába, Dubaiba és kedvenc helyemre, Rióba – ráadásul végig azt csináltam, amit szeretek.”

Videó megtekintése

Account Manager - Steve

Ügyfélkapcsolati menedzser – Steve

„Büszke vagyok arra, hogy ügyfeleink különböző problémáival kapcsolatban tudok segítséget nyújtani, legyen szó képekről, kommunikációról vagy dokumentumkezelésről.”

Videó megtekintése

Dolgozzon velünk

Olyan lelkes munkatársakat keresünk, akik jó kapcsolattartó képességekkel rendelkeznek, vágynak a sikerre és nyitottak az újra. Az értékesítési és tanácsadási csapat tagjaként abban segítheti az ügyfeleket, hogy innovatív szolgáltatásainknak és megoldásainknak köszönhetően fejlődjön a vállalkozásuk – mi pedig egy magasabb szintre emeljük értékesítési karrierjét.

Search our jobs

Böngésszen értékesítési és tanácsadási állásaink között

Találja meg a helyét


Ismerje meg feladatainkat