PowerShot_G16

Kivételes karrier a Canonnál.

Tudjuk, hogy a munkára való jelentkezés egy nagy ugrás az ismeretlenbe, éppen ezért leegyszerűsítettük a toborzási folyamatot, hogy a lehető legkevesebb gonddal járjon. Csak pár lépés választja el Önt egy kivételes lehetőségekkel teli világtól… Ezen az infografikán megtekintheti, hogyan működik a jelentkezési folyamat.

Search_01

Keresés

Böngésszen weboldalunkon, és találja meg az Önnek ideális feladatkört.


Böngésszen álláslehetőségeink között

icon
Apply_02

Jelentkezés

Adja le jelentkezését, és 24 órán belül elfogadjuk.

Jelentkezés

icon
Interviews_03

Interjúk

Tájékoztatni fogjuk Önt jelentkezése státuszáról. Ha interjúra hívjuk, akkor csak egy legfeljebb két körös kiválasztási folyamaton kell részt vennie, amely általában egy prezentációból és egy műszaki tesztből áll.

icon
Feedback_04

Visszajelzés

Általában 48 órával az utolsó interjú után kap tőlünk visszajelzést (és remélhetőleg egy szóbeli ajánlatot).

icon
Offer_05

Ajánlat

3–5 napon belül megkapja e-mailben vagy postán az írásbeli ajánlatot, az üdvözlő csomagot és a kezdéssel kapcsolatos részleteket.

icon
Onboarding_06

Köszöntő

Kapcsolatban szeretnénk maradni Önnel addig, amíg a kezdésre vár. Kérdés esetén vegye fel velünk a kapcsolatot, mi pedig mindent megteszünk azért, hogy problémamentes élményben legyen része. Nagyon örülünk annak, hogy csatlakozott hozzánk.

icon
Jelentkezés és interjútippek

Jelentkezés és interjútippek

GYIK

Kérdés Mi történik a jelentkezésemmel?

A. Jelentkezése beérkezését követően e-mailes értesítőt kap. Toborzóink felveszik majd Önnel a kapcsolatot a folyamat fontosabb szakaszaiban, interjúkat szerveznek, és értesítik Önt a fejleményekről. Ha szeretne többet megtudni, vegye fel a kapcsolatot Canon toborzójával.

Kérdés Van-e vízum- vagy költözési támogatás?

A. Nincs. Igyekszünk belülről építkezni, vagy helyiek közül toborozni, ha lehetséges. Ellenőrizze, hogy rendelkezik-e megfelelő vízummal vagy engedélyekkel, illetve jogosult-e az adott országban történő munkavégzésre, hiszen ezeket igazolnia kell majd toborzóinknak.

Kérdés Hogyan értesülhetek a jövőbeni Canon lehetőségekről?

A. Iratkozzon fel itt, mi pedig tájékoztatjuk Önt a jövőbeni Canon lehetőségekről az EMEA országokban.

Kérdés Hol találok nemzetközi Canon állásokat az EMEA országokon kívül?

A. Ezen az oldalon azok számára biztosítunk információt és karrierlehetőségeket, akik Európában, a Közel-Keleten és Afrikában élnek. További – EMEA országokon kívüli – karrier-, termék- és ügyfélszolgálati információkért látogasson el országa/régiója hivatalos Canon weboldalára, amely itt található.

Kérdés Hol találok információkat a fizetésről és a juttatásokról?

A. A Canon juttatási rendszere megfelel az EMEA országok helyi piacainak. Az ön országos HR kapcsolattartói elmagyaráznak majd mindent a jelentkezési folyamat során.

fullbleed

Böngésszen álláslehetőségeink között

Találja meg a helyét


Ismerje meg feladatainkat