Hero Image
Blank-Rect Image

Speedlite EL-100

A változtatható képszögű vakufej sokoldalú és kreatív módja a világításnak, és természetes eredményt nyújt beltéri fotózásnál.

Lenyűgöző vakus fényképek készítése minden eddiginél egyszerűbben

A vaku fényét a falakra vagy a mennyezetre irányítva, vagy a Speedlite EL-100-at a fényképezőgéptől külön, távolról kioldva természetes hatást érhetsz el. Az egyszerű automatikus mód gondoskodik a dolgok technikai részéről, hogy te máris használhasd a vakut a baráti és családi események jobb minőségű megörökítésére.

További információ

Canon Speedlite EL-100

Vakus fotók egyszerűen

A Speedlite EL-100 segítségével egyszerűen teheted világosabbá a beltéri és a kültéri fényképeket is: a beépített vakunál nagyobb a teljesítménye, az egyszerű módválasztó tárcsával pedig a beállítása és a használata is gyerekjáték. A függőleges és vízszintes dönthetőség világosabb, szebb eredményt nyújt beltéren, és lehetővé teszi a kreatív derítést.

Canon Speedlite EL-100 mode dial in use

Kreatív fényképezés

Ha készen állsz kísérletezni a világítással, a Speedlite EL-100-nak van pár remek funkciója, ami arra vár, hogy kipróbáld. A stroboszkópos vakuval példádul gyors sorozatfelvételeken kimerevítheted a témát, a 2. redőny szinkron üzemmóddal pedig kihangsúlyozhatod a sebesség érzetét – mindkét mód kiváló a mozgó témák megörökítésére.

Kompakt és nagy teljesítményű

Az AA elemekkel működő, mindössze 190 gramm súlyú Speedlite EL-100 kompakt és pehelykönnyű társa a családi eseményeknek – a tökéletes eredmény garantált. A 26-os kulcsszám és a manuális zoomfej segít az optimális fényeloszlás beállításában.

Canon Speedlite EL-100 packed into a floral bag

Vezetékek nélküli kreatív derítés

A jobb háromdimenziós fényhatásokért használd a Speedlite EL-100-at vezeték nélküli optikai adóként és aktiváld bárhonnan a távoli vakukat, vagy használd a fényképezőgéptől különállóan optikai vevőként, kompatibilis EOS fényképezőgép-vázakról vezérelve.

Photo of little girl shot using the Canon Speedlite EL-100 wirelessly.

A Canon célja, hogy az üzleti tevékenységeiből származó, nettó széndioxid-kibocsátás értéke nulla legyen 2050-re.

Ezt terveink szerint úgy érjük el, hogy termékenként átlagosan évi 3%-os javulást érünk el az életciklusra vonatkozó CO2-kibocsátás-csökkentési mutatók tekintetében. Amelyet, ha fenntartunk, hozzávetőlegesen 50%-os csökkentést érhetünk el 2030-ra a 2008-as mutatókhoz viszonyítva. Mindezt a párizsi egyezményben megcélzott csökkentések elismeréseként kívánjuk megvalósítani.

Folytatjuk a célok hosszú távú felülvizsgálatát, hogy ellenőrizzük az alacsony szén-dioxid-kibocsátású társadalom megvalósításához való hozzájárulásunkat.

További részletek

Műszaki adatok

(Automatikus üzemmód)

Az egyszerű vakus fényképezéshez

26-os kulcsszám (ISO 100, m)

Rengeteg energia

Bounce vaku

Függőleges és vízszintes beállítás

Optikai adó/vevő

Különálló vakukhoz

Tömeg

190 g

A részletes műszaki leírás megtekintése

Specification-Icons - Header Image
What's In The Box

A doboz tartalma

Speedlite EL-100

Puha hordtáska

Miniállvány

Kezelési kézikönyv

A következő is érdekelhet…

Canon Speedlite EL-100
Értékelések