digital

Digitális

Digitális szaktudásunkkal még magasabb szintre emeljük a Canont.

Böngésszen álláslehetőségeink között

Mit is csinálunk?

Úgy gondolja, hogy rendelkezik olyan digitális szaktudással, amellyel segítheti márkánkat? Digitális csapatunk marketing és PR részlegünkkel szorosan együttműködve, a digitális marketingstratégiák, adminisztráció és szaktudás kialakításával és alkalmazásával teszi még jobbá a kommunikációt. Akár az analízis, akár a tartalomkezelés, a projektmenedzsment vagy a fejlesztés területén dolgozik, munkájával jobb online élményt tud majd nyújtani ügyfeleink számára.

Volcano

Innovatív szemléletű és stratégiai megközelítésű gondolkodás

A digitális térben

Videó megtekintése

Ismerje meg munkatársainkat

Ismerje meg a csodálatos elmék nem mindennapi történeteit.

Gaurav

E-kereskedelmi tervező – Gaurav

„Élettel telibb és fiatalosabb munkahellyé válunk […] Annyiféle területen van szakértelmünk, de mindenki rendkívül izgatottan várja, amin dolgozni fog.”

Videó megtekintése

Moatez

Digitális marketing – Moatez

„A digitálisra történő váltással a Canon tökéletesen felkészült a következő lépésre, és továbbra is részt vesz vásárlóink életében – én pedig alig várom, hogy mindennek a részese legyek.”

Videó megtekintése

Dolgozzon velünk

Olyan intelligens problémamegoldókat keresünk, akik fejlesztik majd online érintkezési pontjainkat, és ügyes digitális marketingkampányokat hoznak létre. Digitális csapatunk tagjaként feladatai közé tartozik majd olyan digitális stratégiák és megoldások fejlesztése, amelyek online is erősítik majd márkánkat – mi pedig nagyszerű platformmal gondoskodunk egy kivételes karrier kibontakozásáról.

fullbleed

Böngésszen digitális állásaink között

Találja meg a helyét


Ismerje meg feladatainkat