mirrorless range
alt text goes here

EOS M tükör nélküli fényképezőgépek

Mindig állj készen ezzel a kompakt, könnyű és kis méretű, DSLR-minőséget biztosító cserélhető objektíves fényképezőgéppel

Nagyszerű minőség,
kis méret

Nagyszerű történetek zajlanak körülöttünk minden pillanatban.
Csak egy fényképezőgépre van szükséged, amely ott van, amikor az élet úgy alakul, hogy érdekes történetekkel találkozol.

Canon EOS M50

EOS M50

Egy letisztult, klasszikus kialakítás, amely inspirációt nyújt majd számodra az emlékezetes történetek megalkotásához – DSLR-méretű érzékelő, 4K videó és egyszerű csatlakoztathatóság.

Fedezd fel most

London river panorama at night.
Készült:
  • f/4.0
  • 1/160
  • 8000

Mi az a tükör nélküli fényképezőgép?

A DSLR tükröt használ a fény keresőbe való tükrözéséhez. A tükör nélküli – más néven kompakt rendszerű – fényképezőgépben viszont nincs tükör vagy optikai kereső, ami által többnyire kisebbek a DSLR-eknél.

Ha helyszűkében vagy, a Canon EOS M tükör néküli termékcsaládja tökéletes választás: rugalmasságot és kényelmet biztosít kiváló képminőség mellett videók és fotók esetében egyaránt. Az elektronikus kereső használata nem csupán helytakarékos és könnyebbé is teszi a készüléket, de extra kreatív előnyöket is kínál.

A kisebb objektívekkel rendelkező APS-C modellektől az abszolút kreativitást biztosító, a teljes képmezős érzékelővel és rövid hátsó fókusszal rendelkező, teljes képmezős „erőművekig” – az EOS tükör nélküli termékcsaládjának mindegyik tagja a legjobbat képes kihozni a fotóidból.

eos m10 lifestyle alina

Lenyűgöző minőség

Tükör nélküli fényképezőgépeink ötvözik a Canon kompakt és DSLR gépek legjobb tulajdonságait, így részletekben, színekben és hangulatokban gazdag, kiváló minőségű fényképeket készíthetsz – gyenge megvilágítás mellett is.

stunning quality

EF-M objektívek

Hordozható, könnyű objektívek kizárólag az EOS M fényképezőgépekhez tervezve. Az objektívek ezen sorozatában az ultranagy látószögű és teleobjektívektől kezdve az apró „pancake” objektívekig számos méret megtalálható, így felfedezheted a benned rejlő kreativitást.

További információ

Close up of man with dreadlocks shot on the Canon EOS M50
Készült:
  • f/3.5
  • 1/400
  • 100
eos m5 cinc lifestyle system

Használhatok más objektíveket?

Tükör nélküli fényképezőgépeinkkel könnyedén kicserélheted az objektíveket, és máris mindent másként látsz majd. A sokoldalú és kompakt EF-M objektívek exkluzív sorozatához hasonlóan a Canon EF-EOS M közgyűrűvel több mint 80 EF-S és EF objektív – beleértve az olyan speciális objektíveket, mint a makro és a halszem – közül válogathatsz DSLR készüléked számára.

További információk

Melyik a számomra leginkább megfelelő EOS-rendszer?

Találd meg a fotózási és filmezési stílusodnak tökéletes fényképezőgépet. A gyenge fényviszonyokban alkotó mesterektől a gyors akciójelenetek szuperhőseiig – a Canon mindenkit tökéletes megoldással vár.

További részletek

Canon EOS 5D Mark IV, EOS R & EOS M50

Olyan emberek kezében, mint te...

A EOS R fényképezőgép azonnal számtalan, különböző igényű profi fotós és filmes kedvencévé vált. Tudd meg, hogyan tették próbára új gépüket, eddig lehetetlennek hitt képeket és filmeket készítve el.

Az összes cikk megtekintése

Segítsünk a fényképezőgép megkeresésében?

Találd meg a tökéletes fényképezőgépet a fényképezőgép-választóval.

Az én gépem

Hands holding up Canon camera

A következő is érdekelhet...