PowerShot_G16

Kivételes karrier a Canonnál.

Tudjuk, hogy új munkahelyre való jelentkezés olyan, mint ugrás az ismeretlenbe. Ezért igyekeztünk leegyszerűsíteni a toborzási folyamatot, hogy a lehető legkevesebb gonddal járjon.

Search_01

Keresés

Böngéssz weboldalunkon, és találd meg a Számodra ideális munkakört.


Böngésszen álláslehetőségeink között

icon
Apply_02

Jelentkezés

Küldd el érdeklődésed, és 24 órán belül emailben megerősítjük, hogy jelentkezésed beérkezett a rendszerünkbe.

Jelentkezés

icon
Interviews_03

Interjúk

Tájékoztatni fogunk, amennyiben a szakmai profilod megfelel a keresett pozíciónk által támasztott elvárásoknak. Amennyiben interjúra hívunk, részletesen tájékoztatni fogunk az interjúzási folyamat lépéseiről és résztvevőiről.

icon
Feedback_04

Visszajelzés

Az utolsó interjút követően igyekszünk mielőbb visszajelezni (és remélhetőleg egy szóbeli ajánlatot is tenni).

icon
Offer_05

Ajánlat

Amennyiben írásbeli ajánlatunk elfogadásra kerül, a kezdéssel és a felvételi folyamat elindításával kapcsolatosan 48 órán belül jelentkezünk.

icon
Onboarding_06

Köszöntő

Kapcsolatban szeretnénk maradni a kezdés napjáig. Kérdés esetén elérhetőek vagyunk, és mindent megteszünk azért, hogy problémamentes élményben legyen részed. Nagyon örülünk annak, hogy csatlakoztál a csapatunkhoz!

icon
Jelentkezés és interjútippek

Jelentkezés és interjútippek

GYIK

Kérdés Mi történik a jelentkezésemmel?

A. Jelentkezése beérkezését követően e-mailes értesítőt kap. Toborzóink felveszik majd Önnel a kapcsolatot a folyamat fontosabb szakaszaiban, interjúkat szerveznek, és értesítik Önt a fejleményekről. Ha szeretne többet megtudni, vegye fel a kapcsolatot Canon toborzójával.

Kérdés Van-e vízum- vagy költözési támogatás?

A. Nincs. Igyekszünk belülről építkezni, vagy helyiek közül toborozni, ha lehetséges. Ellenőrizze, hogy rendelkezik-e megfelelő vízummal vagy engedélyekkel, illetve jogosult-e az adott országban történő munkavégzésre, hiszen ezeket igazolnia kell majd toborzóinknak.

Kérdés Hogyan értesülhetek a jövőbeni Canon lehetőségekről?

A. Iratkozzon fel itt, mi pedig tájékoztatjuk Önt a jövőbeni Canon lehetőségekről az EMEA országokban.

Kérdés Hol találok nemzetközi Canon állásokat az EMEA országokon kívül?

A. Ezen az oldalon azok számára biztosítunk információt és karrierlehetőségeket, akik Európában, a Közel-Keleten és Afrikában élnek. További – EMEA országokon kívüli – karrier-, termék- és ügyfélszolgálati információkért látogasson el országa/régiója hivatalos Canon weboldalára, amely itt található.

Kérdés Hol találok információkat a fizetésről és a juttatásokról?

A. A Canon juttatási rendszere megfelel az EMEA országok helyi piacainak. Az ön országos HR kapcsolattartói elmagyaráznak majd mindent a jelentkezési folyamat során.

fullbleed

Böngésszen álláslehetőségeink között

Találja meg a helyét


Ismerje meg feladatainkat