Canon PowerShot SX540 HS

PowerShot SX540 HS

Gondtalan szórakozás és profi vezérlés egyesül ebben az 50-szeres zoomot nyújtó, csatlakoztatható, bridge típusú fényképezőgépben, ami lenyűgöző fényképek és filmek készítésével és megosztásával igazi képes utazásra hív. Ideális kikapcsolódáshoz és különleges alkalmakhoz.

Előnyök

  • Rugalmas felvételkészítés minden különleges pillanathoz
  • Minden feltétel adott a kiemelkedő minőségű Full HD filmekhez
  • Könnyedén csatlakozhatsz, így megoszthatod az alkotásaidat és biztonsági mentést készíthetsz róluk
  • Egyszerű vagy speciális - ahogy te akarod
  • Kényelmes felvételkészítésre és könnyű képbeállításra tervezve

Termékjellemzők

A(z) Canon PowerShot SX540 HS részletesebb megtekintése

Rugalmas felvételkészítés


Közelebb kerülhetsz a távoli részletekhez, vagy több mindent bevonhatsz a képbe az óriási 50-szeres optikai zoom és a 24 mm-es, különösen nagy látószög segítségével. A 20,3 megapixeles CMOS-érzékelőnek és a nagy teljesítményű DIGIC 6 processzornak köszönhetően megvilágítástól függetlenül éles és tiszta képekben gyönyörködhetsz, a 0,13 mp-es autofókusszal és a gyors, 5,9 kép/mp-es folyamatos sorozatfelvétellel pedig a spontán történéseket is elkaphatod.

Full HD videofilmek


Egyetlen gombnyomással valószerű Full HD 60p filmeket készíthetsz, amelyek a speciális dinamikus képstabilizátornak köszönhetően teljes zoom mellett vagy mozgás közben is remegésmentesek maradnak. A Rövid klip videomódban rövid, tömör, 4, 5 vagy 6 másodperces filmeket készíthetsz, illetve fényképeket és filmeket egyesíthetsz filmalbumba az intelligens Kiemelt történetek funkcióval.

Csatlakoztatás és megosztás


A Wi-Fi és a dinamikus NFC használatával egyetlen koppintással csatlakozhatsz kompatibilis okostelefonodhoz vagy táblagépedhez, így egyszerű a megosztás. A képszinkronizálás használatával az új képeket automatikusan felhőalapú szolgáltatásokba mentheted, az okostelefonodról vagy táblagépedről vezérelhető vezeték nélküli távoli felvételkészítés funkcióval pedig a természetben is remek felvételeket készíthetsz. A Wi-Fi gomb gyors és egyszerű hozzáférést biztosít a Wi-Fi-funkciókhoz.

Egyszerű vagy speciális


Csak tájold be a témát és kattints a fantasztikus fényképekhez - a Hibrid automata funkció bónuszként szórakoztató HD (720p) filmösszefoglalót készít a napodról. Gyerekjáték a kreativitás a Kreatív felvételkészítés funkcióval, ami az eredeti felvételedből automatikusan 5 további egyedi képet készít. Ahogy egyre magabiztosabb leszel, teljes mértékben átveheted az irányítást.

Egyszerűség és kényelem


Stabilabb felvételeket rögzíthetsz teljes zoommal is, a kifinomult ergonomikus markolatnak köszönhetően pedig huzamosabb időn keresztül is kényelmesen készíthetsz felvételeket. A Zoomkeretbeállító segéd révén egyetlen gombnyomással lekövetheted a távoli témákat nagy zoom mellett is, sőt a funkció zárolásának segítségével a képkivágásod sziklaszilárd, a témád pedig éles és automatikusan középre helyezett marad.

A termék műszaki adatai

Tudj meg még többet a Canon PowerShot SX540 HS készülékről, annak funkcióiról és képességeiről.

50x ultrazoom with ultra-wide-angle
Zoom to 100x with great quality
20.3MP CMOS
FullHD 60p
ShortClip
Hybrid Auto
Aperture and shutter speed control
Share and backup images wirelessly
NFC simplifies smartphone sharing
Steady shots in every situation
Fast focusing and continuous shooting
Find your subject easily at full zoom
Powerful DIGIC processing
Great low-light shots
Extra control
Wi Fi Button
Tag shots using smartphone GPS
Remote Shooting WiFi
Creative Shot
7.5 cm (3.0") LCD
Transfer to Canon Connect Station with one tap
 • PowerShot SX540 HS digitális fényképezőgép
 • NS-DC11 nyakpánt
 • Objektívsapka (szíjjal)
 • NB-6LH akkumulátor
 • CB-2LYE akkumulátortöltő
 • Hálózati kábel
 • Felhasználóikézikönyv-készlet

PowerShot SX540 HS Értékelések