Egy rózsaszín pulóvert viselő férfi az arcához tart egy Canon fényképezőgépet. A vaku narancssárga fényt vet.

MI VAGYUNK A CANON

Több mint 80 éve adunk lehetőséget az embereknek arra, hogy megörökítsék és megőrizzék mindazt, amit látnak. A világ képalkotással foglalkozó legjobb vállalataként a közjó érdekében működünk együtt.

Rólunk

Számos országban több mint 182 000-en vagyunk, és mindannyian azon dolgozunk, hogy világvezetők legyünk az innovatív képalkotás és az informatikai megoldások területén.

Elképzelésünk

A Canon hihetetlen és új módon teszi gazdagabbá az emberek életét és a vállalkozásokat. Ön is részt vehet egy olyan vállalat jövőjének alakításában, amely látnoki, innovatív és merész.

 • Felfedezések a kimagasló eredmények területén

  Mindig újabb és újabb módszerekkel szeretnénk megújítani és fejleszteni vállalkozásunkat, hiszen ügyfeleink a legjobbat várják tőlünk. Jövőképünk arra ösztönöz, hogy javítsunk azon, ahogy dolgozunk – így nagyszerű dolgokat érhetünk el együtt.

 • Kyosei filozófia

  A Kyosei vállalati kultúrának és értékeknek köszönhetően célunk a termékek jobbá tétele és az újítások még hatékonyabb bevezetése. Állandóan az a vágyunk hajt minket előre, hogy kivételeset alkossunk, ezért maximalizálni szeretnénk a növekedést a feltörekvő piacokon, és sokszínűbbé szeretnénk tenni vállalkozásunkat – mindennek köszönhetően lehetőségek széles tárháza nyílhat meg előttünk.

 • Középpontban az innováció

  A világ vezető képalkotó márkájaként célunk a technológia állandó fejlesztése és az innováció támogatása. Éppen ezért tartozunk a szabadalmat benyújtó cégek között a legjobbak közé, és az innováció, valamint az újítás iránti szenvedélyünk az, ami segít a sikerhez vezető úton.

A Canon számokban

A Canon számokban

Alapítva 1937-ben

Precision Optical Industry, Co. Ltd. LtdTöbb mint 182 000

Canon munkavállaló világszerte.256

Leány- és társvállalatok1990.

A Canon elindította a világ első tintapatron-újrahasznosítási programját.Top 3

30 éve a 3 legjobb, szabadalmat benyújtó cég egyike vagyunk.Több mint 30 000 nap

Évente több mint 30 000 nap tréninget és továbbképzési lehetőséget biztosítunk.

 

Értékeink

 • Ami fontos számunkra

  Erősen hiszünk a tiszteletben, támogatásban és együttműködésben mint az igazi siker motorjaiban, ösztönözve mindenkit a Canonban, hogy lássa a világot úgy, ahogy mások, és kész legyen kihívni és átalakítani azt a jobbáért.

 • Cégünk Kyosei filozófiája

  Cégünk filozófiája, a „Kyosei” egy japán fogalom, amelynek jelentése együtt élni és dolgozni a közjó érdekében. Innen ered a fenntarthatóság és a közös munka iránti elkötelezettségünk, valamint az a vágyunk, hogy egy olyan környezetet hozzunk létre, ahol mindenki jól érzi magát, és mindenki fejlődhet.

 • Az extraordiáris létrehozása

  Piaci erejünk motivációt és bátorságot ad nekünk arra, hogy elképzeljünk, felfedezzünk, újítsunk és inspirált kockázatokat vállaljunk. Így szenvedélyesen kapcsolódunk országok és szakterületek között, hogy megosszuk a tudást és létrehozzuk az extraordiárist.

Befogadás a munkatársak körében

SOKSZÍNŰSÉG

Befogadó munkahely létrehozásán dolgozunk, valamint egy sokrétű társadalom kialakításán egy méltányosabb világban.

Irodáink

A Canon Europe az EMEA-régió stratégiai központja; a régióban számos kivételes lehetőséget kínálunk Önnek.

Irodáink

Érdekli egy karrierlehetőség a Canonnál?

Nézze meg, hogy mit talál inspirálónak a következő karrierlépése során a felkínált pozíciók között.

A következő is érdekelheti

Merítsen inspirációt, és folytassa útját a Canonnál.