Capture compelling video

EOS M6 Mark II

Látványos videók készítéséhez

Rögzíts kreatív videókat a fotózáshoz használt fényképezőgépeddel, amely elképesztő 4K, time-lapse és lassított felvételek készítését teszi lehetővé. Függetlenül attól, hogy különálló filmet készítesz, tartalmat hozol létre vloghoz vagy bloghoz, vagy csak élvezed a családi videók megörökítését, az EOS M6 Mark II a Dual Pixel CMOS AF fókuszálási technológiának és az érintőképernyőnek köszönhetően egyszerű, mozifilmhatású és automatikus fókuszálással kölcsönöz professzionális hatást a felvételeidnek.

Kezdő alkotóknak

Ha még csak most ismerkedsz a videózással egy kicsi, praktikus fényképezőgéppel, a VideoSnapshot funkció segíthet megtenni az első lépéseket a kreatív videók készítése felé vezető úton: a napodból klipeket készít, és ezeket a fényképezőgépen belül kombinálva teszi lehetővé számodra utazásaid és az események egyszerű elmesélését.

Fókuszálj, mint a profik!

Elismert Dual Pixel CMOS AF rendszerünk szinte az egész képkockát lefedve képes a mozgó témák – például az arcok – egyszerű és éles fókuszú követésére a keretben. Igazítsd a fókuszálás sebességét egyenletes átmenetekhez, és a fényképezőgép érintőképernyőjének (vagy a Canon Camera Connect alkalmazást futtató okoseszköz) megérintésével vidd a fókuszt az egyik témáról a másikra.

Az EOS M6 Mark II gépet egy STM vagy Nano USM technológiával rendelkező objektívvel párosítva az egyenletes és halk fókuszálás profi megjelenést és hangzást biztosít.

Saját megjelenés választása

Rögzíts mozifilmhatású 4K felvételeket 25 kép/mp vagy 30 kép/mp sebességgel a fényképezőgép érzékelőjének teljes szélességét kihasználva, és lenyűgözően mutatnak majd a tévékészüléken. Full HD módra váltva pedig kisebb képfrekvenciát (például 50/60p) érhetsz el, illetve 100/120 kép/mp-s nagy képfrekvenciára is válthatsz – ami a nagyon lassú felvételekhez jelent tökéletes választást.

A fényképezőgép HDMI-kimenetének köszönhetően külső felvevőre is lehetséges a felvételkészítés.

sample beach volleyball

A videóid által megérdemelt hangsávok

Érj el legalább olyan jó hangzást, mint amilyen jól a filmjeid mutatnak. Állítsd be a rögzítési szintet automatikusan vagy manuálisan, felvételkészítés közben pedig az audió rögzítéséhez használd a külső mikrofon csatlakozóját.

A mozgás új dimenziója

Nemcsak a mozgó témák 120 kép/mp-es lassított felvételére van lehetőség, hanem 4K time-lapse videók is megörökíthetők, amelyek a mozgást lassabb időskálán adják vissza. Állítsd be a fényképezőgépet, add meg a felvételek közötti időt és a rögzíteni kívánt képkockák számát, majd gyere vissza később, és nézd meg a lenyűgöző 4K videót, amelyet az EOS M6 Mark II készített.

További ajánlatok