Superb images, day or night

EOS M6 Mark II

Lenyűgöző képek éjjel és nappal

A körülmények nem számítanak: az EOS M6 Mark II 32,5 megapixeles APS-C CMOS-érzékelője lenyűgöző képminőséget garantál. A legapróbb részleteket is látni fogod – erős fényben és árnyékos helyeken egyaránt –, nem beszélve a gyönyörű színekről és az egyenletes színátmenetekről. A képek vágását, feldolgozását és átméretezését a minőség jelentős romlása nélkül végezheted el.

A legfeljebb ISO 25600 érzékenységnek köszönhetően gyenge megvilágításnál is fotózhatsz, kombinált képstabilizáló technológiánk pedig akár 5 fokozatú védelemről gondoskodik a fényképezőgép bemozdulása okozta elmosódás ellen.

Minőség DIGIC 8 processzorral

Az EOS M6 Mark II szívében egy DIGIC 8 processzor dolgozik, amely nemcsak a fényképezőgép működését szabályozza, hanem a képek JPEG, RAW, illetve Compact RAW formátumban való feldolgozásáért is felel, miközben javítja és tökéletesíti a képminőséget.

  • A fényképezőgépbe épített digitális objektívoptimalizáló (DLO) technológia a képminőség legapróbb darabkáit is képes kinyerni a készülő felvételből, így már a fényképezőgépből tiszta és részletgazdag képek születnek.

  • Az EOS M6 Mark II géppel készített képek még nagy ISO-érzékenység (max. ISO 25600, 51200-ig bővíthető) esetén is kevés digitális zaj mellett képesek visszaadni bármely alkalom hangulatát.

  • A RAW-fájlok a fényképezőgépben JPEG-képekké dolgozhatók fel a RAW-képek fényképezőgépen belüli feldolgozásának köszönhetően. A képek finomítására ezen kívül a Kreatív segéd módban is lehetőség van. A DIGIC 8 processzor lehetővé teszi a képek korrigálását, valamint egy kép több változatának létrehozását, amelyek mindegyike másképp mutat, és más hatást kelt.

További ajánlatok
sample basketball
Töltsd le a teljes felbontású képeket