Connect upload share

EOS R

Csatlakozz a nethez, tölts fel és ossz meg képeket, bárhol is vagy

A sokoldalú és rugalmas EOS R a legújabb csatlakoztatási funkciókkal is rendelkezik, így megoszthatod a képeket más eszközökkel, megkönnyítve ezzel a munkád olyan fontos részeit, mint a küldés, a helyadatok felcímkézése, és a tárolás.

A megosztás most már gyerekjáték

A EOS R Bluetooth és Wi-Fi csatlakozást is biztosít, ezzel segítve az egyszerű csatlakozást az okostelefonokra és más eszközökre, valamint az ezek közötti megosztást. A beépített Bluetooth funkció mindig alacsony energiaszintű protokollon fut, hogy a Canon Camera Connect alkalmazással azonnal automatikusan csatlakozhasson a kompatibilis eszközökre. Egyetlen érintéssel megörökítheted és megoszthatod a ritka élő nézetes képeket.

Küldd át, és mentsd el menet közben

A Canon Camera Connect alkalmazás segítségével a EOS R automatikusan elküldi a képeket, közvetlenül a csatlakoztatott telefonra, táblagépre vagy számítógépre. Mindössze a Wi-Fi csatlakozást vagy a Wi-Fi kapcsolatot kell bekapcsolni a telefonodon vagy a számítógépeden. Hasznos funkció mindazoknak, akiknek azonnal el kell menteniük a munkájukat, mint pl. a veszélyes helyzetekben dolgozó fotóriportereknek.

GPS-adat hozzáadása

A tájkép és úti fotósok imádni fogják a EOS R mobilon keresztüli GPS funkcióját. Ha fényképezés közben Bluetooth funkcióval csatlakozol egy kompatibilis okoskészülékhez, a EOS R összegyűjti a GPS-adatokat, és a Canon Camera Connect alkalmazás segítségével automatikusan hozzáadja őket a képekhez. Így sokkal könnyebb a helyszínek beazonosítása, és egyúttal hasznos szerkesztési funkciót is biztosít miután hazaértél.

További ajánlatok
Related tell your stories

EOS R

Mondd el történeteidet 4K videóban, és töltsd meg a képernyőt a részletek sokaságával

See capture more

EOS R

Láss és örökíts meg többet a precízióra épülő érzékelővel

Adding GPS data

Távoli fényképezőgép-vezérlés

A rugalmasabb fényképezés érdekében íme a Canon Camera Connect alkalmazás egy újabb hasznos funkciója, amivel távolról is vezérelheted EOS R fényképezőgépedet. Így olyan helyzetekben is fényképezhetsz, amelyeknél fizikálisan nehéz működtetni a fényképezőgépedet, vagy elijesztenéd a témát, mint pl. a vadvilág fényképezése vagy filmezése esetén.

Wi-Fi vagy USB megosztás

Ha a stúdióban dolgozol a csapatoddal, Wi-Fi vagy USB 3.1 segítségével csatlakoztathatod a EOS Rt PC vagy Mac számítógépére, így mindenki azonnal láthatja és áttekintheti a képeket, és elvégezheti a szükséges igazításokat.

A következő is érdekelhet